elik Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Fajne psiaczki macie A co to za psiaczek, który w pierwszym poście na 2 i 3 zdjęciu razem z Gacusiem na kracie stoi ? Wypisz wymaluj moja najmniejsza sunieczka :loveu: Jeszcze w schronie ? Quote
elik Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 kkanarekk napisał(a):Dziękuję Elik za wrzucenie zdjęć wreszcie zrobię sobie konto na fotosiku:)... Nie ma za co, miło było :) A konta na fotosiku nie trzeba od razu zakładać. Wystarczy się zarejestrować. Pewna pula zdjęć jest bezpłatna. kkanarekk napisał(a):...Ostatnio zapomniałam mu dać jego witaminki (zawsze dostaje rano) i wyszłam na uczelnię, Gacek został z rodzicami i przyniósł mojej mamie opakowanie witamin (które zdjął z biurka) domagając się żeby mu dała jego porcję :) Spryciucha. Miał to na pycholku wypisane już w schronisku :loveu: Quote
kizimizi Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='elik']Fajne psiaczki macie A co to za psiaczek, który w pierwszym poście na 2 i 3 zdjęciu razem z Gacusiem na kracie stoi ? Wypisz wymaluj moja najmniejsza sunieczka :loveu: Jeszcze w schronie ?[/QUOTE] Tak w schronie:( Ta czarna z pyszczka tyroche jamniczka to sunia. mloda ale jakoś nie ma szczęścia. Kiedys Pani z Wrocka byłą nią bardzo zainteresowana ale w koncu nic nie wyszło. A ten taki rozmazany psiak to o ile sie nie mysle też sunia. Quote
elik Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='kizimizi']Tak w schronie:( Ta czarna z pyszczka tyroche jamniczka to sunia. mloda ale jakoś nie ma szczęścia. Kiedys Pani z Wrocka byłą nią bardzo zainteresowana ale w koncu nic nie wyszło. A ten taki rozmazany psiak to o ile sie nie mysle też sunia.[/QUOTE] Ich oczy mówią jak bardzo cierpią. Najbardziej z powodu tęsknoty za człowiekiem, za dotykiem, ciepłym słowem :( Dla nas to tak niewiele, a dla nich to cały ich świat, szczęście. Ech :placz: Quote
kkanarekk Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Gacuś był dziś u weterynarza i został zaszczepiony na wszystkie chorby zakaźne i na grzybicę, Przytył już 1,5 kg :) Pani doktor mówi, że wygląda coraz lepiej, że skóra z którą były małe kłopoty się wyjątkowo poprawiła i nie będą potrzebne częste kąpiele. Jakiś czas temu zauważyłam, że Gaculek ma koło żeber zgrubienie, myślałam że to tłuszczak i dziś spytałam Pani doktor .... Zbadała i powiedziała ... ŚRUT!!!!!!! Ktoś musiał go kiedyś postrzelić jak bym tego kogoś **** :angryy:dorwała to ..... Ale naszczęscie to nic groźnego bo mu zupełnie nie przeszkadza. Poza tym wszystko z Gackiem dobrze, uczy się grzecznej jazdy samochodem bo bardzo chce wchodzić na kolana :) Chcę bardzo podziękować kizimizi, że zamieściła ogłoszenie Gacka na gumtree bo nie wyobrażamy sobie już życia bez niego :loveu: Quote
kizimizi Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 co ty mówisz z tym śrutem?! A moze to być po uderzeniu, kopnięciu? Quote
kkanarekk Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Niestety Pani doktor mówi że na 90% jest to śrut, że bardzo często zdarzają sie się takie przypadki. Bylam w szoku, ale naszczęście to nic niebezpiecznego, nie naciska na nic ani nie boli go, nie ma sensu go usypiać i usuwać. Nie martw się kizimizi bo wszytko jest i będzie ok :) Quote
kizimizi Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 bardzo zdenerwowałam sie ze ktos sobie z niego żywą tarczę zrobił! Jakbym sk*** dorwała to bym mu ten śrut w d**** wsadziła i odpaliła! Quote
elik Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='elik']Fajne psiaczki macie A co to za psiaczek, który w pierwszym poście na 2 i 3 zdjęciu razem z Gacusiem na kracie stoi ? Wypisz wymaluj moja najmniejsza sunieczka :loveu: Jeszcze w schronie ?[/QUOTE] [quote name='kizimizi']Tak w schronie:(....[/QUOTE] Taka śliczna malutka. Takim małym bardzo ciężko w schronie. Nie dość, że tęsknią do człowieka, to jeszcze często są źle traktowane przez towarzyszy niedoli :( Ona jest bardzo adopcyjna. Zróbcie jej osobny watek. Może jakiś DT się dla niej znajdzie. Taka malizna może kogoś wzruszy. Będę pomagać w ogłaszaniu. Plizzzz :loveu: Quote
kizimizi Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 ......................... tridubel Quote
kizimizi Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 ................................. dubel znów Quote
kizimizi Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Ach widzisz Elik, a my mamy zwyzcaj robic wątki dla tych starszych, brzydszych psów bo ich nikt sam nie adoptuje. A o dt to one pomażyc mogą tylko. NAsz trud i wysiłek to dla nich jedyna zsansa. Np. taka Balbina z mojego podpisu. A ta sunia jest taka ladna, taka malizna ze ona sam domek znajdzie z naszą albo bez naszej pomocy (osobiście wole to pierwszą opcję). Ja wszystki zdjecia tych malych, adopcyjnych psiaków zamieszczam na stronach watku schroniskowe slicznoty i stamtąd najłatwiej jest wziąć foty i info do ogłoszeń. Jeśli byś chciała zrób jej pare ogłoszen. A jeśli chodzi o tymczas to popatrze Elik, tu mam psa, ktoremu na prawde by sie przydał. Też jest malutki .... :shake: Jeśli cos kojarzysz, znasz kogoś, możesz popytać itp to pomóż mu http://www.dogomania.pl/threads/177799-Psiak-z-paskudnie-chorym-oczkiem A jeśli chodzi o tymczas to popatrze Elik, tu mam psa, ktoremu na prawde by sie przydał. Też jest malutki .... :shake: Jeśli cos kojarzysz, znasz kogoś, możesz popytać itp to pomóż mu http://www.dogomania.pl/threads/177799-Psiak-z-paskudnie-chorym-oczkiem Quote
