Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LILUtosi']Parówczak dzisiaj został zaszczepiony na wściekliznę - dla mnie 20zł

prosze wstawic na watek fotke/skan rachunku, czy stronki z ksiazeczki zdrowia parowki. jak to powszechnie na dogo sie praktykuje. prosze sie nie obrazac, zwykla formalnosc.

urwanie glowy z psiakami i innymi stworami teraz mam, ehhh...

z bazarku bedzie 76,5 czekam tylko na 2zl jeszcze, ale juz ide doliczac.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/225210-OGRODOWE-KWIATKI-fiolek-wonny-barwinek-i-szafirki-zakończony-rozliczamy

rownoczesnie bedzie u parowki 166zl jednorazowe uzbierane. czas kleszczy mamy, jaka obroze? prosze, niech ktos wybierze, ja nie mam do tego glowy, ani znajomosci tematu.

trzeba tez pakiet ogloszen zrobic duzy, z tymi fotami. dawno ogloszen parowka nie mial. wysle ktos parowke do pakietu, a ja tylko zaplace???

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super reklama,d zieki ciotka!!!!! te smieszne tekty takie ujmujace, moze akurat kogos ruszy :D
jeszcze moze foto z kotem dodaj i to foto na kolanach, jak lezy

Posted

faktycznie dajcie zdjecie jak lezy na nodze - jest najbardziej wzruszajace - i fajne jest jak lize innego pieska. dalabym tez jedno pokazujace oryginalna posture parowy. co do reszty zdjec? wydaja mnie sie niezbyt przekonywujace.

Posted

alez ten link jest w 1 poscie. parowka ma ze 3 swoj albumy i wszystkie one sa w 1 psocie, na samym dole.

Berta, jest i postura i jest, jak lize grine. trzymac kciuki za efekt pierwszenstwa!

Posted

lilu wstawisz to foto rachunku lub wpisu z ksiazeczki zdrowia parowki?

doszukalam sie na dogo, ze w tym Dzienniku Zachodnim, dzieki ogloszeniom na piatek za 46zl kilkadziesiat psow ds znalazlo. moze znow sprobujemy z parowka tam, co? moze w ogole ruszyc znow ogloszenia w gazecie, skoro internet domu parowce nie chce przyniesc? ze skarpety by poszlo.
ja jestem ZA

Posted

doszukalam sie na dogo, ze w tym Dzienniku Zachodnim, dzieki ogloszeniom na piatek za 46zl kilkadziesiat psow ds znalazlo. moze znow sprobujemy z parowka tam, co? moze w ogole ruszyc znow ogloszenia w gazecie, skoro internet domu parowce nie chce przyniesc? ze skarpety by poszlo.
ja jestem ZA

Ciekawe ile w tym prawdy, mimo wszystko ogłaszaj - może akurat przyniesie to Parówce szczęście. Trzeba próbować wszystkiego, bo fakt - co pakiet ogłoszeń w internecie to zero telefonów :(

Posted

kora78 napisał(a):
lilu wstawisz to foto rachunku lub wpisu z ksiazeczki zdrowia parowki?

ja jestem ZA

Spokojnie Kora, na weekend wstawie. Szczepienie pwsciekliznie jest obowiązkowo wpisywane w książeczkę lub na osobnym blankiecie. Więc akurat dowód szczepienia zostaje.

• 2 weeks later...
Posted

wrocilam z wekendu

klauzunka, czy parowek wyslany do oglszen zoastal i ogloszenia sa gotowe?
czas przestac sie obijac i za te ogloszenia wziasc solidnie.
pomozcie...........

lili, wstaw juz to foto, bede placila za hotel przeciez na dniach to i za szczepienie przeleje. co tyle z ta fota idzie.

Posted

oki, fotka jest, dziekuje.
lilutosi, do raka jezdzisz? tego ze schroniska? az tam?
i fotki sa grubasa z grina. ale to grubas. lilu, czy jego nie trzeba odchudzic? stary i gruby to moze zaczac miec problemy zdrowotne. jak karmisz psy? parowka ma dosep do wszystkich misek? moze trzeba zaczac go karmic oddzielnie i zamykac, jak inni jedza? co myslicie dziewczyny? taka otylosc nie jest zdrowa i zaczyna nie byc smieszna.
jak bylam w ciazy to bylam gruba i wiem,ze grubasom ciezko sie zyje :D

marta, ok napisze. dziekuje.

Posted

Jeżdżę raczej tylko do Raka - tak, tak daleko ale do niego mam zaufanie. Nie naciąga na niepotrzebne koszty.

Co do karmienia, parówa je raz dziennie i nie je dużo. Chodzi co dziennie na długo spacer, biega po ogrodzie z piłkami, właściwie prawie cały dzień teraz biega na zewnątrz. Zawsze był gruby a po kastracji metabolizm mu spadł no i niestety jest taki jaki jest.