kora78 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Super pomysl. Moze poslij paniteksty do ogloszen i z tego pani sobie cos utnie i ulozy? To na kiedy fizycznie syla moglabys tam jechac znowusz i zaplacic za ogloszenia w tygodniu? Moj nowy nr. 606 517 135 Kizi, pomozesz ulozyc tekst? Oisac tak,jak bylo tylko owy nr wrzucac? Tylko ja ten nr z tydzien bede miala, potem biore abonameńt. Tylko poki tanio to trzeba oglaszac. I co? Quote
kizimizi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 taa z tekstem wymyslimy cos tylko musze wiedziec jakie znow mamy limity znakow czy czego stam Quote
kora78 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Rozmawialam dzis z syla. Ustalilysmy,ze dwupak idzie osobno do ogloszen we wt i sr. Po 14zl sztuka. Z tekstami,z jakimi szli wtedy w piatek i z tymi samymi fotami. Na moj obecny nr tel, jesli nawet podnkoniec tego tyg zaloze abonament, to bede miala tez nowy aparat, wiec w starym spokojnie karta moze sobie lezec z miesiac i czekac, czy sie ktos odezwie. Ale przy d... Bede nosila nowy tel i na niebo mkzna powtarzac ogloszenia np w kolejny piatek ich obu razem. Syla do jutra do poludnia musi wyslac maila z tekstami i fotami. Jak kizi jakies zmiany chcesz to musisz sie spieszyc i wyslac do syli na maila z tymi amorkami w nazwie. Poszukaj go tu na watku. Ale wg m je niech zostanie, jak bylo. Po powrocie sprawdze swoje konto i wplaty na chlopakow, bo zaplacilam za hotel z wyprzexzeniem, a wplat nie bylo pelnych. Jak pamietam kubusia ktos placil, chyba fu dusz parowkowy do sierpnia wlacznie, nie pamietam jak monika083 i elinka. I panstwo z fb. Lilutosi, a co u psiakow? Lepiej z reksiem cos? Teraz mialas roszady, psy wyjezdzaly, czy wiec sie cos na tyle w hierarchii zmienilo,ze reksiowu jest lzej? Jaka karma karmisz nasz dwupak? Ktos gdzie indziej mnie o to pytal i nie potrafilam odpowiedziec. Quote
LILUtosi Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Dzisiaj się napisaam o parówach i nie zdązyłam wysłac a mi komp zgasł - niestety bezpowrotnie. Quote
kizimizi Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 dobrze Kora, niech bedzie ten sam teks i foty te same. PS. Masz pelna skrzynke. LILUtosi napisał(a):Dzisiaj się napisaam o parówach i nie zdązyłam wysłac a mi komp zgasł - niestety bezpowrotnie. no ale chyba powtorzysz nam cos z tego, co? Bo my dalej nie wiemy co u nich :D Quote
LILUtosi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ciężko sie powtarza. Parówa cały dzień spędza na wylegiwaniu się w łóżku. Zapomniał już jak się szczeka. Jak tylko się kładę, kładzie głowę na szyi lub inne dogodne miejsce ciała. Albo przykleja się na łyżeczkę i to jest jego świat. Leniuszek przytulak. Tak leżąc bardzo długo może nie wychodzić do ubikacji. Czyli ma dobre zaworki. Reksiu niestety nadal podsikuje. Ale też pewniej się już czuje w stadzie. Też lubi łóżko, tyle że on rzadko ostatnio jest wpuszczany na salony, bo fotele śmierdzą mi już jak szalet w parku. Reksiu razem z innymi zrywa się żeby obszczekać np traktor. Ale też już nie jest upierdliwy w szczekaniu. Quote
kora78 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 To gdzie spi reksio w nocy? Jaka karma ich karmisz? Ja przypominam, ze na ktoregos tam nastego moge wziasc reksia na probne 4dni, o ile mi go ktos dowiezie. Quote
LILUtosi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 No i sie zaczynają pytania ;-) Reksio śpi na parterze, ma otwarte drzwi i może w każdej chwili wyskoczyć na małe siku. A jedzą suchą karmę. Nic się tu nie zmieniło. Quote
