Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie rozmawaiałam z Krysią przez telefon.
Wygląda na to ,że Czupureczka będzie miałą nowy domek ...
Pod Rzeszowem.

Jeszcze szczegóły będą ustalane.....
Krysia chce jeszcze odrobaczyć Czupuraszkę dwukrotnie i wtedy już mała będzie gotowa do drogi.........

Szukamy więc transportu: Warszawa - Rzeszów - najwcześniej za tydzień........(po odrobaczeniu)

Czupureczka bardzo pokochałą Krysię i to z wzajemnością :lol: , ale niestety nie może u niej zostać .....(Krysia ma już 5 sztuk psich przyjaciół)

Miejmy nadzieję ,że domek będzie wspaniały i Czupurce uda się jeszcze zapomnieć o Krysi i pokochać swoją nową panią.......

Posted

A nie dałoby sie w piatek znaleźć transportu z Katowic(mniej wiecej) do rzeszowa? Albo w sobote? W piatek z Wwy do k-c mobyły chyba. Bedę wiedzieć jutro.

Posted

Transport z Warszawy do Rzeszowa w jednym kawałku jest mało, bardzo mało prawdopodobny. A gdyby wynając kuriera? Nie wiem, nie próbowałam nigdy wysyłać psa kurierem, ale moze sie uda? Albo pociągiem- przy pomocy obsługi pociągu jesli jest bezposredni pociag, to w kontenerze jako przesyłke ekspresowo bagazową. Taka podróz mimo wszystko jest lepsza niz beznadziejne tkwienie w schronie. Tylko domek musi byc absolutnie pewny.

Posted

Myślę, że nie będzie potrzeby kuriera, w ostateczności zawieziemy ją na raty - trochę krysiam, trochę my. Tylko musimy się w weekend zgrać, a w ten Tiger nie mogła. Gdyby się coś znalazło "po drodze", byłoby super, zawsze to pieniądze można wydać na inny cel.

Posted

Czupurka pojechała dzisiaj do swojego domku; podróż była na dwie raty - ja zawiozłam ją do Lublina, Tiger z Anielicą dalej do domu pod Rzeszowem.
Miałam juz telefon od jej nowej Pani - Czupi zjadła swoje jedzonko i jedzonko kota, zawarczała na syna Pani i biega po całym domu.
Ale jest słodka a Pani szczęśliwa.
Aby tak było zawsze.