Gosiara Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dziś przybłąkał się do mnie piesek,zdjęcie wyżej,ponieważ nie mogłam mu zapewnić tymczasu,wezwałam schronisko,które po niego szybko przyjechało,ponieważ psiak przymarzał do lodu:( Być może psiak się komuś zgubił,bardzo łagodny dał mi się wziąść na ręce,młody bardzo przyjazny:) Przebywa w Schronisku w Zabrzu-Biskupice ul.Bytomska!Czeka i tęskni! Quote
Bjuta Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Śliczny bobasek! Jak dziewczyny porobią fotki i opis, to zrobimy mu allegro. Quote
Gosiara Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Może ktoś Go szuka jest strasznie proludzki:)Gdybym nie miała swojego wzięłabym Go łagodny do psów i kotów z moimi kociastymi się witał... Quote
halbina Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ciekawe, czy ktoś go szuka... jakoś śmiem wątpić... Quote
Mysia_ Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Gosiara, rozwiesisz u siebie ogłoszenia? Quote
Gosiara Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Mogę ale u nas na osiedlu nikt takiego pieska nie posiada znam wszystkie psy z osiedla Quote
Gosiara Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Jak on się miewa?kurcze taki przyjazny psiak:( Quote
Gosiara Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 No to na pewno...:(ale przynajmniej nie zamarza na ulicy... Quote
Mysia_ Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Gosiara napisał(a):Mogę ale u nas na osiedlu nikt takiego pieska nie posiada znam wszystkie psy z osiedla rozwiesić zawsze warto... Może nie tylko na osiedlu, ale też w najbliższych okolicach? Bardzo sympatyczny psiak z niego. Nie mam co z nimi zrobić, bo psiaków teraz mamy mnóstwo i siedzi na piątek w gabinecie lakarskim, masakara jakaś :( Quote
Gosiara Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Spotkałam dziś sąsiadkę z sąsiedniej ulicy powiedziała że piesek się błąkał od 2 dnia świąt:/ktoś go tam potrzymał na noc,ale potem piesek uciekał...Na razie nie mogę zrobić ogłoszeń,bo mi sie tusz do drukarki skończył;/ Quote
Mysia_ Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 psiak wyrażnie nie jest zachwycony zamknięciem...bo ciągle szczeka i płacze pod drzwiami... Maluch bardzo bardzo chce być z ludźmi. Quote
Gosiara Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 No właśnie sąsiadka mówiła że garnie do ludzi,ale niechce być zamknety w domu... Quote
Gosiara Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 To może poszukam mu tymczasu wśród sąsiadów jak taki smutny siedzi...? Quote
Gosiara Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Dobre wieści jutro po piesia przyjedzie domek stały:) Quote
Gosiara Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Nowy domek stały:)Dzis przyjedzie rodzina sąsiadki po 16... Rodzina sąsiadki,która brała psiaka na noc żeby nie zamarzł...Psiak uciekał bo sąsiadka ma psa dużej rasy,psina młoda ale ogromna i psiak się jej chyba bał i uciekał,zobaczymy bo rodzina sąsiadki nie ma psa,ale zwierzaki kocha,wczoraj były tam urodziny jak usłyszeli historie psiaka odrazu zapadła decyzja że psiak w schronie nie zostanie,odrazu telefon do mnie zeby psiaka nie wydawali...:) Quote
Mysia_ Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 cudne i pocieszne z niego psisko, więc myślę, że nowi własciciele będą z niego zadowoleni :) Gosiara jesli jesteś z nimi w kontakcie to daj nam znać jak tam sprawuje się maluszek :) Bardzo dziękuję Ci, że jako jednej z niewielu nie był Ci obojętny los tego psiaka i zrobiłaś coś od siebie szukając mu nowego domu! Quote
Recommended Posts