Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evelynka napisał(a):
Pokaż nam zdjęcie po trymowaniu, zobaczymy czy tej Pani się udaje, bo czasami słyszałam niemiłe komentarze odnośnie groomerów przy przychodniach....

hmm...niestety na zdjatkach prawie nie widać że mały był trymowany. Był tylko raz latem na takim ,,malutkim trymowaniu'' (obcinanie włosków na uszkach,lekim wyrywaniu włosa i obcinanie pazurków.)prawie nie było widać że był trymowany bo nie miał wtedy jeszcze dużo włosa.
Ale niedługo dam fotki z trymowania które niedługo sie odbędzie...nie możemy się już doczekac bo mały taki zarośnięty...tylko teraz takie mrozy nadchodzą :(...

Posted

Tośka&Nemo napisał(a):
hmm...niestety na zdjatkach prawie nie widać że mały był trymowany. Był tylko raz latem na takim ,,malutkim trymowaniu'' (obcinanie włosków na uszkach,lekim wyrywaniu włosa i obcinanie pazurków.)prawie nie było widać że był trymowany bo nie miał wtedy jeszcze dużo włosa.
Ale niedługo dam fotki z trymowania które niedługo sie odbędzie...nie możemy się już doczekac bo mały taki zarośnięty...tylko teraz takie mrozy nadchodzą :(...

No teraz to poczekajcie, bo faktycznie mrozy idą, żeby dupcia nie zmarzła małemu :P a włosa faktycznie nie ma aż tak obfitego, bo mój to gęsty jak szczota...wrrr a rośnie to tak szybko że masakra...szkoda że nie mieszkasz bliżej bo bym sobie jeszcze potrenowała trymowanko :D

• 2 weeks later...
Posted

Oooo u nas w końcu Ferie!

Bardzo przepraszam wszystkich dogomaniaków za tak długą przerwę ale przed feriamu nauczyciele wariują
i dużo sprawdzianów :(
Teraz będziemy tu często zaglądać! Bedą nowe fotki z zabaw na śniegu razem z naszymi przyjaciółmi :)
Niestety teraz idzie odwilż.... będziemy tonąć w rozpuszczonym śniegu! Naszczęście mamy płaszczyk więc nic nam nie zepsuje zimowo-feriowych zabaw :)
Pozdrawiam was i zapraszam na odwiedzanie naszej galeryjki bo cos tu was mało zagląda :(

Tak właśnie smutno nam że nie odwiedzacie naszej galerii :(

Posted

A tu jesteśmy na nocnym,śnieżnym spacerku :D

Jestem śnieżny yeti...Buuuu :) ( i co boicie sie? ;p)

Ratunku!! zakopałem się ... Robimy tunele w śniegu :)

A to mój kolega :D Ogar Polski -Mister ;)

A tu ja po spacerku :D trzeba sie ugrzać w ciepłym kocyku ;)