Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Was serdecznie ;) Na dobry początek postanowiłam założyć galerię mojego pieska.
No więc: Mój mały ma na imię Nemo,ma 8 mies i jest rasy westie ;D,Niestety nie ma papierów , jest on najmniejszy z miotu (dlatego taka kruszynka z niego)Jest to duży łobuz ,ma troche zadziorny ale kochany charakter ;)Urodził się 3 maja 2009 roku,a do nowego domku przybył 19 czerwca 2009roku.
Nemo narazie umie tylko tyle:
-siad
-daj łape
-daj drugą
-waruj
-obrót
-proś
-równaj
i umie chodzić przy nodze ;)mam nadzieje że liczba szczuczek będzię sie powiększała ;)
Więc galerię zaczynam od tego jak to było odpoczątku :p

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tu mały ma 4 tyg. Byliśmy wtedy wybierac pieska.On pierwszy wpadł mi w oko:p

Tu tez my. Jak ładnie prosi żeby go wybrać :)Ah te słodkie oczka :cool3:
Tu mój mały ma tyg. I już jest w nowym domku (19 czerwiec 2009 r. Najszęśliwy dzień w moim życiu )
Tu też maluch...;)Leży i odpoczywa :)
A tu bawi się zabawka którą dostał w nagrodę za nauczenie się załatwiania swoich potrzeb na gazetkę ...

Posted

[quote name='evelynka']http://img37.imageshack.us/img37/2324/obraz010t.jpg jakie maleńkie stojące już uszka :D:D:D Alex miał klapnięte na początku ale po przycięciu włosków też stanęły od razu. Świetne imię, mam nadzieję że polubi pływać :P
O tak mały miała stojące uszka od poczatku:eviltong:
Ale też musieliśmy mu często pocinac żeby mu nie klapły :p
Na wakacje zamieżamy pojechać z nim nad morze... a twój lubi pływać?:D

Posted

Alex uwielbia pływać :D:D:D ale niekoniecznie w morzu bo słone jest i fale też straszne....wejdzie do morza ale nie ma takiej reakcji jak nad Sołą :D gdzie wchodzi i płynie do przodu i najchętniej by na drugi brzeg przepłynął jakby pańcia się nie bała żeby go nie zniosła rzeka...:)

Posted

Bardzo dziekujemy za miłe komentarze a tu jeszcze wklejamy parę zdjątek z dzieciństwa :D
Tu sobię gdzies idę... i niucham...
A tutaj cos chyba sobię mówie ;)
Moja cudna poza...Ah jaki jestem piękny :D
Mmm....jaki pyszny ten bucik
Pancia mi chyba trochę za dużą tą piłeczkę kupiła...

Posted

[quote name='evelynka']http://img210.imageshack.us/img210/9609/obraz045u.jpg hehe dobrze że nie wcina prawdziwych butów jak mój :P a to jak z dzieciństwa to może pokaż nam swojego kawalera jak wygląda teraz a potem nadganiaj zaległe miesiące...
No niedługo wkleję ...tylko że on taki teraz zarośnięty:oops:No ale wygląda jak taka puszysta kulka(dawno nie byliśmy u fryzjera , zniecierpliwością czekamy na wizytę :D
Jutro wkleję zdiątka
:eviltong:

Posted

niunka04 napisał(a):
też mielismy taka piłke;) niestety już przebita... Maluszek przesłodki;)

Nasza niestety przetrewała tylko jeden dzień...te ostre szpileczki odrazu przebiły:evil_lol:

Posted

Tośka&Nemo napisał(a):
No niedługo wkleję ...tylko że on taki teraz zarośnięty:oops:No ale wygląda jak taka puszysta kulka(dawno nie byliśmy u fryzjera , zniecierpliwością czekamy na wizytę :D
Jutro wkleję zdiątka
:eviltong:

Dawaj my lubimy takie niedzwiadki :D

Posted

[quote name='evelynka']http://img638.imageshack.us/img638/329/obraz161.jpg białasy najlepiej wychodzą bez lampy bo się flesz odbija od nich, ale faktycznie niedzwiadek, ale mam nadzieję że trymujesz nie golisz...skąd jesteś? masz jakiegoś fryzjera już wybranego? Ale ma czyściutką mordeczkę :cool3:
własnie zauważyłam że z lampą odbija się i tak sierść się błyszczy. :razz:
Oczywiścię że trymuję... A my sobie mieszkamy w Zduńskiej Woli niedaleko Łodzi i chodzimy do weterynarza do takiej pani co tam strzyże i trymuje psiaki.

Posted

Tośka&Nemo napisał(a):
własnie zauważyłam że z lampą odbija się i tak sierść się błyszczy. :razz:
Oczywiścię że trymuję... A my sobie mieszkamy w Zduńskiej Woli niedaleko Łodzi i chodzimy do weterynarza do takiej pani co tam strzyże i trymuje psiaki.

Pokaż nam zdjęcie po trymowaniu, zobaczymy czy tej Pani się udaje, bo czasami słyszałam niemiłe komentarze odnośnie groomerów przy przychodniach....