Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ufff,ale ulga.... :multi::multi::multi:
cały dzień w pracy myślałam czy się znalazła,właśnie wróciłam i z wielką nadzieją zaglądam ,a tu takie wspaniale wieści... ELZA bądź już grzeczna...:razz:

Posted

Elza przewędrowała prawie cały Kraków. Została znaleziona w pobliżu Placu Inwalidów. Była mocno wystraszona. Teraz pilnuje się na spacerze, nie odstępuje od nogi pana. W domu jest bardzo spokojna. Odsypia noc pełną wrażeń. Evelka trzymam za słowo, że zrobisz wizytę poadopcyjną:).

Posted

O matko.... to kawałek i to jaki ruchliwy... dobrze, że się to tak skończyło.
Ja też chcę na wizytę :) :) ale się cieszę, że się cała i zdrowa znalazła.

Posted

ewab napisał(a):
Elza przewędrowała prawie cały Kraków. Została znaleziona w pobliżu Placu Inwalidów. Była mocno wystraszona. Teraz pilnuje się na spacerze, nie odstępuje od nogi pana. W domu jest bardzo spokojna. Odsypia noc pełną wrażeń. Evelka trzymam za słowo, że zrobisz wizytę poadopcyjną:).

To naprawdę cud, że nic Jej się nie stało. Ogromnie się cieszę, że już jest bezpieczna i że trafiła w swojej wędrówce na Dobrą Duszę, która Jej pomogła!
A wizytę zrobimy z naprawdę ogromną radością!
Damy Im tylko kilka dni na odsapnięcie po takich wrażeniach;)

Soema napisał(a):
O matko.... to kawałek i to jaki ruchliwy... dobrze, że się to tak skończyło.
Ja też chcę na wizytę :) :) ale się cieszę, że się cała i zdrowa znalazła.

W takim razie umówimy się razem:lol: Co Ty na to moja Miła?:razz:

Posted

erka napisał(a):
Ewab, co takie skąpe info:razz:. Kto ja odnalazł, czy dzięki ogłoszeniom?

Bo ja mało wylewna jestem:). Zawsze miałam problemy z pisaniem wypracowań. Została znaleziona przez jakąś panią. Skontaktowała się z nową włąścicielką dzięki ogłoszeniu, ale nie wiem czy w wersji papierowej czy internetowej. Chyba raczej tej drugiej.

Posted

Cały dzień w pracy bez neta a tu takie wiadomości :) Ależ cudownie :):):)
Niezła z niej wędrowniczka , taki kawał w centrum Krakowa .... jak to dobrze ze się jej nic nie stało .
Dzięki Kochane Krakusy :):):):):)

Posted

Ok 45 może mieć. odchudzenie Koni to nie taka prosta sprawa. Pisałam o tym wczesniej. Na zewnątrz jest bardzo wrazliwa na wszelkie dżwięki. przerywa zabawę i wraca pod drzwi. Teraz jest znowu coraz lepiej, ale powoli. Może dom stały będzie dla niej przełomem jak w przypadku Olka.

Posted

Elza mieszka kilka bloków ode mnie i parę dni temu widziałam ją na spacerze z panem. Szła na smyczy, widać że sunia trochę niepewna ale wpatrzona w pana :) Jak dobrze, że tak szybko się odnalazła cała i zdrowa.

Posted

weszka napisał(a):
Elza mieszka kilka bloków ode mnie i parę dni temu widziałam ją na spacerze z panem. Szła na smyczy, widać że sunia trochę niepewna ale wpatrzona w pana :) Jak dobrze, że tak szybko się odnalazła cała i zdrowa.

ooo...no to miej proszę sucz na oku:)