kora78 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 zrobie im niebawem jakies teksty do ogloszen. reksiowi i herowi-bohaterowi-napoleonowi Quote
kora78 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 ja chcialam teraz test napisac do ogloszenia w wyborczej szukam i szukam, a tutaj nie ma wpisu o ogloszeniu w wyborczej, od poker to bylo u Bohatera Napoleona :( ale napisze i wysle poker, moze sie zgodzi wyslac i Reksia :) a wiec: Szukamy domu dla Reksia. Tak przeciętny piesek, w dodatku starszy, czy nie zasluguje juz na dom? Reksio jest zdrowy i żwawy. Lgnie do czlowieka, ale nie zameczy dopraszaniem sie uwagi. Quote
kizimizi Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 kora78 napisał(a): a wiec: Szukamy domu dla Reksia. Tak przeciętny piesek, w dodatku starszy, czy nie zasluguje juz na dom? Reksio jest zdrowy i żwawy. Lgnie do czlowieka, ale nie zameczy dopraszaniem sie uwagi. to musi bzc takie zwiezle, tak?to moja propozycja: Reks to nieduzy, czarny kundelek, który wciąż czeka na dom. Reks jest dorosłym, radosnym psem ale nie wylewny, nie wymaga uwagi i zcasu jak szczeniak. Pies jest zaszczepiony i zaczipowany (KORA CZY ON JEST KASTRAT?). Quote
kora78 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 nie wiem,czy on kastrat..... trzeba sprawdzic, bo tego chyba nigdy nie pytalysmy Quote
kora78 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 kastrat, sprawdzilam a tu ekipa do boksu, gdzie jest Reksio, Bohater, 3 bezimienny, dolaczono teraz wielkiego Nugata, ktory ma watek na dogo. Nugat 10lat, spokojny wielki pieszczoch. Reksio latal z tylu, prosil o glaskanie, szczekal, bo zaraz obok remont jest i praca wre, chopa sie kreca. Dopominal sie wciaz, o reke, ale trche sie bal nugata, wycofywal sie. rece 2, a chetnych do niej 3 w porywach do 4, bo bezimieny tez 2 razy zechcial :) kolega z kojca ma bazar, a dochod idzie na hotel dla Bohatera. Nugat tez sie kiedys doczeka hotelu, bo juz jego klon pojechal 2 dni temu Quote
kizimizi Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Kora mowilas ye jakies pieniadye yostalz y bayarku, moye na oglosyenia dla nasyzch psow? Na poczatek dla Reksia moze skoro Paroweczka ma? Quote
kora78 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 to jest prywatny bazarek jednej dogomanki i ona decyduje o kasie. pisala,ze to na hotel bedzie, od niej. dla parowki. nie reksia pisalam,ze parowka juz cos bedzie mial. plus ma 10zl deklaracji a reksio nie ma nic :( moze kundelkowa skarbonka? pooglasza chlopakow oby martynap za darmo, tylko musze sie zebrac i jej wszystko wyslac Quote
kizimizi Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ja mzslalam o kasie y bayarku y moich ryecyz, nei tej dogomanki. No ale juy podyielilzsmz ta kase inacyej, ok. Quote
kizimizi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 o masz nowe fotki Reksia. A jak bylo tym razem, dal sie glaskac? Quote
kora78 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 dal, jak zawsze ledwo, gdy podeszlam i teraz i ostatnim razem, udawal,ze chce mnie uszczypnac. ledwo mnie stuknal zebami. w tym ferworze szczeania i robienia baczkow. a pozniej juz luz, glaskalam go, zachecalam do zabawy. jak psy szczekaly to on sie nakrecal, jak zawsze Quote
kizimizi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 czyli on robi szum keidy inne psy robia szum? reksiu tak bym chciala aby coi sie dt trafil bo inaczej cie stamtad nie wyciagniemy :( Quote
kora78 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 tak, jak zawsze. robi szum, jak inne psy ujadaja. jak jest cisza to stoi przy kracie i sie glaskamy, lub od tylu krazy, by sie przebic przed nugatem, ktorego chyba sie obawia, bo wielki. a Nugat jest zazdrosnik i tylko on chce glaskania na 2 rece. Quote
kora78 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 jest pakiet ogloszen za 5zl. kupie reksiowi, ale lepszego tekstu potrzeba... Quote
