Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajne psiaczki macie
A co to za psiaczek, który w pierwszym poście na 2 i 3 zdjęciu razem z Gacusiem na kracie stoi ?
Wypisz wymaluj moja najmniejsza sunieczka :loveu:
Jeszcze w schronie ?

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kkanarekk napisał(a):
Dziękuję Elik za wrzucenie zdjęć wreszcie zrobię sobie konto na fotosiku:)...

Nie ma za co, miło było :)
A konta na fotosiku nie trzeba od razu zakładać. Wystarczy się zarejestrować. Pewna pula zdjęć jest bezpłatna.

kkanarekk napisał(a):
...Ostatnio zapomniałam mu dać jego witaminki (zawsze dostaje rano) i wyszłam na uczelnię, Gacek został z rodzicami i przyniósł mojej mamie opakowanie witamin (które zdjął z biurka) domagając się żeby mu dała jego porcję :)

Spryciucha. Miał to na pycholku wypisane już w schronisku :loveu:

Posted

[quote name='elik']Fajne psiaczki macie
A co to za psiaczek, który w pierwszym poście na 2 i 3 zdjęciu razem z Gacusiem na kracie stoi ?
Jeszcze w schronie ?[/QUOTE]

Tak w schronie:(
Ta czarna z pyszczka tyroche jamniczka to sunia. mloda ale jakoś nie ma szczęścia. Kiedys Pani z Wrocka byłą nią bardzo zainteresowana ale w koncu nic nie wyszło.
A ten taki rozmazany psiak to o ile sie nie mysle też sunia.

Posted

[quote name='kizimizi']Tak w schronie:(
Ta czarna z pyszczka tyroche jamniczka to sunia. mloda ale jakoś nie ma szczęścia. Kiedys Pani z Wrocka byłą nią bardzo zainteresowana ale w koncu nic nie wyszło.
A ten taki rozmazany psiak to o ile sie nie mysle też sunia.[/QUOTE]

Ich oczy mówią jak bardzo cierpią. Najbardziej z powodu tęsknoty za człowiekiem, za dotykiem, ciepłym słowem :( Dla nas to tak niewiele, a dla nich to cały ich świat, szczęście. Ech :placz:

Posted

Gacuś był dziś u weterynarza i został zaszczepiony na wszystkie chorby zakaźne i na grzybicę, Przytył już 1,5 kg :) Pani doktor mówi, że wygląda coraz lepiej, że skóra z którą były małe kłopoty się wyjątkowo poprawiła i nie będą potrzebne częste kąpiele.
Jakiś czas temu zauważyłam, że Gaculek ma koło żeber zgrubienie, myślałam że to tłuszczak i dziś spytałam Pani doktor .... Zbadała i powiedziała ... ŚRUT!!!!!!! Ktoś musiał go kiedyś postrzelić jak bym tego kogoś **** :angryy:dorwała to ..... Ale naszczęscie to nic groźnego bo mu zupełnie nie przeszkadza. Poza tym wszystko z Gackiem dobrze, uczy się grzecznej jazdy samochodem bo bardzo chce wchodzić na kolana :)

Chcę bardzo podziękować kizimizi, że zamieściła ogłoszenie Gacka na gumtree bo nie wyobrażamy sobie już życia bez niego :loveu:

Posted

Niestety Pani doktor mówi że na 90% jest to śrut, że bardzo często zdarzają sie się takie przypadki. Bylam w szoku, ale naszczęście to nic niebezpiecznego, nie naciska na nic ani nie boli go, nie ma sensu go usypiać i usuwać. Nie martw się kizimizi bo wszytko jest i będzie ok :)

Posted

[quote name='elik']Fajne psiaczki macie
Jeszcze w schronie ?[/QUOTE]
[quote name='kizimizi']Tak w schronie:(....[/QUOTE]
Taka śliczna malutka. Takim małym bardzo ciężko w schronie. Nie dość, że tęsknią do człowieka, to jeszcze często są źle traktowane przez towarzyszy niedoli :(
Ona jest bardzo adopcyjna. Zróbcie jej osobny watek. Może jakiś DT się dla niej znajdzie. Taka malizna może kogoś wzruszy. Będę pomagać w ogłaszaniu. Plizzzz :loveu:

Posted

Ach widzisz Elik, a my mamy zwyzcaj robic wątki dla tych starszych, brzydszych psów bo ich nikt sam nie adoptuje. A o dt to one pomażyc mogą tylko. NAsz trud i wysiłek to dla nich jedyna zsansa. Np. taka Balbina z mojego podpisu.

A ta sunia jest taka ladna, taka malizna ze ona sam domek znajdzie z naszą albo bez naszej pomocy (osobiście wole to pierwszą opcję). Ja wszystki zdjecia tych malych, adopcyjnych psiaków zamieszczam na stronach watku schroniskowe slicznoty i stamtąd najłatwiej jest wziąć foty i info do ogłoszeń.
Jeśli byś chciała zrób jej pare ogłoszen.

