kora78 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Dogo07 napisał(a):Zaglądam do Reksia. \ dziekuje za odwiedziny :) zapraszamy czesciej watek Reksia ma juz rok, a ledwie 11 stron :( Quote
Daga&Maks Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 podnoszę Reksia, bo chyba nic innego nie pozostaje Quote
kora78 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 ketunia trzymasz te kase dla Reksia? czy juz poszla dla innych? planuje wyslac go do hotelu LILUtosi, czekam na odp to od nas rzut beretem, wiec transport tani Quote
kora78 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 mamy hotel u LILUtosi za 160zl miesiecznie! dowoz jakos sie zalatwo tanio tez, moze sami dowieziemy, moze Lilu do nas dojedzie, bo tez moze. dzialamy!!! prosze rozsylac pm z prosba o deklaracje!! kto pomoze?? kizimizi zmien tytul!! i 1 post Quote
kizimizi Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Kora zrobione! 160zl to baaardzo malo wiec reks ma wreszcie szanse. Super, ze sie za niego wzielas. Ja mam duuuzo rzezcy, ktore chcialabym przeznaczyc na bazarek ale nie mam ich jak przekazac bo sa ze mna w Essex/. Moze uda sei ejszcze cos wykorzystac z tego co ci keidys dalam czy juz nic tam nie ma sensownego? Quote
kora78 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 jest masa! ksiazki, bizuteria, ciuchy, ale sporo letnich. pisalam ci wciaz0 daj ceny do ksiazek. ale znalazlam stary link z bazarku ksiazek to wystawie po tamtych cenach. Reks musi miec deklaracje stale, bo ciulac co miesiac, niby malo, ale zawsze roboty jest. a to nie jedyny nasz pies w hotelu... Quote
ketunia Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Dziewczyny, nie martwcie się, kasę dla Reksia mam. Cieszę się, ze znalazł się hotelik :) Quote
kora78 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 ketunia napisał(a):Dziewczyny, nie martwcie się, kasę dla Reksia mam. Cieszę się, ze znalazł się hotelik :) dziekujemy ogromnie!!! to bedzie na 3 mce hotelu! jednak wciaz potrzeba nam deklaracji stalych, bo Reksio moze dluzej na hotelu zabawic. to dla przykladu skromnego stala 10zl dla Reksia Quote
kora78 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 jak kaske uzbieramy. dorzucisz jakas stala deklaracje dla niego? Quote
kora78 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 bede miala w najblizszych dniach mniej czasu na szukanie kasy dla Reksia, cierliwosci piesku. niebawem jade w odwiedzinki do Ciebie Quote
kora78 Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 ja teraz nie rozsylam, bo mam chwilowy metlik na dogo, zwiazany z innymi psami. ale nie odpuszcze, nie zapomne. jesli ktos moze teraz wysylac pm z prosba o kase- bede ogromnie wdzieczna!! tutaj tylko o te kase chodzi, reszta to pikuś. wysylam dzis do kogos, kto wstawi na FB, ale tam glownie jednorazowe wplaty, a nam potrzeba stalych! Quote
kora78 Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 oczywiscie, ale ja nie mam mocy zbierac co miesiac 150zl jednorazowych :( Quote
kora78 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 bylam dzis o Reksia, znow z budy nie chcial wyjsc razem z Bohaterem. bali sie chyba ktoregos z tych 2 nowych psow w kojcu trzeba sie pospieszyc... Quote
kmurdz Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 pokryje pierwszy miesiac, ale wyciagnijcie go juz prosze! czy cos sie juz udalo uzbierac?? Quote
kmurdz Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 do gory malutki! juz mu robie wydarzenie na fejsie, wiec mam nadzieje jakas kasa sie uzbiera. Quote
kora78 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='kmurdz']do gory malutki! juz mu robie wydarzenie na fejsie, wiec mam nadzieje jakas kasa sie uzbiera.[/QUOTE] dziekuje!!! Quote
kora78 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='kmurdz']pokryje pierwszy miesiac, ale wyciagnijcie go juz prosze! czy cos sie juz udalo uzbierac??[/QUOTE] oooo przegapilam! dziekuje przeogromnie!! chyba napisze do moda o przekazanie 1 posta, bo kizi nie uzupelnia nic na biezaco, a trzeba bedzie, jak reksio bedzie w hotelu :) Reksio kasiasty sie zaraz zrobisz, jak nie wiem co!! Quote
Onaa Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 To wielka szansa dla biedaka. Bo w schronisku to raczej nikt go nie wypatrzy :(. Quote
kizimizi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='kora78']oooo przegapilam! dziekuje przeogromnie!! chyba napisze do moda o przekazanie 1 posta, bo kizi nie uzupelnia nic na biezaco, a trzeba bedzie, jak reksio bedzie w hotelu :) Reksio kasiasty sie zaraz zrobisz, jak nie wiem co!![/QUOTE] przepraszam ale rzeczywiscie nie mam mozliwosci wchodzenia na watki na bierzaco i uzupelniania 1 postow. Z reksiem jets tak, ze on pojedzie do hoteliku o ile jego kompan znajdzie tez pieniadze na hotelik bo oni maja wspolnie dzilic boks. A jak to wyglada u Napoleona? Ano tak: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191998-parówkowaty-Bohater-zbiera-na-hotel-160zl-jedyne!!!-pomozcie[/URL] Quote
Recommended Posts