Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

8letni maly,tlusciutki i bardzo przylepny Kuba czeka na dom.Kocha kazdego!Idealny dla starszych.Pies jest zaszczep. i zdrowy.Kontak 506636242

to ma 144. kizi wpisuja od razu, bo jak masz cos w edycji to space policzysz znaki. a ja musze sobie kopiowac i wklejac,zeby policzyc space, bo samym wzrokiem sie nie da, bo oczoplasu mozna dostac :D

nie pisz cale- kontakt, tylko tel.506636242
musi byc jakis zwrot,ze szuka domu- zeby nie mysleli, ze to pies na smalec na przyklad. gruby i tlusty :)
pomijalabym "i" dajac przecinek. zamiast 3 znakkow masz wtedy 1 znak.

ja bym dala tak:
8letni,maly,tlusciutki,przylepny Kubuś szuka domu.Kocha kazdego.Idealny dla starszych.Zdrowy,szczepiony.tel.506636242

118znakow
wiec mozna 1 slowo dodac, 2 slowa. moze: pies domowy? czysty? grzeczny? cos takiego albo,ze na kanape dla starszych ludzi.
kanapowiec, idealny dla starszych.
albo idealny dla starszych i mlodszych

a tekst dla Reksia, to co?

Syla prosze o nr konta

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę o 2 maile.Jeden z jednym tekstem i zdjęciami i drugi tak samo.Po prostu oba psy osobno, żeby się komuś nie pokićkało.Możecie wysłać kilka zdjęć jednego psa, pani Ula sobie wybierze, jej zdaniem najlepsze.Konto podeślę jak zapłacę i będę wiedziała ile, najprawdopodobniej w piątek.

Posted

dobra, wiec wysylam to:

8letni,maly,tlusciutki,przylepny Kubuś szuka domu.Kocha kazdego.Kanapowiec,idealny dla starszych.Zdrowy,szczepiony.tel.506636242

Reksio

Reksio szuka domu.Ma 8lat,lubi ruch,pieszczoch.Łagodny,grzeczny.Uwolniony z łańcucha.Nieduzy,10kg.Zdrowy,szczepiony.tel.506636242

poszlo

Posted

zaplacilam juz za lipiec, bo wyjezdzam jutro na wakacje
za okres cos kolo 8lipca do 8sierpnia.

kizi, ale sa rozne hotele. w jednym jest 30 psow, a w innym 4. zobaczymy, co odpisze. bo na stronie netowej nic tam nie widac, zadnego opisu, kim sa i co robia.

Posted

sluchajcie tragedia!

zgubilam karte od telefonu, a jutro ogloszenia beda platne :((((((((((((((

wpadla mi pod siedzenie w aucie tak,ze tylko serwis, ktory policzy sobie grubo za rozbieranie auta.
ide chyba sie upic, bo mnie szlag k.mać trafi zaraz

Posted

kizi, cholero wykrakalas ta zmiane numeru, zeby robic na nr tel kogos innego.
a teraz jeszcze catangel leci z ogloszeniami w necie, szybko jej wyslalam maila wstrzymujacego.
mam nadzieje,ze jutro sie uda wyciagnac, ale tz nie daje szans.
a 10minut wczesniej na 50zl naladowalam :(
ide sie pochlastac

Posted

kora78 napisał(a):
kizi, cholero wykrakalas ta zmiane numeru, zeby robic na nr tel kogos innego.
a teraz jeszcze catangel leci z ogloszeniami w necie, szybko jej wyslalam maila wstrzymujacego.
mam nadzieje,ze jutro sie uda wyciagnac, ale tz nie daje szans.
a 10minut wczesniej na 50zl naladowalam :(
ide sie pochlastac

Edytuj ogłoszenia z linków jakie Ci na maila przyszły i zmień tam nr tel na inny, albo na maila. Z ogł w necie to żadna tragedia bo się da to poprawić, gorzej z tymi w gazecie :(

Posted

chcialm zadzwonic na infolinie ale nie dziala -heh jest chyba po 1 w nocy w PL.
Kontakt

Infolinia: 801 009 510
Biuro Obsługi Klienta

Tel: +48 58 739 66 00 (z telefonów komórkowych i zagranicy)

moze jutro sie uda

Posted

Kora banerki wgrywa sie tak jak kazde inne zdjecia czyli z adresu jakiejs strony. A ponziej trzeba je podlinkowac (niestey tu ci nie pomoge bo nie pamietam jak) zeby odsylaly juz na konkretny watek.

