Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Mam wrażenie, że SUKI jeszcze wypiękniała odkąd widziałam ją w Nowej Rudzie :loveu: G R A T U L U J Ę serdecznie! :multi:
http://img269.imageshack.us/img269/706/dsc0099hi.jpg

a tę panienkę z lokaty pierwszej mam nadzieje ujrzeć niebawem "na żywo" :loveu: Ślicznotka! :loveu:
http://img51.imageshack.us/img51/8869/dsc0039xm.jpg
Dziękuję za miłe słowa!!! Zgłosiłem je do Rzeszowa, więc może tam???
W Głogowie Adaś robił zdjęcia, ale ma teraz kłopoty z internetem. Może będzie jeszcze fachowa fotorelacja...

Posted

Fotki są super jeszcze raz gratuluję zwycięzcy .A ja no cóż pierwsze koty za płoty może następnym razem
będzie lepiej .To był wielki stres :crazyeye:

Posted

Stitch jak zawsze nieoceniony!!! super fotorelacja!!!

Zubiri serdecznie gratuluje młodszej podopiecznej :) śliczna panienka! no i oczywiście wyniku starszej panienki również :)
<Czemu młodsza nie dostała Zw.Mł.??>

Posted

Dziękuję Agape! Pani Sędzina nie podała mi przyczyny. Ja się cieszę, że mała dotknęła drugi raz ringu. SUKI też miała trudne początki. Pozdrawiam!

Posted

zubiri napisał(a):
Dziękuję za miłe słowa!!! Zgłosiłem je do Rzeszowa, więc może tam???
W Głogowie Adaś robił zdjęcia, ale ma teraz kłopoty z internetem. Może będzie jeszcze fachowa fotorelacja...

Rzeszów w tym roku odpuściliśmy, bo w tym czasie spodziewamy się narodzin akiciątek :loveu: Może zatem w Katowicach? :cool3:

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Rzeszów w tym roku odpuściliśmy, bo w tym czasie spodziewamy się narodzin akiciątek :loveu: Może zatem w Katowicach? :cool3:

Proszę pozdrowić Aidkę, bo chyba ona będzie mamą? I widzimy się w Katowicach!!!

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Mam wrażenie, że SUKI jeszcze wypiękniała odkąd widziałam ją w Nowej Rudzie :loveu: G R A T U L U J Ę serdecznie! :multi:
http://img269.imageshack.us/img269/706/dsc0099hi.jpg

a tę panienkę z lokaty pierwszej mam nadzieje ujrzeć niebawem "na żywo" :loveu: Ślicznotka! :loveu:
http://img51.imageshack.us/img51/8869/dsc0039xm.jpg

Zupełnie się zgadzamy z Kasią :loveu:

I GRATULUJEMY WSZYSTKIM :multi:

Posted

[quote name='Agappe']Stitch jak zawsze nieoceniony!!! super fotorelacja!!!

Zubiri serdecznie gratuluje młodszej podopiecznej :) śliczna panienka! no i oczywiście wyniku starszej panienki również :)
<Czemu młodsza nie dostała Zw.Mł.??>

Przyłączam się do gratulacji :lol: i uważam, że sędziowanie było super - tymbardziej, iż sędziowała osoba debiutująca w tej rasie (chyba że sędziowała już kiedys akity ,a ja nic nie wiem o tym)

Zubiri - Twoje fotki też są ok :lol:

Agappe - nie odpowiedziałam na Twe pytania (w Galerii Akit Halne Wzgórze-tuz przed świetami) -dotyczące jakości importowanych akit -nie chce by w Galerii rozgorzała dyskusja -w galerii powinny byc przede wszystkim fotki :lol: - jeśli założysz taki wątek to chętnie tam wyrażę swoje opinie :lol: i wezmę udział w dyskusji na taki temat
-tutaj tylko chciałabym nadmienić , że nie wszystko zależy od akitek - ale , co też szczególnie ważne - jak zostaną odchowane i wychowane i jak będą prowadzone przez wystawy , wiele akit - pięknie zapowiadających się akit z naszych(polskich hodowli) też nie ma szczęścia być odpowiednio poprowadzona -choć każdy własciciel tak bardzo się stara - nie każdy ma nazwijmy to w skrócie ten szczególny dar-ale to temat na szeroką dyskusję

i tu równiez poza gratulacjami ukłon w stronę Zubiri i jeszcze paru osób :lol:

pozdrawiam wszystkich serdecznie

Ps. Zubiri -nic nie mogę zrobić w sprawie reklamacji-to niestety jak w handlu "po odejściu od kasy..." , nie doszlam też gdzie się zapodzialy puchary dla NDSwR i NDPwR - wszyscy cierpią na brak czasu :shake: