Masza4 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Czupurki kochane szukajcie domu na pierwszej stronie! Quote
iwonamaj Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Bardzo chca mieć domek, już tak długo czekaja... Quote
Tiger Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Czupurki bez czesania wygladają znowu okropnie..... nie mają szans...... I bez spacerów dziczeją.....nawet nie bardzo chcą podchodzic do krat...... Szlag mnie trafi!!!! Wszystko przez dwa podłe złośliwe babsztyle !!!!! Wczoraj z anielicą sie dowiedziałysmu ,ze jesteśmy złymi wolontariuszkami, drażnimy psy i nie mamy pojęcia jak się nimi zajmiwac.... Nawet jak dostaniemy zgodę z UM to one się i tak nie zgodzą....Wolontariusze owszem ale nie my......My wszystkie jesteśmy be..... Quote
Tiger Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 niepozorne czupurki..... nie mają szansy..... nie mają.... teraz znowu wyglądaja źle..... bardzo źle..... Quote
Bunia1 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Czupurki musi nadejść wasza szczęsliwa chwila. Quote
Maupa4 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Czupurki przypominają jak wyglądają Czupurka I Czupurka II Czupurki nadal czekają .... Quote
Tiger Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ech.....Podniosę .... Obydwie są naprawdę przesympatyczne - pomimo tak długiego przebywania w schronisku...... Wesołe, ale jednocześnie bardzo grzeczne..... No, kto??? Quote
Tiger Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Czupurki, schroniskowe weteranki.... Są w schronie ponad 3 lata..... 3 lata zamknięte w klatce... Kiedyś mogły chociaż raz w tygodniu wyjśc na krótki spacer.... A teraz .... Siedzą tylko.... Iga jest upasiona bez ruchu.... A Czupurka dziczeje..... Kto się ulituje nad nimi ???? Quote
akucha Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :placz: :placz: :placz: Czupurki błagają o dom!!! Quote
Masza4 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Czupurki nie spadajcie, jesteście takie śliczne i wdzięczne, nie mozecie zostać w schronie do konca życia! :placz: Quote
Masza4 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Podnoszę...Tracę już nadzieję, że Iga i Czupurka kiedyś znajdą Swojego Człowieka :placz: Quote
akucha Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Czupurki!!!! Samotne, nieszczęsliwe sunie :-( Co z wami będzie, czy czeka was tylko schronisko??? Quote
Tiger Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Ja też podniosę.... Tyle już tam siedzą.... Przetrzymały już kilka epidemii nosówki .....Może to znak..... Że może jednak???? Quote
Tiger Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Czupurki, kochane dziewczynki.....ja wiem , że Wy nie macie żadnych szans.....żadnych.....w tym schronie..... Quote
Masza4 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Czupurki wyglądaja strasznie. Iga ma posklejane futro, zrobiły jej się dready, a Czupurka biega w boksie jak opętana i prosi o spacer, na który nie możemy ich zabrać :angryy: Dziękujemy paniom kierownicom! Quote
Recommended Posts