Agata P Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ufff,ale ulga.... :multi::multi::multi: cały dzień w pracy myślałam czy się znalazła,właśnie wróciłam i z wielką nadzieją zaglądam ,a tu takie wspaniale wieści... ELZA bądź już grzeczna...:razz: Quote
andzia69 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ekhmmmm...czy Koni nie jest ciut przygruba?:):) Quote
ewab Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Elza przewędrowała prawie cały Kraków. Została znaleziona w pobliżu Placu Inwalidów. Była mocno wystraszona. Teraz pilnuje się na spacerze, nie odstępuje od nogi pana. W domu jest bardzo spokojna. Odsypia noc pełną wrażeń. Evelka trzymam za słowo, że zrobisz wizytę poadopcyjną:). Quote
Soema Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 O matko.... to kawałek i to jaki ruchliwy... dobrze, że się to tak skończyło. Ja też chcę na wizytę :) :) ale się cieszę, że się cała i zdrowa znalazła. Quote
Evelka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ewab napisał(a):Elza przewędrowała prawie cały Kraków. Została znaleziona w pobliżu Placu Inwalidów. Była mocno wystraszona. Teraz pilnuje się na spacerze, nie odstępuje od nogi pana. W domu jest bardzo spokojna. Odsypia noc pełną wrażeń. Evelka trzymam za słowo, że zrobisz wizytę poadopcyjną:). To naprawdę cud, że nic Jej się nie stało. Ogromnie się cieszę, że już jest bezpieczna i że trafiła w swojej wędrówce na Dobrą Duszę, która Jej pomogła! A wizytę zrobimy z naprawdę ogromną radością! Damy Im tylko kilka dni na odsapnięcie po takich wrażeniach;) Soema napisał(a):O matko.... to kawałek i to jaki ruchliwy... dobrze, że się to tak skończyło. Ja też chcę na wizytę :) :) ale się cieszę, że się cała i zdrowa znalazła. W takim razie umówimy się razem:lol: Co Ty na to moja Miła?:razz: Quote
Soema Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Prawdziwy nalot ;) może bez przesady... jak się oswoi to kiedyś może urządzimy wspólny spacer :) Quote
erka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ewab, co takie skąpe info:razz:. Kto ja odnalazł, czy dzięki ogłoszeniom? Quote
kaskadaffik Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 O matko toż ona do mojej byłej uczelni szła ;) faktycznie samo centrum, tyle aut, tramwaje, dobrze, że nic jej się nie stało !!!! Quote
ewab Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 erka napisał(a):Ewab, co takie skąpe info:razz:. Kto ja odnalazł, czy dzięki ogłoszeniom? Bo ja mało wylewna jestem:). Zawsze miałam problemy z pisaniem wypracowań. Została znaleziona przez jakąś panią. Skontaktowała się z nową włąścicielką dzięki ogłoszeniu, ale nie wiem czy w wersji papierowej czy internetowej. Chyba raczej tej drugiej. Quote
Rudzia-Bianca Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Cały dzień w pracy bez neta a tu takie wiadomości :) Ależ cudownie :):):) Niezła z niej wędrowniczka , taki kawał w centrum Krakowa .... jak to dobrze ze się jej nic nie stało . Dzięki Kochane Krakusy :):):):):) Quote
hotelterier5 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Dla Elzy może przydaloby się jakieś wsparcie, macie w Krakowie sporo profesjonalistów. U nas duże psiaki wyjezdzają aż furczy, nagle zrobiło się dużo miejsca w hotelu dla suczek. Quote
terier Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Nie ma to jak bieganko :) Koni http://img806.imageshack.us/i/ev7.mp4/ Quote
Zuzka2 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ile waży Koni?Bo jest chętny na psa ok.75kg,może być kaukazowaty.Dom niesprawdzony-oferta z moruska. Quote
hotelterier5 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ok 45 może mieć. odchudzenie Koni to nie taka prosta sprawa. Pisałam o tym wczesniej. Na zewnątrz jest bardzo wrazliwa na wszelkie dżwięki. przerywa zabawę i wraca pod drzwi. Teraz jest znowu coraz lepiej, ale powoli. Może dom stały będzie dla niej przełomem jak w przypadku Olka. Quote
olalolaa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 O tak, Olek zmienił się niesamowicie. Trzymam kciuki za Koni.. Quote
savahna Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Podrzucam psiaki i zapraszam do zajrzenia do wielkanocnego koszyczka z mojego banerka. Quote
halcia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Nooooo...."letko" przysadzista:eviltong::cool3: Quote
erka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Kawał kobity się z niej zrobiło, ale ślicznie wygląda:). Czy ona ma aktualne ogłoszenia? Quote
J_ulia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Kawał baby z tej naszej Koni . Mam nadziej,że zakumpluje się z nowym kolega Nerem (akurat jej wielkości) i kobitka się trochę rozrusza; ) Quote
weszka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Elza mieszka kilka bloków ode mnie i parę dni temu widziałam ją na spacerze z panem. Szła na smyczy, widać że sunia trochę niepewna ale wpatrzona w pana :) Jak dobrze, że tak szybko się odnalazła cała i zdrowa. Quote
andzia69 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 weszka napisał(a):Elza mieszka kilka bloków ode mnie i parę dni temu widziałam ją na spacerze z panem. Szła na smyczy, widać że sunia trochę niepewna ale wpatrzona w pana :) Jak dobrze, że tak szybko się odnalazła cała i zdrowa. ooo...no to miej proszę sucz na oku:) Quote
Recommended Posts