kora78 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 znaczy, idzie za Toba? :) wizyta dla Reksia jutro kolo 14stej !! Quote
Onaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Z parówki to chyba się już serdel zrobił albo kiełbasa ;). Jak on na to łóżko się gramoli skoro chudziutki nie jest. Nie powiem że nie czekam na efekt wizyty. Quote
mari23 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='kora78']tak biedny Reksio czeka na dom Uploaded with ImageShack.us a tak twardziel Kuba czeka na dom Uploaded with ImageShack.us a jakby pani zaproponować obu i np. karmę dla nich, bo może koszty ja przerażą.... to i tak taniej niż hotel, a raźniej by im obu było..... skoro to dom na wsi, z ogrodem..... Quote
Lobaria Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Zorientuję się na miejscu, po wizycie dam znać, jak nie tu, to tel do kora78 Quote
Onaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Wydaje mi się że Reksio powinien trafić do domu sam. Parówka raczej dominuje. Byłoby super gdyby Reksio znalazł własny dom :). Quote
kora78 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 tak, dzis po 14stej fobrze byloby, gdyby obaj mieli dom. raziej by im bylo. duzo klopotu z parowka jako gratis by nie bylo. ale, wiecie, kubus dominuje. teraz gania inne psy, jakby zostali sami to moglby sie na reksiu wyzywac. ale tego nie wiemy przeciez. Quote
Onaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Poza tym jak psiak podsikuje to może lepiej żeby był jedynym pieskiem w domu, tak myślę. Quote
kora78 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 tez dobry argument :) zaraz bedzie godzina zero, ojoj Quote
kora78 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 tyle sie napisalam i ucieklo... Lobelia wieczorem dopisze wiecej. rozmawialysmy przed chwila. pani podsikiwanie Reksia nie przeszkadza, bedzie wypuszczala go na siku jeszcze poznym wieczorem zawsze. w ogrodzie ma trawe do biegania i miejsce do zakopywania kosci :) plot solidny, ale na tyle niski,ze wielki pies by wyskoczyl, ale Reksio nie da rady. o jedzonku pani poinformowana. weta maja niedaleko, bo tam leczyli poprzedniego psa. pani dolozy sie do transportu. uliczka cicha, boczna, tylko mieszkancy tam jezdza. za plotem niewielki kolega, po skosie collie. kubusia pani nie chce. pani bardzo mila, ze smiechem przyjela zakopywanie kosci. cos jeszcze... chyba tylko moja radosc i pyt do Lilu, czy zawiezie Reksia za zwrot kasy do pani, to ok 120km w jedna strone, jak dobrze pamietam. pani pasuje w wekend nadchodzacy Reksio pakuj walizki!!!!!! jeeeeeeee Quote
Onaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Tylko jedno zdanie chciałam tutaj przeczytać i przeczytałam "Reksio pakuj walizki!!!!!! jeeeeeeee" :). Quote
mari23 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Dogo07 napisał(a):Tylko jedno zdanie chciałam tutaj przeczytać i przeczytałam "Reksio pakuj walizki!!!!!! jeeeeeeee" :). hurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Onaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 No to trzeba będzie teraz i parówkę komuś upchnąć ;). Quote
kora78 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 czekajcie, czekajcie, niech Reksio pojedzie i niech minie troche czasu, bo ja sie boje powrotu jego, jakby co. ale juz mozna sie skupic na parowce. on latwiejszy jest, bo nie ma problemow ze soba. najpierw chcialam trudniejszego do swojego domku wyslac. teraz sie skupie na parowce. polecimy z gazetami i nie tylko. Dogo, to Twoje naswiezsze ogloszenia domek wypatrzyl! DZIĘKUJĘ Quote
Onaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Cieszę się, że mogłam pomóc :). I że Reksio wreszcie będzie miał swojego człowieka, bo to biedny piesek , wiele przeszedł, i dobrze żeby miał dom. Quote
kora78 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 tak, ja przez to, ze go blizej poznalam teraz u siebie, mam calkiem inny stosunek do niego. jest mi blizszy i bardziej mi na nim zalezy. jak pojedzie, to swoje uczucia na parowke przeleje :D Dogo, a do Ciebie bedzie prosba o taka sama efektywna serie dla parowki :D Quote
Onaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Na parówke będzie Ci potrzeba dwa razy więcej uczuć skoro on taki spaśluch :). A ogłoszenia zrobi się, postaram się do weekendu bo już kolejkę kudłaczy mam do ogłaszania, może być ? Quote
kora78 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 jak najbardziej :) kocham Cie, wiesz :D tak, dwa razy wiecej :) Reksiulku nasz malutki, oby Ci sie udalo. ja sie bede bala jeszcze dluzszy czas... Quote
kizimizi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 a ja bede jak to ja jestem; Dogo07 napisał(a):Tylko jedno zdanie chciałam tutaj przeczytać i przeczytałam "Reksio pakuj walizki!!!!!! jeeeeeeee" :). spokojnie dziewczyny, spokojnie. Do domu pojedzie kilka dni minie i mozemy otwierac szampana ;) A poki co ciche hip hip :D Quote
Onaa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Oczywiście tonujemy naszą radość, dopiero po kilku dniach w nowym domu, można się naprawdę zacząć cieszyć :). Kora napisałaś piękny tekst o Reksiu. Quote
LILUtosi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Takie wieści i nikt do mnie nie dzwoni? No ładnie. Gdzie to trzeba jechać? Żeby nie było że pojadę a Panie powie że nie taki miał być ;-) Ale miejmy nadzieje że sie mu poszczęści wreszcie. Quote
kora78 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 LILUtosi napisał(a):Takie wieści i nikt do mnie nie dzwoni? No ładnie. Gdzie to trzeba jechać? Żeby nie było że pojadę a Panie powie że nie taki miał być ;-) Ale miejmy nadzieje że sie mu poszczęści wreszcie. to doruchow. kolo ostrzeszowa, trasa wroclaw-lodz. Quote
kizimizi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Dogo07']Ale puściutko ...[/QUOTE] bo kazdy wyjazdem Reksia jets zdenerwowany ;) A kiedy planowany przyjazd Kora? Quote
Recommended Posts