Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

elik napisał(a):

No tak, jak ja dwa dni temu przytachałam banerek i prosze się o wstawianie go do podpisów, to nikt nie raczył nawet zauważyć, że nowy banerek już jest. Ładnie to tak :mad:

Elik to tylko dlatego że Kora jest "beztalencie komputerowo-bannerkowo-dogomaniackie";):comp26: i dobrze że ma siostrę:sg168: (mnie;):B-fly:), bo by bez bannerów w subskrypcjach była

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak to nie zauwazyl?? dziekujemy pieknie za cudowny baner! nie pisalam tego od razu? to przepraszam...
nie dodalam go do 1 posta od razu, bo nie umiem!!
siostra mi wstawila na swoim laptopie dopiero.
zobacz, ze go dodalam sobie :) nasz dwupaczek mam razem, choc kasy nie potrzebuje, bo juz ma!!!! to potrzebuja lansu troche i wsparcia duchowego :)

Posted

PLATNOSC ZA HOTEL NA KONIEC MIESIACA HOTELOWANIA PSOW.

nr konta do wplat wyslalam. elik i moniki083

zerknijcie na 1 post... jak ja mam to pisac, jesli na 1 watku? stale podliczac razem? i jednorazowe razem? niektore osoby zaznaczaja,ze dla tego i tego psa jak wtedy to zapisywac? jesli bym chciala podliczac ich razem...

elik, doszlo wiec 20zl od Ciebie? a deklarowalas 10zl, czyli drugie 10 jest jako jednorazowa?

Posted

kora78 napisał(a):
...zerknijcie na 1 post... jak ja mam to pisac, jesli na 1 watku? stale podliczac razem? i jednorazowe razem? niektore osoby zaznaczaja,ze dla tego i tego psa jak wtedy to zapisywac? jesli bym chciala podliczac ich razem...

elik, doszlo wiec 20zl od Ciebie? a deklarowalas 10zl, czyli drugie 10 jest jako jednorazowa?

Zadeklarowałam 10, ale na początek wpłaciłam 20. Jeśli będe mogła, a psiurki będą potrzebowały, to będę wpłacać więcej, ale stałe, pewne 10 zł przez pół roku, tak jak pisałam. A potem sie zobaczy :)
Ja też napisałam, że wpłata dla Reksia, ale nie mam nic przeciwko temu, żeby zaliczyć na oba psiaki. Dałoby się prowadzić rozliczenia dla każdego psiaka osobno, tylko po co ? Przecież oba psiaki będą siedziały w jednym boksie więc w sumie za boks będziecie płaciły, a nie osobno za każdego psiaka. Nie ma sensu prowadzic dwu osobnych kas i rozliczeń. Przynajmniej takie jest moje zdanie :) Ewentualnie można zapytać każdego wpłacającego, czy zgadza sie na to, aby jego kasa była rozliczana na dwa psiaki. Ja od razu mogę Wam powiedzieć, że jestem za, a nawet przeciw.
I to by było na tyle ;)

Posted

kora78 napisał(a):
...o banerek zmienilas!!! i nie wywalilo ci reszty??????? jakim cudem? ja tez chce!
...

Korusiu kochana, Ty chyba mocno zakochana, bo zakręcona, że cho, cho
Przeca o tym, że zmieniłam i nic mi nie wyleciało, to pisałam w poście, w którym przywlokłam ten nowy banerek, a i Ty też masz już ten nowy, a piszesz, że chciałabyś mieć :evil_lol:

kora78 napisał(a):
...a co u Gacka?

Gacuś ma się świetnie. To, że ma kolegę, to na pewno wiesz :)

Posted

tak, ma kolege klona :)

ja tez chce- miec 4 banery! o to chodzilo :)

ja zakochana?? hmm po kilku latach malzenstwa,czy mozna jeszcze byc zakochanym? mnie to nie grozi na pewno ;) ale kazdy mowi,ze jestesm zakreccona, to fatk. strzelilas w dziesiatke :)

Posted

[quote name='kora78']...ja tez chce- miec 4 banery! o to chodzilo :)...
Nie widzę przeciwwskazań :) Wybierz banerki, które chcesz, oby tylko mieściły się w limicie i wklej spobie do awataru.

