Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cóż, zakładam galerię psów z hodowli Songo, ponieważ jak na razie nie mam własnego psa tej rasy, a można powiedzieć, że zaprzyjaźniłam się z hodowcą, panem Mirosławem Dubielem. :) Od roku odwiedzam go co jakiś czas, zasięgając porad, wyprowadzając jego pociechy(Emade, Kazumi, Yoko) oraz obserwować je w naturalnych warunkach.
Zdjęcia :

(Emade) :

(Yoko - zdjęcie robione jakiś czas temu, teraz już całkiem duża pannica z niej jest)

• 2 months later...
Posted

Śliczne psiska, Kazumi jeśli się nie mylę to Jerry Lee Eskimoski Domek czyli siostra mojego słodziaka :) ( Jerry Eskimoski Domek ''Tamlin''). Wiesz może czy będzie kiedyś wystawiana? Byłoby miło spotkać ją na jakiejś wystawie ;)

Posted

Nie dziwie się że codziennie patrzysz na jej fotki,jest cudna.Diablicy z zielonymi oczami nie widziałem jeszcze ale już patrze,ja na mojego też codziennie patrzyłem:)

edit:
patrzyłem ale jest tylko jedno foto maż więcej,weż wsadz w ten topic troche

Posted

No dobra, nie jestem założycielką tej galerii ale że moja przyszła suńka jest z tej hodowli to dodam jej fotki :D
DRACULA Songo

Posted

Mi też,mój miał się nazywać Arctic ale jakoś rodzeństwo miało problem,chciałem Baski też jakiś był i został Max.
A ja ci doradzam Maya moja suczka husky miała się tak nazywać ale mam psa i po sprawie ;)

Posted

Nie nie nie ona sama wybierze imie prawda,ale ja ci najbardziej polecam Maxia lub Tygrysica:D:D:D:D
A tak na realu to polecam Kiara Kora Luna Maxiowa........................................................................................................
...................................................................Shira:D:D:D