Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super pomysl. Moze poslij paniteksty do ogloszen i z tego pani sobie cos utnie i ulozy?

To na kiedy fizycznie syla moglabys tam jechac znowusz i zaplacic za ogloszenia w tygodniu?

Moj nowy nr. 606 517 135

Kizi, pomozesz ulozyc tekst? Oisac tak,jak bylo tylko owy nr wrzucac? Tylko ja ten nr z tydzien bede miala, potem biore abonameńt. Tylko poki tanio to trzeba oglaszac. I co?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialam dzis z syla. Ustalilysmy,ze dwupak idzie osobno do ogloszen we wt i sr. Po 14zl sztuka. Z tekstami,z jakimi szli wtedy w piatek i z tymi samymi fotami.
Na moj obecny nr tel, jesli nawet podnkoniec tego tyg zaloze abonament, to bede miala tez nowy aparat, wiec w starym spokojnie karta moze sobie lezec z miesiac i czekac, czy sie ktos odezwie. Ale przy d... Bede nosila nowy tel i na niebo mkzna powtarzac ogloszenia np w kolejny piatek ich obu razem.
Syla do jutra do poludnia musi wyslac maila z tekstami i fotami. Jak kizi jakies zmiany chcesz to musisz sie spieszyc i wyslac do syli na maila z tymi amorkami w nazwie. Poszukaj go tu na watku. Ale wg m je niech zostanie, jak bylo.

Po powrocie sprawdze swoje konto i wplaty na chlopakow, bo zaplacilam za hotel z wyprzexzeniem, a wplat nie bylo pelnych. Jak pamietam kubusia ktos placil, chyba fu dusz parowkowy do sierpnia wlacznie, nie pamietam jak monika083 i elinka. I panstwo z fb.

Lilutosi, a co u psiakow? Lepiej z reksiem cos? Teraz mialas roszady, psy wyjezdzaly, czy wiec sie cos na tyle w hierarchii zmienilo,ze reksiowu jest lzej?
Jaka karma karmisz nasz dwupak? Ktos gdzie indziej mnie o to pytal i nie potrafilam odpowiedziec.

Posted

dobrze Kora, niech bedzie ten sam teks i foty te same.

PS.
Masz pelna skrzynke.

LILUtosi napisał(a):
Dzisiaj się napisaam o parówach i nie zdązyłam wysłac a mi komp zgasł - niestety bezpowrotnie.

no ale chyba powtorzysz nam cos z tego, co? Bo my dalej nie wiemy co u nich :D

Posted

Ciężko sie powtarza.
Parówa cały dzień spędza na wylegiwaniu się w łóżku. Zapomniał już jak się szczeka. Jak tylko się kładę, kładzie głowę na szyi lub inne dogodne miejsce ciała. Albo przykleja się na łyżeczkę i to jest jego świat. Leniuszek przytulak. Tak leżąc bardzo długo może nie wychodzić do ubikacji. Czyli ma dobre zaworki.
Reksiu niestety nadal podsikuje. Ale też pewniej się już czuje w stadzie. Też lubi łóżko, tyle że on rzadko ostatnio jest wpuszczany na salony, bo fotele śmierdzą mi już jak szalet w parku. Reksiu razem z innymi zrywa się żeby obszczekać np traktor. Ale też już nie jest upierdliwy w szczekaniu.

Posted

To gdzie spi reksio w nocy?
Jaka karma ich karmisz?
Ja przypominam, ze na ktoregos tam nastego moge wziasc reksia na probne 4dni, o ile mi go ktos dowiezie.

Posted

No i sie zaczynają pytania ;-)
Reksio śpi na parterze, ma otwarte drzwi i może w każdej chwili wyskoczyć na małe siku. A jedzą suchą karmę. Nic się tu nie zmieniło.

Posted

ale jaką suchą? nazwa, firma.

przy otwartych drzwiach, calkowicie otwartych spicie w nocy? o ja pierdziele, masakra. ja bym nie usnela... wiem,ze macie bande bodygardów, ale mimo wszystko... brrr

Syla donosi,ze dwupak teraz nie byl w gazecie, jeden bedzie w czw, drugi w sob. 12zl sztuka.

p.s nie moge wejsc internetowo w konto. probowalam sie logowac na wyjezdzie i wpisala kilka razy niepoprawnie kod. musze isc do banku, dupa w pomidorach.

Posted

a tam pytaniam, co sie dziwic? jak sama nic nie piszesz, to pytam. kto pyta, nie bladzi ;P

a ja mialam jakis czas temu maila odnosnie Reksia, ale porazka. oferta hotelowania gdzies w okolicy rzeszowa. szkoda pisac nawet.
a ten hotel jeszcze inny, na moje wnikliwe "D pytania, kim sa i co robia i za jaka kase- nigdy nie odpowiedzial juz.

porobie im niebawem ogloszenia w necie na nowy nr tel.

Posted

[quote name='monika083']podniose chlopakow, Kora,przeslij mi prosze nr konta, bo nie moge juz znalezc.Chcialabym podtrzymac moja deklaracje (10zl) przez kolejne 6 msc.[/QUOTE]

dziekujemy bardzo :) zaraz podsylam.

Posted

Witam pourlopowo Dwupaczek :)

A może za jakąś opłatą Lilu by dowiozła Reksia do Kory? Wybaczcie, ale mój "szofer" ;) nie weźmie do służbowego auta psa, który może to auto bedzie chciał "naznaczać"...
Nie wiem jak z taką sytuacją u Lilu... Tak tylko pytam... No bo jak go przewieść...? :(

Posted

[quote name='kizimizi']Kora banerki wgrywa sie tak jak kazde inne zdjecia czyli z adresu jakiejs strony. A ponziej trzeba je podlinkowac (niestey tu ci nie pomoge bo nie pamietam jak) zeby odsylaly juz na konkretny watek.

Ktos podlinkuje?

PS>
a ten baner to ejst wogole niewymiarowy i za duzy chyba

Ja czekam z utęsknieniem na banner Reksia
Trzymam miejsce na duży ;) jak widać ;)

Posted

Kiedyś była jakaś cioteczka z wątku kudłaczy, u której zamawiałam banerki za opłatą, a potem mi pisała że za darmo też mi zawsze zrobi
Zerkne na poczte może jeszcze ją mam, napiszę żeby podlinkowała i ZMniejszyła
Obym ją znalazła..............

Posted

[quote name='kizimizi']Kora jakis odzew byl?

nic a nic :(

marta, ja pamietam... ale nika za cholere.. o Mantis!!!!

lilu to jak? przywieziesz za zwrot kasy? i odwieziesz?

Posted

na przyszly tydzien wezmiemy w piatek, to drozsze znow.

no i super by bylo, sprawdzic sikanie reksia i zachowanie w mieszkaniu, fotki z dzieckiem moim, itp :)