Krysiam Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Rozmawiałam z pania spod Rzeszowa.Opowiedziałam jej o wszystkim i pomimo tego pani chce Czupure. Chce również zrekompensować koszty poniesione na Czupi. Co robimy? Quote
Tiger Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Właśnie rozmawaiałam z Krysią przez telefon. Wygląda na to ,że Czupureczka będzie miałą nowy domek ... Pod Rzeszowem. Jeszcze szczegóły będą ustalane..... Krysia chce jeszcze odrobaczyć Czupuraszkę dwukrotnie i wtedy już mała będzie gotowa do drogi......... Szukamy więc transportu: Warszawa - Rzeszów - najwcześniej za tydzień........(po odrobaczeniu) Czupureczka bardzo pokochałą Krysię i to z wzajemnością :lol: , ale niestety nie może u niej zostać .....(Krysia ma już 5 sztuk psich przyjaciół) Miejmy nadzieję ,że domek będzie wspaniały i Czupurce uda się jeszcze zapomnieć o Krysi i pokochać swoją nową panią....... Quote
anielica Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Hurrrra!!! Dooomek :multi: Czupurki to chyba najdłużej czekające na dom pieski lubelskie... Quote
Neris Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Czupurka na tych zdjęciach jest BOSKA!!!! Trzymam kciuki za nowy domek. Quote
anielica Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Czy znajdzie się transporcik dla Czupurki?? Quote
Tiger Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Podnoszę jeszcze raz dziesiejszego wieczora............ transport potrzebny!!!!!!! Czupureczka pojedzie do swojego domku!!!!! Quote
Tiger Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Halllllllooooooooooo!!!! Transport potrzebny !!!!! Quote
Tiger Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Kto pomoże Czupureczce dostać się do swojego nowego domku ??? Bardzo prosimy !!!! Quote
Neris Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Czupurka prosi o pomoc w dostaniu się do swojego DOMKU!!!! Quote
Tiger Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Poszukujemy transporu !!!! WARSZAWA - RZESZÓW POMOCY! Czupureczka będzie miała dom !!!! Quote
Tiger Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Poszukujemy transportu HALLO!!!! Kto zawiezie Czupureczkę do upragnionego domu ???? Quote
Krysiam Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Czupurka czeka na transport. Ale czekając , nie próżnuje i poprawia swoja kondycję uprawiając zapasy z moja Tosią. A tak wyglada kanapa potem Quote
paros Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Kanapa kanapą, ale jaką ma fryzurkę :evil_lol: Potrzebna pomoc w transporcie!!! Quote
Tiger Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Kto pomoże Czupi w dostaniu się do swojego domku ??? Quote
jotka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A nie dałoby sie w piatek znaleźć transportu z Katowic(mniej wiecej) do rzeszowa? Albo w sobote? W piatek z Wwy do k-c mobyły chyba. Bedę wiedzieć jutro. Quote
Tiger Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Nikt nie pomoże nam w transporcie ???? Czupurka będzie miała dom w Rzeszowie !!!! Quote
jotka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Transport z Warszawy do Rzeszowa w jednym kawałku jest mało, bardzo mało prawdopodobny. A gdyby wynając kuriera? Nie wiem, nie próbowałam nigdy wysyłać psa kurierem, ale moze sie uda? Albo pociągiem- przy pomocy obsługi pociągu jesli jest bezposredni pociag, to w kontenerze jako przesyłke ekspresowo bagazową. Taka podróz mimo wszystko jest lepsza niz beznadziejne tkwienie w schronie. Tylko domek musi byc absolutnie pewny. Quote
anielica Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Myślę, że nie będzie potrzeby kuriera, w ostateczności zawieziemy ją na raty - trochę krysiam, trochę my. Tylko musimy się w weekend zgrać, a w ten Tiger nie mogła. Gdyby się coś znalazło "po drodze", byłoby super, zawsze to pieniądze można wydać na inny cel. Quote
Krysiam Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Czupurka pojechała dzisiaj do swojego domku; podróż była na dwie raty - ja zawiozłam ją do Lublina, Tiger z Anielicą dalej do domu pod Rzeszowem. Miałam juz telefon od jej nowej Pani - Czupi zjadła swoje jedzonko i jedzonko kota, zawarczała na syna Pani i biega po całym domu. Ale jest słodka a Pani szczęśliwa. Aby tak było zawsze. Quote
Neris Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Powodzenia Czupi!:loveu: Trzymaj się Krysiu... Quote
Recommended Posts