[quote name='kora78']...ja zakochana?? hmm po kilku latach malzenstwa,czy mozna jeszcze byc zakochanym? ...
Zapeniam Cię, że i po kilkunastu i po kilkudziesięciu latach nadal można kochać :lol:

Posted

[quote name='kora78']to zdradz przepis ;) wiele dogomanek pewnie skwapliwie skorzysta z porad ;)

ja i banerki? ja nie potarfie ich wstawiac! wlasnie zawsze mi siostra wstawia...
Mówisz, masz :eviltong:
Trzeba:
1) Kliknąć prawym klawiszem myszki w podlinkowany banerek (taki, który jak na niego najedziesz kursorem, to z kursora robi się łapka) i po rozwinięciu się menu, lewym klawiszem myszy kliknąć w Kopiuj.

2) Wejść do Ustawienia - są na samej górze strony, po prawej stronie, przed Wyloguj się. W Ustawieniach większą część strony zajmują subskrypcje, ale po lewej stronie są kolejno od góry: Moje wiadomości, Moje subskrypcje i potem Moje ustawienia.

3) W "Moje ustawienia" najechać kursorem na Edytuj sygnaturę i kliknąć lewym klawiszem myszki. Pojawią się dwa pola z Twoimi banerkami w podpisie. Górny, to aktualny wygląd podpisu i dolny, gdzie odbywa się edycja.

4) W polu edycji podpisu ustawić kursor myszy w miejscu, w którym ma być wklejony banerek, kliknąć prawym klawiszem myszy i z otwartego menu wybrać opcję Wklej.
[COLOR=black]5
Aby zobaczyć wygląd podpisu po zmianie, należy kliknąć lewym klawiszem myszy w prostokąt z napisem [COLOR=purple]Podgląd sygnatury - znajduje się po prawej stronie pod oknem edycji sygnatury. Jeśli jest ok, kliknąć lewym klawiszem myszy w prostokąt z napisem Zapisz sygnaturę - na lewo od klawisza podglądu.

To wszystko :)

Posted

Reksio juz w nowym domku tymczasowym :) czyli hoteliku.
W schronikswkoym kojcu naprawde byl zastraszony, nie biegal, jak kiedys, a stal wciaz z tylu, zeby moc sie schowac za buda, uciekac wkolo. Bohater siedzial w budzie i nie chcial wyjsc, a Reksio stal obok budy.
Zestresowany po wyprowadzeniu z kojca, to naprawde przerazony pies, bojazliwy. Nie domagal sie pieszczot, gdy czekalismy na wypelnienie papierow, juz kolo biura, chcial uciekac. Chyba nie zna smyczy, bronil sie, jak szczniak, zapieral lapkami. Ale gdy juz szlismy to bylo ok. Najpierw bohater- Kubuś, a poznie Reksio, chodzili razem i krzaczki znaczyli jeden za drugim. O ile Kubus to pieszczoch kochajacy ludzi, to Reksio jest przestraszony, zestresowany. Gdy LILU brala go na rece, by wsadzic do auta, warknal sobie na nia. Ale w aucie juz wszystko ok, stali grzecznie czekajac na zamkniecie drzwi.
W podrozy byl grzeczny, nie chcial uciekac.

Reksio to kastrat od roku, ma 9 lat.

Posted

To widzę akcja w pełnej konspiracji była przeprowadzana.
Świetnie, że Reksiu już poza schronem. Gratulacje dla Cioteczek :cool2::thumbs:

Posted

no konspira jednak musi byc, moze kiedys nie bedzie musiala, marze o tym :) i o pomocy fizycznej innych wolontariuszy, ktorych nie ma ani w liczbie pojedynczej :(

Posted

Super że psiaczki już na wolności :). One zasługują na lepsze życie przy swoim człowieku. Niestety takie buraski nie mają większych szans na dostrzeżenie w schronisku, zwłaszcza jak są wystraszone.

Posted

a ja mam go zapisanego i podgladam tylko. narazie wiecej niz kciuki trzymac niestety nie moge...
ale ciesze sie
i prosze o relacje z hoteliku, jak tylko bedzie troche nowych wiesci

Posted

i wiecej, niz trzymanie kciukow nie jest jemu teraz potrzebne :)
zabezpieczony finasowo jest solidnie, dzieki osobom z FB :) i dogomankom :)

trzeba tylko wchodzic, pisac porady i cieszyc sie :) a pozniej szukac domku