Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mozemy wysłać plakat i ulotki do klubu seniora w Krakowie-widać,że dobrze zorganizowani-wyjaśniłam pani,że zajmujemy się transportem naszych psów, więc nie ma problemu, jeżeli ktoś będzie chciał psiaka. Do klubu seniora w Wałbrzychu na Podzamczu plakat i ulotki najlepiej zanieść w niedzielę po 16:00-Pani bardzo miła z przyjemnością się zgodziła. Ja nie wiem czy nie bedę na nartach, ale jakby co może Kora bys mogła? Jutro będę dzwonić do dużego klubu seniora we Wrocku, bo dostałam namiary na kierownika, więc tam też pewnie będzie można coś podesłać.Jutro podzwonię jeszcze do Wrocka, bo mam namiary na mniejsze kluby.

Posted

a wok na piaskowej? prosze, tam tez uderzaj.

dziekuje Satrina!!!!!!!!!!

ja bede w niedziele na dzien babci i dziadka na podzamczu to super sie sklada. to teraz szykujemy, kizi te ulotki i plakaty! zajmiesz sie tym???? tylko,zebym w piiatek juz mogla wydrukowac, w piatek w poludnie musze to miec.

p.s. a gdzie na narty jedziecie? bo ja tez sie wybieram, a w sumie troche mam kiepsko z dojazdem, bo ja autem nie pojade, a dziecko chore i tz ma problem,zeby mnie zawiezc.

Posted

oki, wysle prosbe do Isadory ale czy zrobi to na piatek to nie wiem-wiesz, dziewczyna tez ma pewnei zycie i noe mozna jej powiedziec tak z dnia na dzien.
Poprosze wiec o krociutkie teksty dla tych psow; ja obstawiam:
Parufczaka-sama zrobie krotki tekst,
Norke -Kora podpowiedz cos,
Fuksa -sama zrobie

no to jeszcze dwa, jakie?
Bolka co?

Ale to jutro jak z pracy wroce -czyli kolo 19.

Poza tym wysle 2 psy do catangel -Parufczaka i Fuksiora

a propos klubow seniora to moze na bialym kamieniu jest

Posted

kizi, juz byly ustalone 3 psy, co Ty mieszasz? byla parowka, fruzia i lolek.
jaka znow norka? na norke z ds czekamy, dasz 2letniego psa babci 70letniej? ja nie.

jak tak pojdzie, w takim tempie to my do nastepnego piatku nie bedziemy mialy gotowych plakatow. teraz znow zanim sie teksty napisza minie 2 dni. trzeba bylo pisac wczesniej. i zaklepywac miejsce u isadory np.
mi rece i cycki opadly. ja wiekszosci wciaz robic nie bede.

do catangel mial isc simon i uszko!
jak jej wyslesz inne to za nie placic trzeba.

Posted

Cholera Luska wez sie odp*** za przeproszeniem.
Pisalam na ogolnym ze jak plakat bedzie juz potrzebny to dajcie mi znac.Wczoraj dopiero stwierdzilyscie ze potrzebujecie to wyslalam pm i poprosilam. Tu chyba kazdy ma swoje zycie i nie rzuci wszytskiego w pizdu bo Kora w niedziele bedzie akurat na Piaskowej czy gdzies tam.

Co do ogloszen; narzekasz ze sama robisz wiec powiedzialam ok, wezme i sama sie tym zajme i wysle. Kto i gdzie powiedzial, ze uszko ma isc akurat? Myslalam ze to pytanie ogolne wiec wyrazilam zdanie ze fuksowi by sie przydalo -bo sama bidolisz, ze nikt go nie oglasza- i parufczkaowi jako ze nie ma kasy juz na hotel. Widze ze wiesz lepiej to rob co chcesz.
A co do tego, ze "kizi znow nie ma" to wezme i bede wpadala tylko raz w tyg. kiedy mam akurat wolne i bede miala czas aby wszytskie zalegle posty poczytac. Sorki ze po 12h uzeranie sie z bandą debili, ktora nie umei wziasc platnosci karta kredytowa jestem zmeczona i na dogo tylko zagladam

Posted

Dziewczyny, klub seniora ma spotkania co tydzień, więc nie będzie problemu,żeby podrzucić plakat i ulotki za tydzień-poinformuję Panią.Kolejne pakiety (ulotki+plakat) wyślę do Krakowa oraz po dzisiejszych ustaleniach przez telefon do dużego centrum seniora do Wrocka. Ja rozumiem,że ktoś może nie mieć czasu i nie naciskam,seniorzy nie uciekną, a jeden tydzień nas nie zbawi.

Posted

kizi, napisz moze do isadory, zeby plakat i ulotki wyslala na mojego maila, ok? bedzie szybciej. bo moze wysle w czw, Ciebie tu nie bedzie akurat 2 dni i stracimy. ok? to bedzie sam plakat, czy ulotki tez? tresc juz masz? zy bralas z ktoregos tekstu parowkowatego? czy bardziej: taki i taki pies, ma tyle i tyle lat, szuka to i to.? na ulotce musi byc cos krotkiego, skondensowanego.

co do wyboru psow do oglaszania- napisalam na watku ogolnym, lepiej tam pisac, bo to psy stamtad. uszko byl oglaszany raz w zyciu, wiec mu sie nalezy. ale trzeba pakietow dokupic i z nich moze spokojnie isc znow parowka. ja dzis znow moge mu z 10szt najlepszych zrobic od nowa.

co do Twoich odwiedzin, mozemy sie na jakis dzien tygodnia konkretny umowic, ze wtedy zawsze bedziesz i bede wiedziala ile czekac z jakimis decyzjami ,zeby czekac na Twoj glos. zaczelysmy, zwlaszcza z parowka we dwie, wiec my 2 tutaj musimy sie starac najbardziej i jestesmy odpowiedzialne. nie moge obarczac tym dziewczyn, a marta zniknela na dobre i na zmiane sie nie zanosi.

