kizimizi Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 haha a patrzcie jaka tu determinacja: a to jedno z tych: "moja k**** piłeczka" Quote
kora78 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 myslalam,ze bedzie wiekszy lament :D ale ja nie umiem byc tajemnicza, ja juz chce piać tą pieśń... w czwartek wieczorem robie wizyte przedadopcyjna dla parowki w walbrzychu!!!!!! trzymac kciuki!!! wszystko juz ustalone, data, adres, godzina, itp. dom z 2 kotami, duzo sam w domu z nimi. lilutosi, czy parowka da rade? nie bedzi np drzwi drapal, niszczyl nic? Quote
Satrina Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='kora78']myslalam,ze bedzie wiekszy lament :D ale ja nie umiem byc tajemnicza, ja juz chce piać tą pieśń... w czwartek wieczorem robie wizyte przedadopcyjna dla parowki w walbrzychu!!!!!! trzymac kciuki!!! wszystko juz ustalone, data, adres, godzina, itp. dom z 2 kotami, duzo sam w domu z nimi. lilutosi, czy parowka da rade? nie bedzi np drzwi drapal, niszczyl nic?[/QUOTE] AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale wiadomość!!! Parówka da radę przecież to mały poduszkowiec, co najwyżej zajmie kotom ich ulubione miejsce na kanapie:-) Quote
Klauzunka Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='kora78']myslalam,ze bedzie wiekszy lament :D ale ja nie umiem byc tajemnicza, ja juz chce piać tą pieśń... w czwartek wieczorem robie wizyte przedadopcyjna dla parowki w walbrzychu!!!!!! trzymac kciuki!!! wszystko juz ustalone, data, adres, godzina, itp. dom z 2 kotami, duzo sam w domu z nimi. lilutosi, czy parowka da rade? nie bedzi np drzwi drapal, niszczyl nic?[/QUOTE] o mamuniu ale njus !!!!!!! Parówek kochany będzie miał swojego ludzia !!!!!!! Aż nie wiem co napisać - słów mi zabrakło !!!!! p.s. jak ja nie znoszę Twojej sekretarki... Quote
marta0731 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Klauzunka'] o matuniu jaka mina...przecież jemu ten pomarańcz się ewidentnie nie podoba :evil_lol: To zdjęcie mnie powaliło na kolana!!! Normalnie krasnoludek jak się patrzy, Koszałek Opałek:evil_lol: [quote name='kora78']myslalam,ze bedzie wiekszy lament :D ale ja nie umiem byc tajemnicza, ja juz chce piać tą pieśń... w czwartek wieczorem robie wizyte przedadopcyjna dla parowki w walbrzychu!!!!!! trzymac kciuki!!! wszystko juz ustalone, data, adres, godzina, itp. dom z 2 kotami, duzo sam w domu z nimi. lilutosi, czy parowka da rade? nie bedzi np drzwi drapal, niszczyl nic? Oby domek się sprawdził!!!:modla::modla: I Kuba by prawie jak do domu wrócił, do korzeni, ale oczywiście nie tych, których juz nie chcemy pamiętać..., tylko tych tych najlepszych!!!:cunao: Quote
LILUtosi Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Kora tylko dla parówy musi być najlepszy dom bo powystrzelam. Szkoda ze tego ludzia będzie tak mało w tym domu. On lubi spać ale na człowieku. A tak będzie samotny. Quote
Klauzunka Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='LILUtosi']Kora tylko dla parówy musi być najlepszy dom bo powystrzelam. Szkoda ze tego ludzia będzie tak mało w tym domu. On lubi spać ale na człowieku. A tak będzie samotny.[/QUOTE] Ten ludź, o którym Luśka pisze to dobry ludź :) Myślę, że dogadają się i podzielą kołdrą :) Ale poczekajmy do czwartku. Oby wszystko dobrze się skończyło - trzymajcie kciuki :) Quote
Satrina Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Zdjęcie w czapecze - masakra!!!! A Parówczak będzie z kotami, więc nie tak do końca sam:-) Quote