kizimizi Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 kora78 napisał(a):jest pakiet ogloszen za 5zl. kupie reksiowi, ale lepszego tekstu potrzeba... kup, ja zrobie nowy tekst. Quote
kora78 Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 dzisiaj wplacam. zaraz dawaj wiec tekst dzis :) tylko nie,ze on taki zwyczajny! ze lubi sie bawic, ruchliwy, biega i szczeka. ale umie byc cicho i byc spokojny. ze on nie ma szans na adopcje schroniskowa, bo jest na koncu, jest starszy i nie wyroznia sie uroda. ladnie to ujelam. nie wyroznia sie. uroda, wygladem Quote
kizimizi Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 TEKST DLA REKSA: Reksio, czy da radę przetrwać koleją zimę w schronisku? Czy mu się uda? czeka już tak długo ... czy bezskutecznie?:roll: To niesamowite, jak silna jest psia wiara. Reks wciąż jeszcze wierzy, że ktoś zwróci na nią uwagę, że nie odejdzie od jego boksu obojetnie, że spojrzy w jego smutne oczy i zabierze go ze sobą. Reks nie jest psem specjalnie wylewnym, schronisko nauczyło go tłumic uczucia. Jednak za każdym razem, gdy wejdę do jej boksu, podbiega, prosi o choćby odrobinę czułości, o pogłaskanie po stęsknionym dotyku pyszczkiem, o podrapanie za uszkiem. A do wyjścia odprowadza wciąż tym samym przeraliwie smutnym wzrokiem "ja wiem, że musi tak być. Ale nie martw sie, będę czekać ile trzeba..." ...a ile jeszcze Reks bedzie musiał czekać ? Dajmy wiarę psiakowi, dajmy szanse na nowe życie !!!Czy jego życie zgaśnie w schronisku? Reks jest około 8-letnim psem. Jest nieduzy -w kłębie sięga do kolan. Ma czarna sierść i troszkę jaśniejszy pyszczek. Nie jest psem specjalnie urodziwym, taki o kundelek. Jednak ten kundelek ma wielkie serce przepełnionne miłoscią, którą chce obdarować swojego człowieka. Reks jest zaszczepiony oraz zaczipowany. Reks nie miał dobrego domu i z tego tez powodu nie umie dobrze chodzic na smyczy. Jednak przy odrobinie cierpliwości z pewnościa sie tego nauczy. Reks dobrze czuje sie na dworze, w swojej własnej budzie. Nie bądz obojetny i daj nowy dom Przed adopcją zastrzegamy sobie jednak prawo skontrolowania warunków oferowanych psu przed i po adopcji. Wymogiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Kora pasi?? Powiedz mi czy zostawiamy to ze smyzca zcy nie. Quote
kora78 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 jest tam raz- jej. a nie jego "D po jakiejs suce tekst kopiowalas : i on nie jest w schronie tak dlugo, a wynika, ze zyje tam latami. i ja nie chce go do budy dac. on jest krotkowlosy i ma mieszkac w srodku, a nie w budzie. w klebie jest ponizej kolana. z glowa jest do kolan, on jest malutki przeciez. popraw glowa siega kolan. i jasniejszy pyszczek- podpalany to sie nazywa ;) ja to sama poprawie i wstawie tu, a Ty wkleisz do 1 posta, ok?? pozniej bo juz zaplacilam za ogloszenia i musze go dzis wyslac koniecznie Quote
kora78 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Reksio, czy da radę przetrwać koleją zimę w schronisku? Czy mu się uda? To niesamowite, jak silna jest psia wiara. Reks wciąż jeszcze wierzy, że ktoś zwróci na niego uwagę, że nie odejdzie od jego boksu obojetnie, że spojrzy w jego smutne oczy i zabierze go ze sobą. Za każdym razem, gdy wejdę do boksu Reksa, ten podbiega, prosi o choćby odrobinę czułości, o pogłaskanie po stęsknionym dotyku pyszczkiem, o podrapanie za uszkiem. A do wyjścia odprowadza wciąż tym samym przerazliwie smutnym wzrokiem "ja wiem, że musi tak być. Ale nie martw sie, będę czekać ile trzeba..." ...a ile jeszcze Reks bedzie musiał czekać ? Dajmy wiarę psiakowi, dajmy szanse na nowe życie !!! Czy jego życie zgaśnie w schronisku? Reks jest około 8-letnim psem. Jest nieduzy, sięga do kolan. Siersc jest czarna, krotka, podpalana. Nie jest psem specjalnie urodziwym, taki o kundelek. Jednak ten kundelek ma wielkie