Posted

Satrina napisał(a):
Dziewczyny, klub seniora ma spotkania co tydzień, więc nie będzie problemu,żeby podrzucić plakat i ulotki za tydzień-poinformuję Panią.Kolejne pakiety (ulotki+plakat) wyślę do Krakowa oraz po dzisiejszych ustaleniach przez telefon do dużego centrum seniora do Wrocka. Ja rozumiem,że ktoś może nie mieć czasu i nie naciskam,seniorzy nie uciekną, a jeden tydzień nas nie zbawi.

ja naciskam :) bo w takim tempie to do lata domu nie bedzie. wciaz sie wszystko przeciaga, a kasy nie ma na juz. na nastepna oplate za hotel, a jeszcze szczepienie trzeba na wscieklizne, choc to grosze niby. a pozniej znow fiprxy, bo zimy nie ma i kleszcze beda, a parowka mieszka na wsi.
odkad wymyslilas ten genialny pomysl, to do dzis i tak juz sporo czasu minelo, a my prawie nic nie mamy. :(

Posted

Ja póki co więcej nie zrobię, mogę dzwonić gdzieś między pracą a powrotem do domu-mam ostatnio 1000 spraw na głowie i w pracy zapieprz. Postaram się przy okiazji poszukiwania kasy dla Aprilki, poszukać trochę kasy dla Paróweczki-w weekend.

Posted

ten pomysl byl bombowy, wlasnie dlatego tak potrzebne sa nowe osoby ze swiezymi glowami i innowacyjnymi pomyslami :) mam wielkie nadzieje, ze cos z tego wypali, jakis pies dom znajdzie. jakis dziadzio.
rozmawialam z klauzunka o lolku i pomyslalysmy,ze moze on sie dla takich emerytow nie nadaje... bo on za zywotny jest, no i moze ugryzc, jak jakas babcia go na rece bedzie chciala wziasc. starszym sie tak nie wytlumaczy, jak z takim postepowac... ryzyko jest troche.
moze zapytam na watku lolka, ok? co o tym mysla.

kizi, wyslalas o plakat tylko dla parowki tak? dla fruzi nie?

tak, kasy trzeba szukac, bo zaczyna sie robic kiepsko. u parowki trzeba stalych, u aprlki jednorazowo.

Posted

zaglądam do Dziabonga,to tyle na początek,poczytam wątek....

jeśli chodzi o pomysły,to będąc w Gorzowie Wielkopolskim w Galerii Askana,na drodze do Kina jest gablotka TOZU...tam reklamują zwierzaki i widzę ,że często zmieniają się zdjęcia ,więc może jest zainteresowanie adopcją
macie tam gdzie przebywa parówek jakąś Wielka galerie z Multikinem?/ja kiedyś w Poznaniu dogadałam sie z szefostwem Multi i pozwolili mi wywiesić plakaty tak,że ludzie idący do kina widzieli-efekt,psiaczki wyadoptowane....

Posted

witamy :)))))))

57stron, troche jest :)
najpierw to byl watek dwupaku, parowki i reksia. reksio sikal w domu po scianach i balam sie o niego bardziej, a od jesieni on w ds. a parowka, wciaz lezy u lilu na kanapie i nie chce sie ruszac nigdzie. doslownie i w przenosni :)

Posted (edited)

a może by mu próbować dożywotnie dt znależć,,,podobne do łolkowego?
byłoby łatwiej niz w hoteliku?no ale kurcze ,żadna z dogomaniaczek chyba nie jest wolna ....wszystkie zapchane
a wiesz co
kto ma kontakt z dziewczyna ,która ma LOLa?
może ktoś z jej znajomych by chciał robic za dt ..../jestem po pyfku,wiec jak bzdury wypisuje ////stopuj/

wątek poczytam,nad kasą musze się zastanowić bo ostatnio nie jest fajnie,,,,
a w jakiej miejscowości jest Parówek?

ps

na osiedlach są domy Seniora=praktycznie przy każdej spółdzielni mieszkaniowej...

Edited by holmina
Posted

kolo dzierzoniowa, pod wroclawiem.
dt lolka chyba nie ma takich znajomych, ale... warto spytac.

dozywotnie moze jeszcze nie, on ma dobra kondyche i nie choruje. pozyje jeszcze sporo :)

Posted (edited)

czy inwestujemy w wyrozniona tablice za 20zl????? a moze ktos chce zasponsorowac??????? na 30dni. 7zl za 7dni.

oglosilam go na:

tablica
gumtree krakow
gumtree wroclaw
adopcjapsa
cafeanimal
petsy
adsy
pajeczyna
e-zwierzak
psy.elk
krakusik
12.kupiepsa

Edited by kora78
Posted

Holmina tez myslalam ostatnio czy by nie szukac parufczakowi lepiej dozywotniego ds bo szanse na adopcje stracilam.
W sumie to ja teraz nie wiem jak sie szuka takich ds bop od kiedy pousuwali watkiz hotelami to ja sie juz nie lapie.

No nic poki co parufczak potrzebuje kasy. Mysle ze skarpeta musi pokryc wydatki no bo co

Posted

ponieważ ten biedny parówek jest tylko dla koneserów,moim zdaniem ma niewielkie szanse na adopcje,trzeba koneserów szukać i pocztą pantoflową wśród znajomych,,,,,

Posted

jak widze to tam nic sie nie dzieje na tym watku :( 5 postow na pol roku. nie ma milosnikow parow po prostu :( a prowadzaca Florentynka ma u parowki 10zl stalej deklaracji.