Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny czasem moja głupota aż mnie martwi:shake:
Ja spisałam dane tej psiej bidy i na smierć o tym zapomnialam. Wtedy tak duzo pisałam i choruszek sie gdzieś zawieruszyl wsród tego.

A wiec :
chłopak, ma 8 lat.
W schronie od 17.12 2009r.

Rana powieki lewego oka.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psa widziałam na żywe oczy
jest zdrowy, dalej siedzi na kwarantannie
ciut strupek nad okiem i poza tym zdró jak rybka. bardzo szczekliwy, dość agresywnie. ręki nie wkłądałąm :D to pewnie typowa obrona kurdupli

Posted

[quote name='kizimizi']pewnie tak, bo to malutki spiak jest.

To lecimy z ogłoszeniami. Wszystkie dane sa w 1 poscie. Choruszek nasz prosi o ogłoszenia;)[/QUOTE]

Chętnie, ale do głoszenia konieczne są zdjęcia i to takie, żeby psiaka było dobrze widać. Bez dobrego zdjęcia to strata czas, nie ma co marzyć o ewentualnej adopcji. Czy kogoś zaryzykuje adopcję psiaka, którego nawet nie widzi ? Wątpię.
Dziewczyny musicie stanąć na głowie i zrobić mu zdjęcie. Dobre zdjęcie to połowa szans na zainteresowanie się psiakiem.

Posted

wymiziałąm go,ale niewiele, bo radością nie pałał i pozować mi musiał :)
foty mam dość dobre,ale większośc to tylko jego przód, bo boczkiem stanąć nie chciał. Siedzi już na ogólnym, z jednym też dośc małym psiakiem tylko. Spokój mają i ciszę.
Ma bliznę na oku, na górnej powiece, jakby rana po pogryzieniu wygląda, takie przecięcie zarośnięte.

Trzeba go koniecznie ogłąszać, bo w tym wieku i z wygladem (powiem brzydko) pospolitym to on ma minimalne szanse na adopcję schroniskową. Choć nie siedzi na samym końcu w kojcach, gdzie ludzie już nie docierają. Tylko na początku,ale u góry.

komu foty na maila? i róbta ciotki ogłoszenia, bo psiak się w schronie zmarnuje!!

Posted

fiorko zaraz wysyłąm. muszę je zgrać najpierw. już to robię

wywiało go niestety na ogólny, nie wiem,czemu nie na domki?? choć tam teraz dość tłoczno. ale bez przesady

Posted

dzięki koleżanko za foteczki :)
szkoda,że nie widać, że on niewielki jest. tak do kolana jakoś. a nie jakis onek albo coś. nie było, jak go odnieść do czegoś, do człowieka, do ręki na fotach

imię mi pasuje :)
kizi a Tobie?

Posted

elik porobisz Reksiowi ogłoszenia jakieś?
mam fajne wierszyki do wykorzystana na wstępie ogłoszeń o psiakach ze schronów

taka cisza się zrobiła, jak się okazało, że pies już zdrowy.. dziwne...