A jeśli chodzi o tymczas to popatrze Elik, tu mam psa, ktoremu na prawde by sie przydał. Też jest malutki .... :shake:
Jeśli cos kojarzysz, znasz kogoś, możesz popytać itp to pomóż mu

http://www.dogomania.pl/threads/177799-Psiak-z-paskudnie-chorym-oczkiem

A jeśli chodzi o tymczas to popatrze Elik, tu mam psa, ktoremu na prawde by sie przydał. Też jest malutki .... :shake:
Jeśli cos kojarzysz, znasz kogoś, możesz popytać itp to pomóż mu

Posted

Matko nie wiedzialam ze napisaam to 3 razy! Mi dzis dogo nie śmiga; albo sie załogować nie mogę albo wlaśnie cos takiego ...:angryy:
A i posty mi się nie ładują a później wchodzę na wątek i coś jest 7 razy!:-o

Ogloszenia potrzebują wszytskie np.

mój ukochany Oskarek
http://www.dogomania.pl/threads/174166-Oskar-obok-ktA-rego-nie-potrafiAE-przejA-AE-obojAE-tnie

Kudłaczka
http://www.dogomania.pl/threads/174177-KudA-aczka-czeka-w-schronie-na-swA-j-wymarzony-dom

Mopik
http://www.dogomania.pl/threads/174178-Mop-wciAE-A-czeka-na-dom

[FONT=&quot]i ogólnie psiaki z tego wątku każdy po kolei jak leci.[/FONT]
http://www.dogomania.pl/threads/173705-schroniskowe-A-licznoty-czekaja-na-dom

Posted

[quote name='kora78']śrut... o jacie!
i u nas takie rzeczy? :((([/QUOTE]

Niestety,:-( jak widac wszędzie się może coś takiego zdarzyć ale nie wyobrażam sobie co bym temu **** co do niego strzelał zrobiła .

Gacek odkrył swoją nową naturę oprócz tego, że jest niepoprawnym śpiochem to jeszcze małym złodziejaszkiem :cool3: kradnie wszystkie skarpetki, szczotki, okulary a nie mówiąc o słodyczach, które trzeba przed nim chować :) wyktryje nawet przez metalowe pudełko :lol:

Posted

[quote name='kizimizi']Matko nie wiedzialam ze napisaam to 3 razy! Mi dzis dogo nie śmiga; albo sie załogować nie mogę albo wlaśnie cos takiego ...:angryy:
A i posty mi się nie ładują a później wchodzę na wątek i coś jest 7 razy!:-o
Ogloszenia potrzebują wszytskie np...
Zapomniałaś wymienić tego też bardzo potrzebującego ogłoszeń - tego z chorym oczkiem.

Posted

No ale wcześniej go przypomniałam i to 2 razy. Juz mam banerek, moze się więcej osób znajdzie.
Tutaj nie ma co sie rozpisywać za mocno bo to Gacka wątek. Zapraszam na wątek choruszka ...

Posted

Gacek chyba zostanie informatykiem :) jak siedzę przy komputerze to przychodzi i przez 30 min próbuje złapac kursor na komputerze ostatnio załapał że jak porusza myszką to i kursor się rusza :razz: jest tak szczęśliwy jak może się chwilę pobawić komputerem hehehe

Chciałabym żeby wreszcie mógł pobawić się z innymi psiakami bo bardzo się do nich garnie ale narazie jest po szczepieniu i musi być jeszcze powtórzone więc musimy czekać przynajmniej miesiąc ...:shake: .

Poranki z Gacusiem są super, jak zbliża się godzina 8 to siada przy mojej głowie in czeka jak tylko się poruszę... wtedy zaczyna całować skakać i to oznacza... koniec snu :)

Posted

[quote name='kkanarekk']Gacek chyba zostanie informatykiem :) jak siedzę przy komputerze to przychodzi i przez 30 min próbuje złapac kursor na komputerze ostatnio załapał że jak porusza myszką to i kursor się rusza :razz: jest tak szczęśliwy jak może się chwilę pobawić komputerem hehehe...
...Poranki z Gacusiem są super, jak zbliża się godzina 8 to siada przy mojej głowie in czeka jak tylko się poruszę... wtedy zaczyna całować skakać i to oznacza... koniec snu :)[/QUOTE]
Z jego zachowania widać, że jest szczęśliwym, beztroskim psiakiem. Najwyraźniej schron nie wycisnął piętna w jegopsychice :)

Posted

Super Gacuń!

Ale widzę że chłopak szybko pasje zmienia, niedawno chciał zostać znanym prawnikiem:cool3:
I na zdjęciach widziałam, ze krytyk kulinarny z niego też jest ...;)