Ppx Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ooo... Lucy też wymiotowała ostatnio żółcią. Pewnie przez odrobaczanie, bo w ten sam dzień to było. :P Quote
Tośka&Nemo Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 No więc ja powiem że przepraszam za nieobecność ale wiecie szkoła , szkoła Nepsia i nie ma czasu na rozrywki... Nemek juz zdrowy, już rzadziej wymiotuje , kupki są ok i można zebrać do reklamówki by posprzatać :D Quote
niunka04 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 http://img682.imageshack.us/img682/8468/obraz364.jpg jaki zaroślak;) Kiedy trymowanko? Quote
Evelynkaa Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Fajnie że już zdrowy jest, Niunka Nemo niedawno był na trymowaniu ale trochę nieudanym....więc trochę musi odrosnąć. Quote
niunka04 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Evelynkaa napisał(a):Fajnie że już zdrowy jest, Niunka Nemo niedawno był na trymowaniu ale trochę nieudanym....więc trochę musi odrosnąć. Ups... To tak jak z Niką było odrośnie;) Elelynka dlaczego ja nie mam Twojej galerii subskrycjach? Quote
Tośka&Nemo Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Tak my czekamy aż włos odrośnie ^^ mam nadzieje że szybko bo już pod koniec maja chcemy się wybrać na kolejne xd tak Nemuś zdrowy też jestem happy :D :D :D jutro dodamy foteczki , Pozdrawiamy :D Quote
Ppx Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Daga & Maks napisał(a):a co tu taka cisza? no właśnie :P ? Quote
Tośka&Nemo Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 ,, co tu taka cisza?'' - cisza dlatego bo się zbliża koniec roku szkolnego , nie mam czasu dadać fotek , nie mam czasu na nic , teraz pracuje na paseczek ( ale nie na pupie :D). Więc obiecuje , że : - we wakacje będę tu bardzo często zaglądać i dalej prowadzic moją nepsiową galeryjkę - wstawie fotki , ( te z nowego trymowanka też ) -i będe odwiedzała wasze galerje. Narazie pozdarwiam ! Do zoabaczenia we wakacje :D Quote
Daga&Maks Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 wakacje się skończyły a fotek dalej nie ma Quote
Recommended Posts