LILUtosi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Tekst uważam jest ok. Tylko na początku to spokojny bym zmieniła. Quote
elik Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 kora78 napisał(a):jak cos robie to pelna para :) przepraszam, jesli Cie urazilam. nie to mialam na celu. pisalam 2 dni wczesniej na watku, bez echa przeszlo, wiec napisalam jasniej. widac, ze watku deklarowicze nie odwiedzaja... Kiedy przeczytałam PW byłam Ci wdzięczna za przypomnienie, ale kiedy weszłam na watek i przeczytałam tamten wpis, to mną zatrzęsło. Tak sie nie robi kochana. Po to istnieje PW, żeby pewne delikatnie sprawy poruszać. Dopiero, gdy ktoś świadomie nie wywiązuje się z podjętych zobowiązań, można go piętnować. A takie przedwczesne wycieczki mogą zniechęcać, co na pewno nie jest w przypadku dobrowolnych wpłat wskazane :) Quote
kora78 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 zadne pietnowanie to z mojej strony nie bylo. Quote
kora78 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 wplynelo od elik 20zl za 2 miesiace- marzec i kwiecien. dziekuje :) zrobilam przelew do lilu za marzec. 10.03-09.04. tak mamy zaplacone. 320zl Quote
kora78 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 wplynelo 10zl od Florentynki dla Kubusia :) LILu, czy kasa doszla? Quote
kizimizi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 witam u psikow. DZiewczyny prosze sie nei sprzeczac na watku ... ;) Quote
marta0731 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Melduję, że ja regularnie zaglądam do chłopaków :D I mizianko przesyłam!!! Quote
kora78 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 allegrto kubusia za 36zl http://allegro.pl/kubus-niskopodlogowa-parowka-do-kochania-i1553893912.html od kochanej, nieocenionej fiorsteinbock!!!! Quote
Onaa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Jak zwykle piękne allegro w wykonaniu fiorki :). Quote
kora78 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 no i reksio http://allegro.pl/reksio-niewielki-wesoly-piesek-i1554603313.html Quote
kizimizi Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 matko ale allegro! A to dla parowy to jzu wogole boooomba! Quote
kora78 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 doszlo od pana Jakuba z FB 50zl :) za marzec Quote
monika083 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 kora ,przelalam dyche na Reksa, razem z pieniedzmi za perfumy z bazarku na fionke. Quote
kora78 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 wplacilam za allegro chlopakow 72zl. po 36zl za kazdego monika, ok. dam znac, jak dojdzie :) dzieki :) Quote
marta0731 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Allegro od Fiorsten po prostu nie może, nie ma prawa ani możliwości takiej, żeby nie było super :D:D:D Quote
kora78 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 dzis odwiedzam z marta chlopaczkow naszych maluczkich :) od kogo wymiziac????? Quote
kora78 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 monika083 napisał(a):kora ,przelalam dyche na Reksa, razem z pieniedzmi za perfumy z bazarku na fionke. doszlo 10zl od monika983, juz wplata na trzeci miesiac, dziekuje :):) Quote
kora78 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 no i wreszcie udalo sie dojechac w odwiedziny do LILU :) psiaki wyglaskane na maxa, wszystkie pieszczochy wielkie, poza tymi dzikuskami. obdzielone smakolykami. a te 2 chlopaki sa naprawde super! Reksio jest calkiem innym psem, niz mialam wypbrazenie i niz go znam ze schronu. garnie sie do czlowieka, lubi sie bawic, smieszny jest. czysciutki, nie leni sie, rzeczywiscie ma takie brazowe plamki na pysku, lsiacy jest piekny. na spacerek osobno. ja z kubusiem w jedna strone, marta z rekiem w druga. no i reksiu wciaz wypatrywal kubusia, wcaz i wciaz. a kubus mial go w nosie. 