Ktos podlinkuje?

PS>
a ten baner to ejst wogole niewymiarowy i za duzy chyba

Posted

kora78 napisał(a):
sluchajcie tragedia!

zgubilam karte od telefonu, a jutro ogloszenia beda platne :((((((((((((((

wpadla mi pod siedzenie w aucie tak,ze tylko serwis, ktory policzy sobie grubo za rozbieranie auta.
ide chyba sie upic, bo mnie szlag k.mać trafi zaraz

Spróbuj kora78, bo ogłoszenia już są.Wczoraj wieczorem, czy w nocy i tak już nie dałoby się numerów zmienić.Ale pech!!! co tam kora78? może jednak się udało i masz tę kartę?

Posted

nie mam karty, ma juz nowa jakas byle jaka.
najgorsze,ze tam tylko nr tel szedl, z racji oszczednosci znakow.

w necie nie edytuje teraz, bo zaraz wychodze i bede bez neta przeciez.

zalamka

kizi co to za infolinia? dla orange?
musialabym miec puk, a nie mialam nic. te karte mialam juz 5 lat. powywalalam dawno wszystko, a w tym byly 3 przeprowadzki

Posted

chwilowo to olalam, bo sie zalamalam. jutro niedziela. zajme sie tym w nowym tyg, o ile w tym miescie, do ktorego jade bedzie. ew w innych, gdzie na wycieczki bedziemy jezdzic.

musze zaplacic Syli 40zl za ogloszenia. chyba musze wziasc to na klate, bo dalam ciala. poczekam do decyzji moze jeszcze z tym w salonie orangu, czergo sie dowiem. tz mowi,ze bez nr puk i z niezarejstr. numerem mi nie wydadza duplikatu :(

wazne. zastanawiam sie, na jaki dzien ew wziasc znow te ogloszenia w gazecie, poki tak tanio jest. czy znow w pt, czy w tygodniu? myslalamz,eby sprostowanie dac. samo foto jednego psa, 2 slowa o nim i dopisek tlusym drukiem- zmiana numeru telefonyu. albo- aktualny numer telefonu. i maila tez podac. co o tym myslicie?? jak ktos dzwonil i mu zalezy, to chyba powinien znow szukac w gazecie? w sobote, lub pon, lub za tydz w pt, w ten sam dzien. jak myslicie?

i albo bym zaplacila za to wczorajsze, o dalam ciala, a te nowe by szly z kasy parowek, albo wczorajsze z ich kasy, a ja place za sprostowanie.
kizi?

Posted

a odp o reksiu taka mam

Witam,
Przepraszam, że tak późno odpisuje, ale miałam problemy sieciowe. Wyróżniamy sie tym, iz psy które są u Nas maja stały kontakt z człowiekiem. Są szkolone i socjalizowane. Przyzwyczajamy je do rożnych sytuacji które są w życiu codziennym. Jako iz niedawno powstaliśmy mamy ograniczenia takie jak miejsce czy finanse oraz fakt iz do weterynarza musimy kawałek dojeżdżać. Ale to nam nie przeszkadza, zależny nam jedynie na pomocy potrzebującym zwierzakom. Możemy się pochwalić nawet dobra frekwencją w znajdowaniu psom domu. Psy nie sa w grupowych boksach, a jedynie chodzą ze sobą na długie spacery w dobranej grupie. Na ogół trzymamy psy w DT lub w tymczasowym miejscu, ponieważ jeszcze nie mamy stałej siedziby. Na stronie doszło kilka nowych informacji, jednakże jest ona nadal w budowie, to tez tłumaczy braki.

odpisaam, co oni w gole proponuja, czy za darmo i kim sa"oni".

