Tiger Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Wesoła Czupurka bardzo prosi o domek !!!! Quote
anielica Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Bardzo prosimy o domek dla dziewczynki! Krysiam nie może zostawić jej u siebie! Komu takie czupiradełko??? Quote
Tiger Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Czupurka szuka swojego stałego domku !!! Kto ją przygarnie ??? Quote
anielica Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Czupurko, biegnij w górę, szukać swojego domku! Quote
Tiger Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Tyle nikt do Czupurki nawet nie zajrzał........ A ona czeka ... czeka na swój domek !!!! komu Czupurkę ?? Quote
akucha Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Czy Czupurka jest w Warszawie??? Bo jest dom dla terierowatego pieska, niedużego... Quote
akucha Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Pan chce pieska niedużego - płeć obojętna, wiek też. Potrzebuje przyjaciela do rozmów, barata... Tak się wyraził. Zawsze miał psy, był hodowcą. Teraz jest chory, bywa, że musi jeździć na wizyty kontrolne do szpitala, wtedy psem opiekuje się rodzina, dobra rodzina. Stąd prośba, aby pies nie był duzy. Pan mieszka z pasierbem. Potrzebuje pieska już... Mieszka na Mokotowie. Rozmawiałam z nim dzisiaj, ciepły, nieszczęsliwy po stracie wieloletniego pupila. Nie chce nawet ogladać psa, jesli spełnia jego warunki, bierze w ciemno. Cioteczki, jesli uznacie, że dom jest dobry, to dzwońcie: 512-356-285 Powodzenia! Quote
anielica Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 a czy on chce młodego psa? czupurka bywa energiczna, to trzeba wziąć pod uwagę. ale jeżeli chce młodego - ona ma ok. 3 latka, to dzwonimy. a jak starszego, to może naszego Staruszka-Czarnuszka. Już drugi raz oddany do schronu, bo właściciel choruje, tylko że on może mieć 8-9 lat. do warszawy bym zawiozła w niedzielę... Quote
anielica Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Ups! Starszuszek nie jest terierowaty :oops: No to dzwonimy w sprawie Czupurki tylko... Quote
akucha Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 anielica napisał(a):Ups! Starszuszek nie jest terierowaty :oops: No to dzwonimy w sprawie Czupurki tylko... Jeśli mały, to może być czarnuszek!!! Wiek nieistotny! Nie musi być terierowaty... Quote
anielica Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Już dzwoniłam do Pana. Niestety to nie jest domek ani dla Czupurki ani dla Czarnuszka, ponieważ piesek ma byc naprawdę mały - taki, żeby Pan mógł go nosić na rękach, a jest starszy i chory. Wygląd obojętny, płeć też. Moja znajoma ma takiego właśnie pieska przybłędę do oddania, i umówiłam się z Panem, że zawiozę pieska w niedzielę, jadąc z Czarnuszkiem. Znajoma myśli jednak o zostawieniu pieska bliżej, u rodziny. Ma mi dać znać pojutrze. Dlatego założyłam wątek poszukiwawczy na Przygarnę psa, gdyby lubelski piesek nie pojechał, pojedzie inny. Pan czeka, wygląd nieważny, pies ma być jego kumplem do pogadania :p Quote
anielica Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 A Czupuraska niech biegnie szukać domku, który na pewno gdzieś NA NIĄ czeka! Quote
Tiger Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Czupurka czeka grzecznie na dom .... ale ile można czekac ????!!!!:-( Quote
BasiaD Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Domku zgłaszaj się po grzeczną Cuzpurkę! Ile jeszcze można czekac???? Quote
Tiger Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Czupurka to pies ,który broni swojej posesji.... Od Krysim mam wiadomości ,że próbuje ugryźć (a może tylko straszy) każdego obcego ,który wchodzi do mieszkania .... Dla domowników natomiast bardzo grzeczna i przytulasta .... Kto Czupureczkę przygarnie ???? A oto Czupurka dziś : Quote
akucha Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Śliczna Czupureczka :loveu: Domek potrzebny!!! Quote
Krysiam Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Dzięki, Tiger, za wklejenie zdjęć. Ja sie jeszcze nie nauczyłam. Quote
anielica Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Ale Czupureczka wypiękniała :loveu: Krysiu, jak ją nazywasz??? Quote
anielica Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 [quote name='Tiger'] A oto Czupurka dziś : Stare zdjecie: Quote
Neris Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Czupurka troszku jakby do Kudłasia się upodobniła... Quote
Krysiam Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Na Czupurkę wołam ....Czupurka, bo ona na to imie reaguje. Byłam z nia dzisiaj u weta, Czupura ma jakieś zgrupienie wokół sutka. To może być stan zapalny, mam przykładać maść. Jak maść nie pomoże to wtedy trzeba będzie ciąć. Wet powiedział, że Czupi ma najwyżej 4 lata ale pewnie mniej. Czupura powoli odżywa, uspokaja się. Juz nie rzuca sie na każdego obcego choć ciągle broni domu przed każdym nieznajomym. Ale juz po paru minutach pozwala się głaskać, miziac - bez końca. Czupi odkąd wyszła ze szpitala, mieszka w domu i czy uwierzycie, że ani razu nie nabrudziła? Wystarczy ją wyprowadzać 3 razy dziennie. Zasłużyła na bardzo dobry domek - to świetna, inteligentna sunia. Quote
Recommended Posts