Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chcialam kotke wyciachac ogrodowa, dzika u mnie. potem odebrac i wypuscic. nie da rady.
z psem pewnie podobnie :( dodatkowo teraz lecieli z psami, bo to szybsze, niz suczki. a od 1lipca jest nowa lecznica, po wielu, wielu latach i teraz wszystko jest nowe, niewiadome, niepewne... na juz na pewno nie. na za kilka miesiecy moze by sie udalo w schronie.

pomyslimy cos, moze zbiorka na sterylke na dogo? bazar?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilu, zaloz jej watek.

jest jeszcze taka szansa z Reksiem, ze tz wyjezdza na 4 dni od 17stego sierpnia. wedy moge wziasc Reksia na te dni, na probe jego sikania w domu.
ale jak zwykle problem bedzie z transportem, bo ja nie mam jak zalatwic. nikt ze znajomych mi go nie przywiezie.

a z ogloszen cisza.

trzeba odnowic niedlugo kubusia, ale teraz kilka psow na ds idzie i mam trochę metlik. czekam glownie na tobisia. bede miala wiecej werwy dla dwupaku.

Posted

dzieki z wiesci, lece zaraz ogladac. link w 1 poscie, jak ktos nie pamieta

fajne fotki parowki, na tytulowe do ogloszen.

a tobi boski :)

a co to za leda piekna ponka? cudo!!!

i co za martwy pies w dziale schron?

pobuszowalam troche ;)

Posted

kora78 napisał(a):
sluchajcie, a moze w tytule napisac, ze szukamy dt domowego?
czy w ogole takiego szukamy, czy reksio zostaje u lilu?
kizi?

no ja nie wiem. Nie znajdziemy mu dt na dogo przeciez. Bynajmniej w to nie wierze.

edit:
dajcie link do galerii, ja nie mam.

Posted

Leda gościła u nas jeden dzień, to utytułowana młoda panna z papierami że hej ;-)
A martwy pies to chyba na poligonie znalazłam i pytałam czy komuś nie zginął.

Posted

mnie podbudowalo to, ze teraz kilka psow poszlo takim hurtem, ale z drugiej strony rozleniwilo.
Kuba ma juz stare ogloszenia, on teraz najbardziej potrzebuje. pozniej Reksio i Kama.
teraz jeszcze mam akcje wylapywania kotow u mnie na dzialkach, kocica juz siedzi w piwnicy, dzikuska. czekam, az maluchy sie zlapia. a leje 2 dni bez przerwy i kotki nie chca wyjsc z kryjowki na deszcz :( jutro kocice sterylizuje. bedzie kilka dni w piwnicy siedziala.

Posted

wlasnie Syla dala cynka, ze w dzienniku zachodnim jest teraz promocja na ogloszenia i jedyne 36zl kosztuja, w wydaniu wkendowym, z fotka.
to ta gazeta, z ktorej byl domek dla reksia, ale sie wycofal w ostatniej chwili
nie pamietam, pozniej pozukam, tam chyba 140znakow bylo. wtedy pisalismy,ze reksio na podworkow sie nadaje.
to teraz tez o tym podworku, albo,ze szukamy dt?

to co? robimy obie parowki, co?
osobno. kase mamy. trzeba domow szukac. teraz goracy okres, to trzeba korzystac.
do srody musi wszystko byc wyslane, w piatek bedzie gazeta, za tydzien.

Posted

wrzucialm go od razu na parwokiw potrzebie -tak dla odswiezenia.

[quote name='kizimizi']

Wiesz jak wygląda pies w typie Parówki? Nie?! Więc przedstawiam Ci KUBUSIA, Parówkę par excellence ;)

Kuba to godne przedstawiciel rasy, pies nieduży, grubiutki i jak na Parówę przystało bardzo uroczy, bardzo pewny siebie, niecierpliwy, żywy jak srebro, bardzo gadatliwy i przekochany! Kuba chętnie tupta na spacery, na smyczy chodzi ładnie, pilnuje sie człowieka. Weterynarza raczej nei lubi (niezależnie od płci i wieku) jednak na wizytach pokazuje najlepsze maniery.

Jednak rzeczą, którą każda Paróka uwielbia jest CZŁOWIEK i wspólne z nim spędzanie zcasu. Uwierz mi, ze Kuba bedzie zawsze pierwszy wdrapywał sie na kanapę (oby nie była za wysoka), zajmował twój fotel i czekał na ciebie przy łóżku byś go trochę podrapał i poczohrał po brzuszku.

Kubuś akceptuje koty, wszystkie suczki i znane sobie psy, ma oddanego przyjaciela Reksia. Jednak nie daje sobie w kaszę dmuchać, gdy zaczepiają go inne psy. Jest mały ale jary ;) Kiedyś uratował swojego psiego kolegę przed pogryzieniem, nosi więc przydomek Bohater, lub Napoleon.

Ma 8 lat, jest wykastrowany, odrobaczony, zaszczepiony przeciw wściekliźnie, oraz posiada identyfikacyjny czip. Kubuś spędził w schronisku 4 lata.
Teraz mieszka w hotelu dla psów, gdzie każdego dnia pokazuje, jakim jest fajnym pieskiem –zreszta my to wiemy od dawna, teraz zcas abyś i ty sie przekonał!
kontakt w sprawie adopcji pod nr tel 506 636 242

Posted

buhhshahahahaa

ale sie usmialam. dobre, dobre. calkiem inne, swieze podejscie ;)

wiec poprawiam literowki i wysylam

Wiesz jak wygląda pies w typie Parówki? Nie?! Więc przedstawiam Ci KUBUSIA, Parówkę "par excellence"

Kuba to godny przedstawiciel rasy, pies nieduży, grubiutki i jak na Parówę przystało bardzo uroczy, bardzo pewny siebie, niecierpliwy, żywy jak srebro, bardzo gadatliwy i przekochany! Kuba chętnie tupta na spacery, na smyczy chodzi ładnie, pilnuje się człowieka. Weterynarza raczej nei lubi (niezależnie od płci i wieku) jednak na wizytach pokazuje najlepsze maniery.

Rzeczą, którą każda Parówka uwielbia jest CZŁOWIEK i wspólne z nim spędzanie zcasu. Uwierz mi, że Kuba będzie zawsze pierwszy wdrapywał się na kanapę (oby nie była za wysoka), zajmował twój fotel i czekał na ciebie przy łóżku, byś go trochę podrapał i poczohrał po brzuszku.

Kubuś akceptuje koty, wszystkie suczki i znane sobie psy. Jednak nie daje sobie w kaszę dmuchać, gdy zaczepiają go inne psy. Jest mały, ale jary :D Kiedyś uratował swojego psiego kolegę przed pogryzieniem, nosi więc przydomek Bohater, lub Napoleon.

Ma 8 lat, jest wykastrowany, odrobaczony, zaszczepiony przeciw wściekliźnie, oraz posiada identyfikacyjny czip. Kubuś spędził w schronisku 4 lata.

Teraz mieszka w hotelu dla psów, gdzie każdego dnia pokazuje, jakim jest fajnym pieskiem –zresztą my to wiemy od dawna, teraz czas, abyś i ty się przekonał!
kontakt w sprawie adopcji pod nr tel 506 636 242

Posted

znaczy sie ogloszenie weekendowe czyli an tylko w sobote albo niedziele?
A gdzie to idzie? Dziennik Zachodni ....

ok juz znalazlam sobie. DZiennik Zachodni to jak u nas Gazeta Wroclawska (czyli Polska the times).
Chyba warto?
A to ukarze sie tylko raz?