Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś przybłąkał się do mnie piesek,zdjęcie wyżej,ponieważ nie mogłam mu zapewnić tymczasu,wezwałam schronisko,które po niego szybko przyjechało,ponieważ psiak przymarzał do lodu:(
Być może psiak się komuś zgubił,bardzo łagodny dał mi się wziąść na ręce,młody bardzo przyjazny:)
Przebywa w Schronisku w Zabrzu-Biskupice ul.Bytomska!Czeka i tęskni!

Posted

Gosiara napisał(a):
Mogę ale u nas na osiedlu nikt takiego pieska nie posiada znam wszystkie psy z osiedla

rozwiesić zawsze warto... Może nie tylko na osiedlu, ale też w najbliższych okolicach? Bardzo sympatyczny psiak z niego. Nie mam co z nimi zrobić, bo psiaków teraz mamy mnóstwo i siedzi na piątek w gabinecie lakarskim, masakara jakaś :(

Posted

Spotkałam dziś sąsiadkę z sąsiedniej ulicy powiedziała że piesek się błąkał od 2 dnia świąt:/ktoś go tam potrzymał na noc,ale potem piesek uciekał...Na razie nie mogę zrobić ogłoszeń,bo mi sie tusz do drukarki skończył;/

Posted

Nowy domek stały:)Dzis przyjedzie rodzina sąsiadki po 16...
Rodzina sąsiadki,która brała psiaka na noc żeby nie zamarzł...Psiak uciekał bo sąsiadka ma psa dużej rasy,psina młoda ale ogromna i psiak się jej chyba bał i uciekał,zobaczymy bo rodzina sąsiadki nie ma psa,ale zwierzaki kocha,wczoraj były tam urodziny jak usłyszeli historie psiaka odrazu zapadła decyzja że psiak w schronie nie zostanie,odrazu telefon do mnie zeby psiaka nie wydawali...:)

Posted

cudne i pocieszne z niego psisko, więc myślę, że nowi własciciele będą z niego zadowoleni :) Gosiara jesli jesteś z nimi w kontakcie to daj nam znać jak tam sprawuje się maluszek :) Bardzo dziękuję Ci, że jako jednej z niewielu nie był Ci obojętny los tego psiaka i zrobiłaś coś od siebie szukając mu nowego domu!