elik Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 kizimizi napisał(a):uuuu i nikt do parowek naszych nie zajrzy nawet? Psiaki na gore :) Zajrzy, zajrzy, ale nie ma co pisać :) Cieszę się, że Reksiu już poza schronem. Quote
kora78 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 dzis 2 tyg, jak chlopaki sa w hotelu :) lilu zadziory? oba? sami chodza na spacerki? a biegaja sobie luzem po wybiegu? bawia sie zabawkami? Kubus chyba na bank, co? jak te mrozy znosza?? odrobaczeni sa? Quote
marta0731 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 No i wiadomo kto jest odważniacha i opiekun :D Ciotki który to był Flip a który Flap? Który gruby a który chudy? ;) Ja nie pamiętam.... Quote
marta0731 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Parówka Bohater wcale nie jest taki gruby skoro się tak pięknie wspina po kratach:eviltong: A na tym zdjęciu to Reksio go broni:evil_lol: Quote
kora78 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 LILU, czy Reksio robi baczki? ujada i biega w kolko w kojcu? czy poza kojcem tez? nadal Quote
LILUtosi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 kora78 napisał(a):dzis 2 tyg, jak chlopaki sa w hotelu :) lilu zadziory? oba? sami chodza na spacerki? a biegaja sobie luzem po wybiegu? bawia sie zabawkami? Kubus chyba na bank, co? jak te mrozy znosza?? odrobaczeni sa? Zaczynają nabierać ogłady. Reksio jak mu się majstrowało przy obroży to próbował gryźć, teraz sam się domaga pieszczot. Bączki robi największe jak chce na spacerze kupę. Co raz bardziej cieszy się spacerami, bo wcześniej patrzył tylko na parówę. Odrobaczywiam od razu po przyjeździe do hotelu, choć wg schronu byli odrobaczani co miesiąc. Mój wet się śmiał z tych wpisów co miesiąc. Co do mrozów to mają ciepłą budę z siankiem to chyba nie marzną tak bardzo. Quote
marta0731 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Może się przytulają :D Całe szczęście mrozy chyba niedługo miną Czyli Reksio zaczyna się zachowywać jak pies a nie jak cień Bohatera :) Quote
kora78 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 zeby nie bylo,ze nie pamietamy o chlopakach :) dzis rozmawialam z LIlu. chlopaki lubia sobie chodzic same po wybiegu kilka godzinek :) obaj zostali zaszczepieni na wscieklizne Quote
marta0731 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Odwiedzamy kolegów, nie chłopaków, bo to dziwnie brzmi :D ;) Quote
elik Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Jak to dziwnie ?? Przeca to chłopaki, a nie dziewczynki są :evil_lol: Quote
kizimizi Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 i ja zagladam i podnosze watek. Kora czy mamy jakeis nowe ciekawe teksty do ogloszen czy nie bardzo?? Quote
marta0731 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 elik napisał(a):Jak to dziwnie ?? Przeca to chłopaki, a nie dziewczynki są :evil_lol: DZiwnie, bo "chłopaki" to jak para ten tego... :D Quote
marta0731 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Niedługo może z Korą odwiedzimy chłopaków :D Lilu jak tam się sprawują? Quote
LILUtosi Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Co raz bardziej lgną do nas. Już nie są takie nerwowe. Czekają na spacerek i się bardzo z niego cieszą. Zrobilam im trochę zdjęć dwa dni temu ale nie mam czasu ich wkleić. Dzień za krótki. Ale się zepnę. Quote
marta0731 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='LILUtosi']Co raz bardziej lgną do nas. Już nie są takie nerwowe. Czekają na spacerek i się bardzo z niego cieszą. Zrobilam im trochę zdjęć dwa dni temu ale nie mam czasu ich wkleić. Dzień za krótki. Ale się zepnę. Wiemy że masz mało czasu, w końcu quuupy trzeba zbierać ;) pamiętam ile czasu Ci to zajmuje ;) Może wyślij mi na maila marta0731@tlen.pl ja dodam, mailem szybciej wysłać, ja się pomęczę z wklejeniem tutaj :) Quote
kora78 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 fajnie chlopaki, fajnie :) a dzis pewna sunia od nas, diana pojechala na bdt u mari23, aniola w ciele czlowieka :) ja czekama na rozliczenie chlopakow, bo mnie ta kasa pali w paluchy ;D to juz 3 tyg maluchy sa u Lilu. jakies info konkretne, tekscik zaczniemy sklecac i oglaszac pomalutku. domkow szukac. a jak chodza na smyczy? ciagna? a jak wziasc tylko jednego? fajnie idzie, czy sie oglada za kolega? Quote
Onaa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 A może by tak wziąć jednego samego na spacerek i zobaczyć jak on reaguje, jak się zachowuje ? Bo przecież domku i tak osobno będą szukać. Quote
LILUtosi Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Zdjęcia wszystkie tu: https://picasaweb.google.com/Ingolec/ReksioIKubus# Niestety ale położyła mnie wczoraj choroba, dzisiaj muszą się zająć sobą i tz-tem. Quote
kora78 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 wplynelo 200zl od pani Dagmary z FB na hotel chlopakow, na kolejny miesiac. dziekujemy!!! :) chlopaki od 10. 02 w hotelu. wiec 9.03 musze wplacac za miesiac hotelu. LILUtosi prosze o konto, bo juz 7.03 :) przelew robie w kazdej chwili. 320zl plus odrobaczenie i szczepienie. Quote
marta0731 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Te z jęzorami mi się zawsze podobają ;) Reksio Parówka Quote
kora78 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Rozliczenie za okres 10.luty- do 9 marzec plus szczepienia: Odrobaczenie - po 1,5 tabletki na psa. Jedna 7zł Liczmy razem 20zł, i każdy po 20zł za szczepienia. (15 szczepienie + 5 zł rozłożone na dojazd weta). Razem 380 zł wyslalam kase dzis. Quote
kizimizi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Lilu jaki masz aparat ze takei dobre ci zdjecia wychodza? No bo mi nie powiesz chyba, z emasz zcas zeby je w photoshopie obrabiac ;) ??? Psiaki niczego sobie. Myslicie, ze nadaja sie do normalnej -mieszkaniowej- adopcji? Lilu? Quote
Recommended Posts