LILUtosi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Mam Canona Eos 40 D, ale to nie body jest tak ważne. Ważny jest obiektyw. Mam 70-300 EF 1:4-5.6 IS USM, który notabene ściągnął mi na beton jeden z tymczasowiczów. Od tego czasu lustra drgają i pojawia się błąd 01 co któreś zdjęcie. Nie mam kasy tego naprawić bo to jest koszt około 800zł. Więc go resetuje i próbuje dalej. Zdjęć nie obrabiam bo jak sama piszesz nie mam czasu. Jedynie kontrast poprawiam i czasem kadr. A wracając do zdjęć dzisiaj na wybiegu zrobiłam parę rozczulających naszym chłopakom. Z tym mieszkaniem to ok, tyle że chłopaki nic nie robią tylko podsikują, co chwilę, nie mają czym ale wszystko musi być oznaczone. Trzeba by trochę pracy w to włożyć. U nas dużo zapachów innych psów to i problem większy, ale w mieszkaniu jak już raz osikają to powinny sobie dać spokój. Quote
kora78 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 kubus- mankoltent a jakie ma oczy wybaluszone na jednej fotce, wrrr reksio osttanie foto super. LILU, on taki niedomyty jeszcze na lewym boku? to bloto- kupema na boku, co mial, jak wychodzil? czarnego psa trudniej obfocic, co? :) Quote
LILUtosi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Nie, on ma takie plamy jasnej sierści, ale fakt, trochę na końcówkach błota. U nas się nie chodzi po asfaltach ;-) Quote
kora78 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 a kapiele planujesz, jak juz bedzie cieplo? i kiedy mozna Was odwiedzic? teraz w wekend, czy za tydz? Quote
LILUtosi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Generalnie akurat jest mi wszystko jedno. W sobotę zabierają do południa dwie akity, będzie luźniej. Quote
kora78 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 dobra, damy znac telefonicznie. bo wszystko zalezy od mojego malego remontu. czy tz nas zawiezie Quote
kizimizi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 No sprzet masz dobry. Juz na innych watkach zauwarzylam, ze twoje zdjecia sa 'lepsze niz przecietne' ;) A wracajac do psow to z Parowy ja nie moge 8-) Jak widze ten jego parowiasty pysk to sie az sama smieje do siebie :D Popatrzcie an niego: Parowko co ja Ci moge powiedziec? Jestes tak oryginalny, ze az widze w swojej wyobrazni starszego pana, ktory dumnie pokazuja jaki jego pies jest zadbany -czytaj upasiony. Bo starsi ludzie gustuja wlasnie w takich krotkolapciastych parowkach :roflt: Zobaczycie, ze bohater szybko domek znajdzie. Quote
marta0731 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='LILUtosi']Mnie tu wiewiórę przypomina. :eviltong:[/QUOTE] A mi chomika :D:D:D Taki "mały" piesek i taaaaaaaaaaką piłkę w pychu mieści ;):) Kubuś vel Parówka jest bardzo fotogeniczny... Jak jeszcze jest taki fajny, to rzeczywiście powinien szybko domek znaleźć...:thumbs: Quote
marta0731 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Reksio ma mniej zdjęć, i wogóle taki mniej fotogeniczny...:-( W cieniu Parówki... Ale na tym zdjęciu jest naprawdę cudowny!!!:loveu: Nie zwykły burek, tylko naprawdę fajny psiak!:multi: I potrafi się bawić piłką!:bigcool: Quote
kora78 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 marta i jej ulubione foty w locie ;) mnie tez sie spodobal Reksio najbardziej na tej focie a parowa na tamtej, ma takie okropne oczy wylupiaste i taki brzydki jest! tekst do ogloszen... moze cos napiszemy, jak ich odwiedzimy, co marta? szykuje sie na ten wekend- tz juz co nieco wstepnie wie i nie krzyczy,ze nieeeee. to moze sie uda. wekend juz za pare dni :) predzej sobota chyba. jakies zabawki trza im zawiezc.... mozna ew na bazarku kupic z kasy chlopakow- bo stac ich ;) i wysylke wprost do lilu zamowic. co Wy na to? Quote
kora78 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='monika083']przelalam moja marna dyche na Reksia.[/QUOTE] dziekuje !!!! Quote
marta0731 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='kora78'] tekst do ogloszen... moze cos napiszemy, jak ich odwiedzimy, co marta? szykuje sie na ten wekend- tz juz co nieco wstepnie wie i nie krzyczy,ze nieeeee. to moze sie uda. wekend juz za pare dni :) predzej sobota chyba. [/QUOTE] Ja już się wizyty doczekać nie mogę... :D Tylko Lilu chora... :( Quote
kora78 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 doszlo 10zl od monika083 :) dziekuje :) wszystko sie liczy! dogomaniacy o tym wiedza! :) Monika dzieki! Quote
kora78 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 kraza stereotyy, ze starszym pieskom trudniej domy znalezc wiec trzeba sie wreszcie wziasc za oglaszanie chlopakow trzeba im teksty osobne napisac ale musimy wiedziec, czy oni sie do mieszkania nadaja. czy czystosc zachowuja. LILU, teraz bedziesz miala z psami lekko luzniej, pozabierasz ich do domu troche na nauke i ocene sytuacji?? bardzo o to prosze nie wiem, na czym w tekscie bazowac... ochy i achy, jacy starzy i biedni tyle zyli w schronie? czy pozytywy, ze radosne, smieszne psy, co wiele pieknych chwil wniosa do domu? i tez wazne- na kogo robic namiary do ogloszen? na mnie, czy lilu??? tak samo u innego psa.... moze jednak lepiej na LILU, bo ona zna te psy... ja tylko zza krat.... co Wy na to? prosze o zabranie glosu :) wykupimy chlopakom pakiety ogloszniowe, za 15zl sztuka, dla kazdego. 60 ogloszen w internecie ja bym tez sie posarala o ogloszenia nawet platne w gazetach, bo maja zapas kasy i pelne deklaracje stale to trzeba powalczyc o domki, skoro jest za co. bo wiecie, wiosna- ludziom sie chce zyc i na spacerki wychodzic. nie to, co bylo zima. a przed latem adopcje stana znow, bo przed urlopami nikt psow nie adoptuje. Quote
LILUtosi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Najpierw skupiłabym się na parówie. To na prawdę bardzo otwarty i towarzyski pies. No i taki pocieszny. Niestety ale Reksio jest z urody pospolity, niezbyt piękny no i taki żywy, chaotyczny. Po za tym tarza się we wszystkim co śmierdzi, w kupce zrobionej przez innego psa przed chwilą, w śmierdzącej myszy, w kupach saren itd. Z nim może być ciężej. Quote
kora78 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 moze wlasnie Reksio musi stworzyc swoja osobowosc, gdy bedzie juz sam. Moze wtedy sie zmieni, da sie z nim popracowac, bo z dwjka na raz na smyczy chyba ciezko jest. A jak bylby sam z czlowiekiem to by bardziej w niego wpatrzony byl i powtarzal to, czego sie wymaga, sluchal czego zabrania. Reksio w myszy i kupach saren? fujjjjj dzis kupilam im gumowe zabaweczki, hamburgera i hot doga z parówą :D Quote
LILUtosi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Kora Ty się dziś wybierasz do mnie? Bo ja mam dziś mamy Krystyny i do Wrocka muszę na obiadek. Quote
Recommended Posts