2 razy sie obejrzal i parl naprzod. kubus bardzo ciagnie na smyczy, jednak nietrzeba z teg powodu kroku przyspieszac. czy na krotszej, czy na dluzszej, wciaz prze z nosem przy ziemi. ale idzie za czlowiekiem, jak sie zmienia kierunki, nie ociaga sie, nie ciagnie w swoja strone. zawsze idzie na przedzie, smycz wciaz napieta. o reksiu napisze marta :) kubus to wielki lakomczuch i pilnuje swojej zdobyczy, zanosi pedem do budy i nikomu nie pozwala sie do niej zblizyc. i zabawke i smakolyka. za zabawkami super biega, skacze do gory. zlapie i do budy chowa :) leni sie wciaz bardzo, jeszcze odkad byl w schronisku.uwielbia drapanie nad ogonem reksio wedzona kosc polecial zakopac w ziemi, spryciuch jeden. a jaki zadowolony z nia biegl, hehehe piszczacych zabawek reksio uzywac nie chcial, a kubus sie nawet wystraszyl piszczenia na poczatku ;) kubus ponoc wypruwa flaki ze wszystkich pilek tenisowych, lubi je najbardziej. niebawem dostana tez sznur d o szarpania od Klauzunki w prezencie :) reksio, gdy sie niecierpliwi, czeka na wyjscie z kojca, biega sobie w koleczko, ale juz bez takiego zaciecia. ciesza sie obaj bardzo na spacerki. biegajac luem po ogrodzie sa wciaz w ruchu, biegaja i sobie znacza teren, nie zwracaja uwagi na psy za plotem stojace, nie biegaja np wzdluz siatki i ujadaja, nie obszczekuja sie nawzajem z nimi Quote
marta0731 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 One oba są boskie :D Kubuś to typowy miziak, Reksio tez daje radę:evil_lol: Reksio non stop podsikuje, średnio co 30sekund ;) Nie wiem skąd on tyle tego bierze:crazyeye: A jak qupa idzie... Kręci się w kółko za ogonem zanim kucnie Jak się rozdzieliliśmy z Korą i Kubusiem, co chwilę patrzył za nim, ciągnął w jego stronę. Ale grzecznie wracał na wołanie i klepanie po nodze. Na chwilę...:roll: po to by znów wypatrywać Parówki:evil_lol: to jego guru przecież jest:eviltong: Zbyt kiepska pogoda była, żebyśmy odeszły na tyle daleko, by się nie mogły widzieć, może byłoby inaczej Ogólnie nie ciągnie na smyczy, ale taki roztrzepany jest, raz w te stronę biegnie, raz w drugą Choć jak wróciliśmy ze spaceru i biegały sobie luzem po ogrodzonym terenie, dorwał kość i miał kumpla w nosie:eviltong: smaczki wygrały, były ważniejsze, szukał miejsca i kość sobie zakopał:crazyeye: głupio zrobił, bo u Lilu chyba z 15 psów i na pewno któryś mu wywącha i podkradnie:p Bawić się zabawkami nie umie, piszczący hot-dog po odkryciu, że nie da się go zjeść, został olany Ogólnie bardzo fajne przyjazne pieski, do obcych od razu grzeczne i przymilne, bez lęku, do mizianka chętne Liluś ja myślałam, że Reksio większy jest. Znów napiszę, że przydałoby się zdjęcie przy nodze ludzia, żeby było widać jaki on niewielki:lol: Quote
kizimizi Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 no to widze dziewczyny, ze dobrewiesci przynosicie. No i ze sie w koncu wybralyscie, tak w srodku tygodnia. Teraz jakby ktos dzownil to wiecej, prawdziwej wiedzy o nich macie, co? Quote
kora78 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 teraz to ja reksiowi tekst zmienie, bo juz wiem, co pisac. trzeba znow serie pucic, zwlaszcza kubie, bo on wczesniej tamta serie mial robiona Quote
marta0731 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jak Kubuś pierwszy pójdzie do domu, to Reksio to pewnie chwilę odchoruje ;) Ale potem pokaże, że można żyć bez Parówki ;) Kizi, wrażenia z wizyty u Lilu - bezcenne :D Chyba sie wproszę na wakacje ;) Quote
marta0731 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Kora Ty opisz, jak tą kość zakopywał Reksio - fachowiec w tej dziedzinie...:cool3: Quote
kora78 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 wyslalam kubusia do pakiety ogloszen. 130sztuk za 15zl jedyne :) Reksio, jak zakopywal? pierwszy raz w zyciu widzialam na oczy taka akcje.. od poczatku: jak Reksio dorwal wedzona kosc0 podkradl ja parowce, ktora broni zazdrosnie wszystkiego, co isie jej podoba, czy zabawki, czy smakolyki... i tak reksio lecial z koscia taki zadowolony byl!!! takim sprezystym krokiem lecial :D hehe pobiegl do swojej skrytki. wykopal dolek lapami, wrzucil kosc i ja nosem zakopywal. najpierw pchal ziemie nosem w przod i tyl, a pozniej na boki! i znow powtorka! ja nigdy nie widzialam takiej akcji, myslalam,ze moze nogami psy zakopuja spowrotem ziemie.. w sumie to sie nad tym nie zastanawialam nigdy... ale nie zapomne tego dlugo :D Quote
Recommended Posts