Tiger Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Czupurka chciałby być już w swoim domku !!!! Quote
Tiger Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Śliczna Czupureczka wciąz czeka .... Domku !!!!!!!! Quote
anielica Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Czupurka bardzo prosi o dom! Nie może zostać u Krysiam :shake: Quote
Tiger Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dziś jeszcze nikogo tu nie było.. A Czupurka pilnie domu szuka !!!!!!! Quote
Tiger Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Nikt nie zagląda do naszej Czupurki....:placz: Ona nie może niestety zostac w domku tymczasowym......:shake: Nikt nie chce takiej fajnej suni ? Quote
Masza4 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Czupurko wracaj na górę!!! Jesteś śliczna i milutka, wierzę, że Ktoś Cię pokocha! Quote
Krysiam Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Czupura to sunia prawie idealna. Czysta, grzeczna, jedzonko wciąga jak odkurzacz i nie grymasi, spi pod łózkiem do 8 rano i nie marudzi, cudo. Futerko ma coraz ładniejsze, kupiłam jej karmę RC taką na piękne futerko i czekam, jakie urosnie. I tylko jedno- sunia gryzie wszystkich obcych, którzy przychodzą do domu. Gryzie naprawdę, nie straszy. Mam nadzieję jak jej poczucie bezpieczństwa wzrośnie, to się uspokoi ale Czupi to nie jest pies dla kogoś, kto nigdy psów nie miał. Czy ktoś miał takie doświadczenie ze swoim psem? Jak z nią postępować? A tak wogóle to jest cudna i nie wiem jak się z nią rozstanę. Dogadała sie w koncu z moją sunią i wczoraj cały wieczór uprawiały prawdziwe zapasy; masę maja porównywalną, zawziętość też. Po ponad godzinie padły dysząc od tej chwili jest między nimi całkowita zgoda. Quote
saga_86 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Proszę niech ktoś zrobi plakaty Czupórki z łądnym zdjęciem i wruszającym tekstem( zauważyłąm że to jest specjalność Gosi:cool3: ) to porozwieszam w cenrum i nie tylko. Może dopomożemy szczęściu! Quote
Tiger Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Czupureczka .. ciotki Cię tak mało odwiedzają......... biegnuij po domek ! Quote
Tiger Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Czupura .... Dziś też szukamy!!!!!!!! A czego ? Domku szukamy i dobrego człowieka w tym domku !!!! Quote
Neris Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Czupunia zadziorna-obronna będzie miłym nabytkiem w każdym domu! Quote
Tiger Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Czupureczka..... Mamy zainteresowaną panią , tylko nie możemy się skontaktować z Krysią Jutro będę dzwonić do Krysi od samego rana. Może znów gdzieś wyjechała? Quote
anielica Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Jest też druga zainteresowana osoba, z allegro. Tiger, zapytaj Krysię o to, co przesłałam Ci w mailu, przy okazji... Quote
anula1959 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 No to szykujemy się do trzymania kciuków:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: ! Quote
paros Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 .............. :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
malagos Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Obejrzałam Czupurkę na Allegro, bardzo ładnie się tam prezentuje! Nie dziwie sie , ze zwraca na siebie uwage :cool3: Quote
Tiger Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Krysia miała dziś wieczorem napisać jak po rozmowie z zainteresowaną panią...... ale nie pisze........ Jutro zadzwonię do Krysi i się zapytam....... Okazuje się ,ze Czupurka to byłby wspaniały pies stróżujący.... Dla domowników przymilaśna i kochana dla obcych.....................potrafi złapać zębami nawet....... A szczególnie boi się, i w związku z tym atakuje, mężczyzn z np. jakimś narzędziem w rękach........... Hmmmmmmmm..... mogę się tylko domyślać po czym i po kim to ..........:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Była w schronisku bardzo długo........ Quote
Krysiam Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Nie zadzwoniłam bo ciągle czekam na numer telefonu, na który mam zadzwonić. A czupura coraz ładniejsza i coraz bardziej bardziej do mnie przywiązana. Jeżeli domek dla niej, to juz taki na zawsze bo zaczęłą ufać ludziom a tak łatwo to zniszczyć. Czupura zaczyna sie uśmiechać!:lol: Zrobiłam kilka fotek i posłałam do Tiger , może mi jeszcze raz pomoże?:cool3: Quote
Tiger Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Krysia ma dzwonić już do pani.....zobaczymy co z tego wyniknie...... Trzymamy kciuki!!! A teraz zdjęcia od Krysim....:lol: Jesienna Czupurka......... Zobaczcie jaka jest zgrabna i jaką ma piękną postawę ..... Widać ,że jest pewna siebie i czuje się jak w domu...... Krysia uratowała Czurureczkę od kolejnego porodu w schronie i podarowała jej wspaniały domek tymczasowy, ale musimy znaleźć jej stały dom!!! Quote
anula1959 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Tak , Pani na włościach z Czupureczki:lol: Quote
anielica Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Ale ślicznie wygląda Czupuraszka! Quote
Recommended Posts