kora78 Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 jasne, ze chcemy domu najlepszego z najlepszych. ale ja patrze tez realnie, to pierwszy chetny na parowke, ktory jest oglaszany z hotelu od 15 miesiecy. jakby co lilutosi, mozesz parowke na ds zostawic :D to pani nauczycielka, z corka ktora na studia we wrzesniu wyjezdza. jest opcja, ze corka go wezmie ze soba, jest opcja, ze zostanie z pania. pani wraca z 1 pracy na 40min i leci do drugiej. wiec sikanie w srodku dnia bedzie. panie z tylu okien maja juz doslownie park nasz jedyny, wielki, na gorze. ale poza tym to scisle centrum. panie bywaly dt dla psow. na parowke by nie trafily, gdyby klauza go akurat na wch nie oglosila. bo one same tam psy oglaszaja. jesli parowka bedzie mial lek separacyjny to wraca do hotelu, ale pani zdeklarowala sie przez rok placic calosc za hotel :D skoro pani nauczycielka, to wakacje wolne, ferie, wekendy, itp. to wiecej ,niz przecietny czlowiek pracujacy. Quote
LILUtosi Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Parówka nie powinien niszczyć. A jak mu jakąś wędzoną kosteczkę zostawi to na pewno źle nie bedzie. Quote
marta0731 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 I całą noc się będzie w łóżku przytulał:loveu: Trzymam kciuki za Kubusia, jemu się należy wreszcie swój i tylko swój domek Quote
Klauzunka Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 a ja oczywiście już do Luśki dzwoniłam :) wizyta jest na 18.30 już się nie mogę doczekać :) To znaczy na bank będzie dobrze !!!! Oby tylko Pani się nie rozmyśliła.... jasne, ze chcemy domu najlepszego z najlepszych. ale ja patrze tez realnie, to pierwszy chetny na parowke, ktory jest oglaszany z hotelu od 15 miesiecy. Oby wreszcie szczęście się do Parówka uśmiechnęło - trzymam kciuki ! Quote
kora78 Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 zaraz sie zbieram i ide sobie z buta. lato idzie, trzeba schudnac Quote
Klauzunka Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='kora78']zaraz sie zbieram i ide sobie z buta. lato idzie, trzeba schudnac[/QUOTE] chudniesz z kości na ości czy z ości na proch? :) Quote
kora78 Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 z tluszczu na tylku, na kosci na tylku :P a tu co????? ja myslalam, ze tu caly fanklub bedzie siedzial z zacisnietymi piesciami, a tu tylko wiernie klauzunka waruje????? ;P to ja wam nic nie powiem, klauzunka juz wie. Quote
daga31081980 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 śledzę cały czas:)jestem prawie raz dziennie,tylko cichutko siedzę i kciuki trzymam Quote
daga31081980 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 hurra!!!!!!!!!!wreszcie kluseczka doczeka się kochającego swojego domku!!! Quote
Bjuta Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Bardzo się cieszę!!!! W imieniu Griny i swoim!!! :) :) :) :) :) Quote
LILUtosi Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Parówa się nie cieszy bo mu nie powiem. Ja z tz tyż się nie cieszymy. Quote
kora78 Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 a grina juz pojechala? i jak sie miewa? jutro pani z corka jada po parowke. kubusia. ktory bedzie sie nazywal inaczej na pewno :D pani bardzo wrazliwa i pomaga od dawna psom, robi tez wizyty pa. pomaga tak bez internetu. wiekszosc czasu rozmawialysmy o naszym schronisku i sposobach pomagania psom. siedzialam az 2 godz, tyle jeszcze domu zadnego nie wizytowalam. :) koty fantastyczne, 2 kocury, roczny europejski i 4letni norweski. pieszczochy lezace na stole, na szafie i wszedzie, gdzie chca :) mialy niedawno spotkanie z psem, to starszy byl grzeczny, a mlodszy prychal na niego. jedyny minus to duza ilosc schodow, 3 pietro bez windy. Quote
Recommended Posts