serce przepełnionne miłoscią, którą chce obdarować swojego człowieka. Reks, mimo wieku lubi sie bawic, zaprasza do tego znajomego czlowieka. Biega w kolko i szczeka radosnie, a tarmoszony improwizuje zabawe. Jest grzeczny wobec innych psow. Zawsze pragnie dotyku, poglaskania, jednak ma obawy przed wiekszym psem w jego kojcu. Kreci sie wtedy z tylu, probuje przecisac do krat, do reki czlowieka. Szczekaniem chce zwrocic na siebie uwage. Reks nie miał dobrego domu i z tego tez powodu nie umie dobrze chodzic na smyczy. Jednak przy odrobinie cierpliwości z pewnościa sie tego nauczy. Żal nam, ze nie zaznal milosci odpowiedzialnego czlowieka. Boi sie noszenia na rekach, pewnie nigdy tego nie zaznal. A jest leciutki, jak piorko. Nie bądz obojetny i daj Reksiowi dom. Reks jest zdrowy, zaszczepiony oraz zaczipowany. Przed adopcją zastrzegamy sobie jednak prawo skontrolowania warunków oferowanych psu przed i po adopcji. Wymogiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Quote
kizimizi Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 kora78 napisał(a):Reksio, czy da radę przetrwać koleją zimę w schronisku? Czy mu się uda? To niesamowite, jak silna jest psia wiara. Reks wciąż jeszcze wierzy, że ktoś zwróci na niego uwagę, że nie odejdzie od jego boksu obojetnie, że spojrzy w jego smutne oczy i zabierze go ze sobą. Za każdym razem, gdy wejdę do boksu Reksa, ten podbiega, prosi o choćby odrobinę czułości, o pogłaskanie po stęsknionym dotyku pyszczkiem, o podrapanie za uszkiem. A do wyjścia odprowadza wciąż tym samym przerazliwie smutnym wzrokiem "ja wiem, że musi tak być. Ale nie martw sie, będę czekać ile trzeba..." ...a ile jeszcze Reks bedzie musiał czekać ? Dajmy wiarę psiakowi, dajmy szanse na nowe życie !!! Czy jego życie zgaśnie w schronisku? Reks jest około 8-letnim psem. Jest nieduzy, sięga do kolan. Siersc jest czarna, krotka, podpalana. Nie jest psem specjalnie urodziwym, taki o kundelek. Jednak ten kundelek ma wielkie serce przepełnionne miłoscią, którą chce obdarować swojego człowieka. Reks, mimo wieku lubi sie bawic, zaprasza do tego znajomego czlowieka. Biega w kolko i szczeka radosnie, a tarmoszony improwizuje zabawe. Jest grzeczny wobec innych psow. Zawsze pragnie dotyku, poglaskania, jednak ma obawy przed wiekszym psem w jego kojcu. Kreci sie wtedy z tylu, probuje przecisac do krat, do reki czlowieka. Szczekaniem chce zwrocic na siebie uwage. Reks nie miał dobrego domu i z tego tez powodu nie umie dobrze chodzic na smyczy. Jednak przy odrobinie cierpliwości z pewnościa sie tego nauczy. Żal nam, ze nie zaznal milosci odpowiedzialnego czlowieka. Boi sie noszenia na rekach, pewnie nigdy tego nie zaznal. A jest leciutki, jak piorko. Nie bądz obojetny i daj Reksiowi dom. Reks jest zdrowy, zaszczepiony oraz zaczipowany. Przed adopcją zastrzegamy sobie jednak prawo skontrolowania warunków oferowanych psu przed i po adopcji. Wymogiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. no ja to akich ckliwych tekstow pisac nie miem wiec poywolilam sobie kilka pokopiowac i cos samemu dodac :D wiem, ze to kradzież praw autorskich ;) ok. dodam ten do 1 postu Quote
kora78 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 zrobilam 2 dni temu gumtree wroclaw. w 1 dzien mial ponad 40 obejrzen. dalam tytul: czy przetrwa kolejna zime? niewielki Reksio, cos tam, cos tam. moze slowo- niewielki... moze- kolejna zima?? analogicznie, wystawiony mix boksia ode mnie w tej samej godzinie, z tytulem charakter boksera, porzucony, jak szmata. mial chyba z 10 obejrzen w tym samym czasie. dorabiam dzis: adopcja psa do adopcji szerlok owi olx ojej pajeczyna daj ogloszenie eoferty to ogloszenia rozglos moj pupil zawsze ma: alegratka adopcje org Quote
yoko100 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 pokazuj sie moze wreszcie cie Reksiu ktos wypatrzy Quote
Recommended Posts