kizimizi Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dziewczyny czasem moja głupota aż mnie martwi:shake: Ja spisałam dane tej psiej bidy i na smierć o tym zapomnialam. Wtedy tak duzo pisałam i choruszek sie gdzieś zawieruszyl wsród tego. A wiec : chłopak, ma 8 lat. W schronie od 17.12 2009r. Rana powieki lewego oka. Quote
kora78 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 no to już jest z czym ogłoszenia robić. to działąjta ciotki :) ale cholera dość poważny juz wiek, ciężko będzie :( Quote
kamilawa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 8 lat... hmm, chłopak ma swoje lata, ale nie jest najgorzej ;-) Damy radę. Quote
kora78 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 psa widziałam na żywe oczy jest zdrowy, dalej siedzi na kwarantannie ciut strupek nad okiem i poza tym zdró jak rybka. bardzo szczekliwy, dość agresywnie. ręki nie wkłądałąm :D to pewnie typowa obrona kurdupli Quote
kizimizi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 pewnie tak, bo to malutki spiak jest. To lecimy z ogłoszeniami. Wszystkie dane sa w 1 poscie. Choruszek nasz prosi o ogłoszenia;) Quote
elik Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='kizimizi']pewnie tak, bo to malutki spiak jest. To lecimy z ogłoszeniami. Wszystkie dane sa w 1 poscie. Choruszek nasz prosi o ogłoszenia;)[/QUOTE] Chętnie, ale do głoszenia konieczne są zdjęcia i to takie, żeby psiaka było dobrze widać. Bez dobrego zdjęcia to strata czas, nie ma co marzyć o ewentualnej adopcji. Czy kogoś zaryzykuje adopcję psiaka, którego nawet nie widzi ? Wątpię. Dziewczyny musicie stanąć na głowie i zrobić mu zdjęcie. Dobre zdjęcie to połowa szans na zainteresowanie się psiakiem. Quote
kizimizi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 oj malutki hopaj na gore! Kiedy ja bede mogla Cie zobaczyc i Ci fotki porobic? :( Quote
fiorsteinbock Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Hmm...chlopczyku - ciekawe jak oczko, czy juz zagojone? Quote
kora78 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 zagoone, zagojone. dlatego wątek- gotowy do adopcji :) tylko fotek nie mamy! :D Quote
fiorsteinbock Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 a to czekamy :) Wycalowac dacie rade chlopaka? :) Quote
kora78 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 wymiziałąm go,ale niewiele, bo radością nie pałał i pozować mi musiał :) foty mam dość dobre,ale większośc to tylko jego przód, bo boczkiem stanąć nie chciał. Siedzi już na ogólnym, z jednym też dośc małym psiakiem tylko. Spokój mają i ciszę. Ma bliznę na oku, na górnej powiece, jakby rana po pogryzieniu wygląda, takie przecięcie zarośnięte. Trzeba go koniecznie ogłąszać, bo w tym wieku i z wygladem (powiem brzydko) pospolitym to on ma minimalne szanse na adopcję schroniskową. Choć nie siedzi na samym końcu w kojcach, gdzie ludzie już nie docierają. Tylko na początku,ale u góry. komu foty na maila? i róbta ciotki ogłoszenia, bo psiak się w schronie zmarnuje!! Quote
fiorsteinbock Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ..dawaj...Mala spi - wiec dzialam :) Quote
kizimizi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 az tam go wywialo?:( oooooj :( ja zamawiam gumtree Quote
kora78 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 fiorko zaraz wysyłąm. muszę je zgrać najpierw. już to robię wywiało go niestety na ogólny, nie wiem,czemu nie na domki?? choć tam teraz dość tłoczno. ale bez przesady Quote
fiorsteinbock Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Nie wiem czy jest podane imie, proponuje zatem REKS - zgadzacie sie? a teraz sesja: Quote
fiorsteinbock Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Nie wiem czy jest podane imie, proponuje zatem REKS - zgadzacie sie? a teraz sesja: Quote
kizimizi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 fior poleć mi kogoś na wizytę do wiochy między Zarowem a Swidnica. Jak na razie nikt nie może:( Quote
kora78 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 dzięki koleżanko za foteczki :) szkoda,że nie widać, że on niewielki jest. tak do kolana jakoś. a nie jakis onek albo coś. nie było, jak go odnieść do czegoś, do człowieka, do ręki na fotach imię mi pasuje :) kizi a Tobie? Quote
kizimizi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 imie jest ok:) JA mu gumtree zrobilam. Zmienei tyutul ze do ogłaszania Quote
kizimizi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 imie jest ok:) JA mu gumtree zrobilam ale by sie allegro przydało. Zmieni tytul ze do ogłaszania Quote
kizimizi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Reksiu mój kochany co u Ciebie tak cichutko? Quote
kora78 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 elik porobisz Reksiowi ogłoszenia jakieś? mam fajne wierszyki do wykorzystana na wstępie ogłoszeń o psiakach ze schronów taka cisza się zrobiła, jak się okazało, że pies już zdrowy.. dziwne... Quote
fiorsteinbock Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Kora, qrcze tak mi przykro, ze nie moge pomoc Reksowi w ogloszeniach..ledwo nadązam odwiedzic watki na dogo i czasem wrzucic zdjecia :( Reks, czy skazany jestes na dozywocie? :( oby nie... Wskakuj na pierwsza! Quote
Recommended Posts