kkanarekk Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ja też chętnie pomogę, który z psiaków najbardziej potrzebuje ogłaszania? Quote
kizimizi Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Matko nie wiedzialam ze napisaam to 3 razy! Mi dzis dogo nie śmiga; albo sie załogować nie mogę albo wlaśnie cos takiego ...:angryy: A i posty mi się nie ładują a później wchodzę na wątek i coś jest 7 razy!:-o Ogloszenia potrzebują wszytskie np. mój ukochany Oskarek http://www.dogomania.pl/threads/174166-Oskar-obok-ktA-rego-nie-potrafiAE-przejA-AE-obojAE-tnie Kudłaczka http://www.dogomania.pl/threads/174177-KudA-aczka-czeka-w-schronie-na-swA-j-wymarzony-dom Mopik http://www.dogomania.pl/threads/174178-Mop-wciAE-A-czeka-na-dom [FONT="]i ogólnie psiaki z tego wątku każdy po kolei jak leci.[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/173705-schroniskowe-A-licznoty-czekaja-na-dom Quote
kora78 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 śrut... o jacie! i u nas takie rzeczy? :((( Quote
kkanarekk Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='kora78']śrut... o jacie! i u nas takie rzeczy? :((([/QUOTE] Niestety,:-( jak widac wszędzie się może coś takiego zdarzyć ale nie wyobrażam sobie co bym temu **** co do niego strzelał zrobiła . Gacek odkrył swoją nową naturę oprócz tego, że jest niepoprawnym śpiochem to jeszcze małym złodziejaszkiem :cool3: kradnie wszystkie skarpetki, szczotki, okulary a nie mówiąc o słodyczach, które trzeba przed nim chować :) wyktryje nawet przez metalowe pudełko :lol: Quote
kora78 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 boju,ale ten psiak ma szczęście, że do Was trafił :) powtarzam się zapewne :) dzięki za regularne wieści :) Quote
elik Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='kizimizi']Matko nie wiedzialam ze napisaam to 3 razy! Mi dzis dogo nie śmiga; albo sie załogować nie mogę albo wlaśnie cos takiego ...:angryy: A i posty mi się nie ładują a później wchodzę na wątek i coś jest 7 razy!:-o Ogloszenia potrzebują wszytskie np... Zapomniałaś wymienić tego też bardzo potrzebującego ogłoszeń - tego z chorym oczkiem. http://www.dogomania.pl/threads/177799-Psiak-z-paskudnie-chorym-oczkiem Quote
kizimizi Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 No ale wcześniej go przypomniałam i to 2 razy. Juz mam banerek, moze się więcej osób znajdzie. Tutaj nie ma co sie rozpisywać za mocno bo to Gacka wątek. Zapraszam na wątek choruszka ... Quote
kkanarekk Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Gacek chyba zostanie informatykiem :) jak siedzę przy komputerze to przychodzi i przez 30 min próbuje złapac kursor na komputerze ostatnio załapał że jak porusza myszką to i kursor się rusza :razz: jest tak szczęśliwy jak może się chwilę pobawić komputerem hehehe Chciałabym żeby wreszcie mógł pobawić się z innymi psiakami bo bardzo się do nich garnie ale narazie jest po szczepieniu i musi być jeszcze powtórzone więc musimy czekać przynajmniej miesiąc ...:shake: . Poranki z Gacusiem są super, jak zbliża się godzina 8 to siada przy mojej głowie in czeka jak tylko się poruszę... wtedy zaczyna całować skakać i to oznacza... koniec snu :) Quote
elik Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='kkanarekk']Gacek chyba zostanie informatykiem :) jak siedzę przy komputerze to przychodzi i przez 30 min próbuje złapac kursor na komputerze ostatnio załapał że jak porusza myszką to i kursor się rusza :razz: jest tak szczęśliwy jak może się chwilę pobawić komputerem hehehe... ...Poranki z Gacusiem są super, jak zbliża się godzina 8 to siada przy mojej głowie in czeka jak tylko się poruszę... wtedy zaczyna całować skakać i to oznacza... koniec snu :)[/QUOTE] Z jego zachowania widać, że jest szczęśliwym, beztroskim psiakiem. Najwyraźniej schron nie wycisnął piętna w jegopsychice :) Quote
kizimizi Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Super Gacuń! Ale widzę że chłopak szybko pasje zmienia, niedawno chciał zostać znanym prawnikiem:cool3: I na zdjęciach widziałam, ze krytyk kulinarny z niego też jest ...;) Quote
kizimizi Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Eliku wysłałam Ci meila bo tak nasze dogo chodzi że pm wysłać nie mozna Quote
kkanarekk Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ja myślę, że Gacek odkrywa wszystkie swoje pasje i na tych jeszcze nie poprzestanie :) na pewno czymś nas jeszcze zaskoczy:razz:. Quote
Recommended Posts