kora78 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 ale jaką suchą? nazwa, firma. przy otwartych drzwiach, calkowicie otwartych spicie w nocy? o ja pierdziele, masakra. ja bym nie usnela... wiem,ze macie bande bodygardów, ale mimo wszystko... brrr Syla donosi,ze dwupak teraz nie byl w gazecie, jeden bedzie w czw, drugi w sob. 12zl sztuka. p.s nie moge wejsc internetowo w konto. probowalam sie logowac na wyjezdzie i wpisala kilka razy niepoprawnie kod. musze isc do banku, dupa w pomidorach. Quote
kora78 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 a tam pytaniam, co sie dziwic? jak sama nic nie piszesz, to pytam. kto pyta, nie bladzi ;P a ja mialam jakis czas temu maila odnosnie Reksia, ale porazka. oferta hotelowania gdzies w okolicy rzeszowa. szkoda pisac nawet. a ten hotel jeszcze inny, na moje wnikliwe "D pytania, kim sa i co robia i za jaka kase- nigdy nie odpowiedzial juz. porobie im niebawem ogloszenia w necie na nowy nr tel. Quote
monika083 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 podniose chlopakow, Kora,przeslij mi prosze nr konta, bo nie moge juz znalezc.Chcialabym podtrzymac moja deklaracje (10zl) przez kolejne 6 msc. Quote
kora78 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='monika083']podniose chlopakow, Kora,przeslij mi prosze nr konta, bo nie moge juz znalezc.Chcialabym podtrzymac moja deklaracje (10zl) przez kolejne 6 msc.[/QUOTE] dziekujemy bardzo :) zaraz podsylam. Quote
marta0731 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Witam pourlopowo Dwupaczek :) A może za jakąś opłatą Lilu by dowiozła Reksia do Kory? Wybaczcie, ale mój "szofer" ;) nie weźmie do służbowego auta psa, który może to auto bedzie chciał "naznaczać"... Nie wiem jak z taką sytuacją u Lilu... Tak tylko pytam... No bo jak go przewieść...? :( Quote
kora78 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 no wlasnie, dobra mysl. to bylby czwartek, za tydzien rowno. po obiedzie. i w pn rano odbior. dzis mial byc jeden chlopak w gazecie i cisza :( Quote
kizimizi Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 moze po weekendzie sie ludzie za glowe zlapia i zadzwonia. a ktory? Quote
marta0731 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='kizimizi']Kora banerki wgrywa sie tak jak kazde inne zdjecia czyli z adresu jakiejs strony. A ponziej trzeba je podlinkowac (niestey tu ci nie pomoge bo nie pamietam jak) zeby odsylaly juz na konkretny watek. Ktos podlinkuje? PS> a ten baner to ejst wogole niewymiarowy i za duzy chyba Ja czekam z utęsknieniem na banner Reksia Trzymam miejsce na duży ;) jak widać ;) Quote
kora78 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 marta, dzieki za banerek rufiego :) reksia tez bym zmienila, bo mam nieaktualny. ale ja nie wiem, jak sie linkuje i kto to robi... Quote
marta0731 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Kiedyś była jakaś cioteczka z wątku kudłaczy, u której zamawiałam banerki za opłatą, a potem mi pisała że za darmo też mi zawsze zrobi Zerkne na poczte może jeszcze ją mam, napiszę żeby podlinkowała i ZMniejszyła Obym ją znalazła.............. Quote
kora78 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='kizimizi']Kora jakis odzew byl? nic a nic :( marta, ja pamietam... ale nika za cholere.. o Mantis!!!! lilu to jak? przywieziesz za zwrot kasy? i odwieziesz? Quote
kizimizi Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 oj ale szkoda. Dwa psiaki i nic, ehhhh ... gdzie Ci ludzie oczy maja? Quote
kora78 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 na przyszly tydzien wezmiemy w piatek, to drozsze znow. no i super by bylo, sprawdzic sikanie reksia i zachowanie w mieszkaniu, fotki z dzieckiem moim, itp :) Quote
kora78 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 czwartek poludnie do poniedzialku rano-poludnie. Quote
Recommended Posts