Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kizimizi napisał(a):
uuuu i nikt do parowek naszych nie zajrzy nawet?
Psiaki na gore :)

Zajrzy, zajrzy, ale nie ma co pisać :)
Cieszę się, że Reksiu już poza schronem.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis 2 tyg, jak chlopaki sa w hotelu :)

lilu zadziory? oba?
sami chodza na spacerki? a biegaja sobie luzem po wybiegu?
bawia sie zabawkami? Kubus chyba na bank, co?

jak te mrozy znosza??

odrobaczeni sa?

Posted

kora78 napisał(a):
dzis 2 tyg, jak chlopaki sa w hotelu :)
lilu zadziory? oba?
sami chodza na spacerki? a biegaja sobie luzem po wybiegu?
bawia sie zabawkami? Kubus chyba na bank, co?

jak te mrozy znosza??
odrobaczeni sa?

Zaczynają nabierać ogłady. Reksio jak mu się majstrowało przy obroży to próbował gryźć, teraz sam się domaga pieszczot. Bączki robi największe jak chce na spacerze kupę. Co raz bardziej cieszy się spacerami, bo wcześniej patrzył tylko na parówę. Odrobaczywiam od razu po przyjeździe do hotelu, choć wg schronu byli odrobaczani co miesiąc. Mój wet się śmiał z tych wpisów co miesiąc.
Co do mrozów to mają ciepłą budę z siankiem to chyba nie marzną tak bardzo.

Posted

zeby nie bylo,ze nie pamietamy o chlopakach :)

dzis rozmawialam z LIlu. chlopaki lubia sobie chodzic same po wybiegu kilka godzinek :)

obaj zostali zaszczepieni na wscieklizne

Posted

Co raz bardziej lgną do nas. Już nie są takie nerwowe. Czekają na spacerek i się bardzo z niego cieszą. Zrobilam im trochę zdjęć dwa dni temu ale nie mam czasu ich wkleić. Dzień za krótki. Ale się zepnę.

Posted

[quote name='LILUtosi']Co raz bardziej lgną do nas. Już nie są takie nerwowe. Czekają na spacerek i się bardzo z niego cieszą. Zrobilam im trochę zdjęć dwa dni temu ale nie mam czasu ich wkleić. Dzień za krótki. Ale się zepnę.

Wiemy że masz mało czasu, w końcu quuupy trzeba zbierać ;) pamiętam ile czasu Ci to zajmuje ;)
Może wyślij mi na maila marta0731@tlen.pl ja dodam, mailem szybciej wysłać, ja się pomęczę z wklejeniem tutaj :)

Posted

fajnie chlopaki, fajnie :)

a dzis pewna sunia od nas, diana pojechala na bdt u mari23, aniola w ciele czlowieka :)

ja czekama na rozliczenie chlopakow, bo mnie ta kasa pali w paluchy ;D to juz 3 tyg maluchy sa u Lilu. jakies info konkretne, tekscik zaczniemy sklecac i oglaszac pomalutku. domkow szukac.

a jak chodza na smyczy? ciagna? a jak wziasc tylko jednego? fajnie idzie, czy sie oglada za kolega?

Posted

A może by tak wziąć jednego samego na spacerek i zobaczyć jak on reaguje, jak się zachowuje ?
Bo przecież domku i tak osobno będą szukać.

Posted

wplynelo 200zl od pani Dagmary z FB na hotel chlopakow, na kolejny miesiac. dziekujemy!!! :)

chlopaki od 10. 02 w hotelu. wiec 9.03 musze wplacac za miesiac hotelu. LILUtosi prosze o konto, bo juz 7.03 :) przelew robie w kazdej chwili. 320zl plus odrobaczenie i szczepienie.

Posted

Rozliczenie za okres 10.luty- do 9 marzec plus szczepienia:

Odrobaczenie - po 1,5 tabletki na psa. Jedna 7zł Liczmy razem 20zł, i każdy po 20zł za szczepienia. (15 szczepienie + 5 zł rozłożone na dojazd weta).
Razem 380 zł

wyslalam kase dzis.

Posted

Lilu jaki masz aparat ze takei dobre ci zdjecia wychodza? No bo mi nie powiesz chyba, z emasz zcas zeby je w photoshopie obrabiac ;) ???
Psiaki niczego sobie.
Myslicie, ze nadaja sie do normalnej -mieszkaniowej- adopcji? Lilu?