Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evelynka']Tzn na siłę go nie tucz, widocznie ma taką budowę. Też jeszcze młody jest, jeszcze swoje przybierze. A co do groomera to faktycznie w twojej okolicy cięzko będzie bo nawet na stronie westie nie ma nic w pobliżu, ale możesz się zastanowić np nad tym salonem, piszą że specjalizują się w Westikach http://psisalon.pl/? z Łodzi. Jeszcze coś takiego znalazłam STUDIO PSIEJ URODY, Łask, ul. Kościuszki 10, email, tel: 043 675 95 14 043 675 95 14 kom.609 722 467
Ale musisz o fotki poprosic...
wielkie dzięki, następnym razem wybierzemy się do łasku albo poszukamy jakiegoś DOBREGO I POLECANEGO groomera w Łodzi...

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niunka04 napisał(a):
no ja też nie byłam zadowolona.. Ale sierść to jak włosy u człowieka;) odrosną

Haha naszczęscie odrosną ,A ja fotosów nie zrobiłam bo jak wyszłam to bateria siadła więc jutro będą-sorki ,
Pozdrawiam :D

Posted

[quote name='Claudia_Jazz']Gorzej niż Jazz przed pierwszą wizytą u groomera! Kurcze! Pobiłaś mnie :/ Jeszcze miesiąc i też by tak wyglądał! Teraz bd kolejna wizyta tym razem już na trymowanko. I czekamy na fotki ;) U mnie też są już nowe.
Bijemy rekordy! Nie no a tak serio to juz nigdy tak mojego Nemka nie zapuszcze :D A oto fotki z wiosennego spacerku :D

Za ptaszkami na koniec świata !

Patyczki! Jak ja kocham patyczki! :*

No to narazie tylko tyle, w sobote ide na spacer z moją koleżanka co ma sznaucerka minaturkę więc w niedziele postaran się wrzucić fotki.
Pozdrawiam wszystkich.
ps. teraz mogę być rzadziej na Dogo , ze względu na szkołe.

Posted

niunka04 napisał(a):
Evela juz by skubała;) Śliczny jest;) to ja czekam na fotki z koleżanki sznaucerką;)

A jak :D:D:D skubać, skubać i jeszcze raz skubać :D:D:D mam manie skubania :D hihihi

Posted

Dodaje pare fotek z sobotniego spacerku, sory za ilosc ale wtrakcie siadła mi znowu bateria

buu pańcia mnie puścić nie chciała bo jeszcze nie umiem dobrze komendy do mnie :( ale i tak było swietnie :D

Ah te smyczki ale potem biegaliśmy koło boiska :)

Nucham i niucham... i to koniec fotek bo jak biegały to już bateria siadała - naszczęście w następny weekent znowu się spotkamy to jużbędzie dużoooo foteczek :D :D :D

Haha a tu pańcia mnie w sukieneczke ubrała :D

Posted

[quote name='Claudia_Jazz']http://img709.imageshack.us/img709/1562/obraz348.jpg
Ej! Nie rób z Nemika pedałka (odezwała się ta której piesek śpi na różowy kocyku...)!
A sukienka pewnie po lalce, co nie? :D Lubi nosić ubranka? Jazzowi nie przeszkadza.

http://img534.imageshack.us/img534/9663/obraz337.jpg
Nemo przy sznaucerze wygląda jak mopik :D
No wiesz ale on tak słodko wygląda w tej sukience :D a to moja jak byłam malutka to taką miałam :D
No mopik mopik , ale przestańcie juz tak na mojego Nuńka wołać bo mi się smutno zaczyna robić :D , to nie moja wina że go tak wytrymowała , na początku czerwca pójde na nowe trymowanko , już mam wymiary na nowego trymowacza ( jakiś psi salonik )

Posted

Proponuję robić zdjęcia bez lampy błyskowej, bo od białasa się potem wszystko odbija i mało co widać. Dziewczyny linka długa i ćwiczymy.....proponuję też komendę stój...też pomocna.

Posted

Ale ten sznaucer to chyba golony jest...

Widzę, że to tylko Jazz taki negatywnie nastawiony do innych psów, a w szczególności owczarków niemieckich. Szkoda. Tak to nie mam z kim chodzić na spacerki :(:(

Posted

Claudia_Jazz napisał(a):
Ale ten sznaucer to chyba golony jest...

Widzę, że to tylko Jazz taki negatywnie nastawiony do innych psów, a w szczególności owczarków niemieckich. Szkoda. Tak to nie mam z kim chodzić na spacerki :(:(

Jak to negatywnie? warczy na inne pieski? No szkoda chodziaż mój to najbardziej suczki akceptuje , a psami to u niego różnie :D

Posted

niunka04 napisał(a):
gdzie on ma kurczę brode(podstawa) brwi włosy na nogach.. Wogóle to jakiś łaciaty jest... Robi mi się zboczenie...

No niestety golony, ale dla niej trymowanko to troche kasy za dużo i dlatego goli....
No też byłam zdziwiona co ona taka ,,Goła'' i wgl ... No cóż , ale i tak to bardzo fajna i pełna energii sunia :D