Posted

A w jakiej to gazecie te ogłoszenia miały być ? Bo można też napisać tam że miałaś problem z nr telefonu i że gdyby się ktoś chętny na Twojego psiaka z gazetą skontaktował to żeby dali Ci jakoś znać, albo przekazali tej osobie inny nr telefonu.

Posted

Pytam, czy mam brać ogłoszenia takie same na za tydzień, a za te felerne płacić sama, bo. Ja. Zawinilam. I zapłaci abym sama. Albo napisać w nowym ogłoszeniu, ze zmiana numeru telefonu. Tylko tyle. Np ośrodka do kochania zmiana nr tel. Parowka. Nie parodia. Co za głupi laptop.....wwrrrr

Posted

kora78 napisał(a):
Np ośrodka do kochania zmiana nr tel. Parowka. Nie parodia. Co za głupi laptop.....wwrrrr

albo ja pijana jestem albo Kora baluje :D
Daj to samo co bylo z nowym nr (jaki wogole teraz masz) i nic nie dopisuj bo po cholere. Jak ktos zadzwoni to sie wyjasni co i jak ...

Posted

No i nie dam, bo nie mialam jak. Nie mialam dojscia do neta. Planowalam,by ogloszenie bylo dzis, czyli w kolejny piatek po tamtych.przepadlo. Nie dalam rady bez neta i telefonu prawie. Bo tutaj w tel tez zasieg mam tylko wieczorsmi,jak na miasto jedziemy,a wtedy zawsze zapominalam zaaferowana milionem innych spraw. Sam przelew do syli pozno puscilam, za co przepraszam. Syla daj znac, czy doszlo, ok? Wszystko ok?
Jak wroce normalnie we wt, to w sr sie zajme, lub w pon sie zajme, jak bede w warszawie na 2dni i tam zasieg w laptopie bedzie normalny.bo tutaj ani neta, ani komirka zasiego nie lapie mi.
Nie moge np w ogole na poczte sie zalogowac. Nie wiem nawet,czy nie ma tam do aktywacji jakis ogloszen. Swojego nowego nr tel nie znam nawet, mam gdzies karteczke w walizkach z numerem tel. Nie moge nic edytowac, zadnych ogloszen,cytatow wklejac, nic a nic.
Ale trzeba te gazete wykorzystac, poki tznio jest. Nuestety, nie wyronilam sie sama ztym teraz.
Juz tylko dwupak nam zostal to damy rady z szukaniem ds dla nich.
Te ogloszenia 80zzl kosztowaly. Pozniej wpisze dokladnie ile,bo nie pamietam, mam w pm gdzies.

Posted

Przelew dostałam kora78.Dziękuję.Szkoda tamtych ogłoszeń, ale już trudno.Posłuchajcie dziewczynki.Za 12 zł, wczoraj, w wydaniu codziennym dałam Misia.Jeszcze przed południem, zadzwoniła do mnie BUDRYSEK i wieczorem już Misiu, pojechał do domku.Starsi ludzie z Katowic.Pies ok 10letni, ok 10 kg i taki zwyczajny, biszkoptowy.Pierwszy raz był i od razu ludzie się zakochali.Nie ma reguły.Promocja na razie jest, kora78, może w wydaniu codziennym zrobimy, za te 12 zł?

Posted

Dzisiaj dzwoniła do mnie pani redaktor z DZ.Ona pisze tam, do tego naszego dodatku gliwickiego i jeszcze Nasze Miasto, w necie.Zaproponowała mi, że mogę jej wysyłać pieski, nie tylko ze Śląska.Oglądalność spora, zawsze warto spróbować, a to młoda i wrażliwa osoba i fajnie pisze.Zawsze się dodaje, że możliwy dowóz.Jakbyście były zainteresowane to poproszę kilka zdjęć i info, tylko tutaj tekst nieograniczony, chyba, że podam linka do wątku i wtedy sama napisze.