andzia69 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Zuzka2 napisał(a):Jest osoba ze Skawiny zainteresowana Koni:-) Wysłałam foty i filmiki:happy1: pani bardzo chciałaby Koni...ale jest jedno ale...w domu jest dziecko, a Koni nie nadaje się do dzieci:-( Quote
Agata P Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Koni ma ogłoszenia:smile: + allegro http://allegro.pl/koni-cudowna-lagodna-duza-suczka-szuka-domu-i1526043010.html Quote
terier Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Elza to kochana sunia, bardzo czuła. Uwielbia się przytulać, ale lubi także poszaleć z piłeczką lub inną zabaweczką. Jest grzeczna :) wklejam króciutki filmik z Elzą :) http://img690.imageshack.us/img690/7843/1y1.mp4 Koni znam juz kilka dni i co prawda pozwala mi się głaskać i bardzo to lubi, ale nadal nie do końca mi ufa i troszkę się mnie jeszcze boi. Sunia jest nadal płochliwa, ale mimo to bardzo kochana i piękna :) Lubi sobie pobiegać i powęszyć :) i coraz częściej sama do mnie powoli podchodzi i wystawia brzuszek do głaskania ;) Quote
terier Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 http://img690.imageshack.us/img690/7843/1y1.mp4 http://img690.imageshack.us/flvplayer.swf?f=P1y1 a teraz? działa? Quote
tamb Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 http://www.dziennikpolski24.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1131597-bezdomna-elza.html Quote
Zuzka2 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Wreszcie jakieś konkrety dla tego sympatycznego psiaka:-) Quote
erka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Mam nadzieję,że tym razem się uda, bo najwyższy czas ,żeby Elzunia poszła do domu:). Quote
Evelka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ja również zaciskam kciuki z całych sił za wspaniały domek dla Elzy!:lol: Quote
hotelterier5 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Wyczyściliśmy ząbki Elzy w samą porę? ma niestety parę ubytków. Zęby Koni miały potężny kamień i problem z dziąsłami. Teraz obie mają piękne uśmiechy. Obie jednak po sterylkach mocno tyją, mimo, że dostają niewielkie ilości lekkiej karmy. Koni na dodatek chce biegać tylko rano i tylko kilka minut, potem siada pod drzwiami i domaga się powrotu na legowisko. Od kiedy wystraszyła się kolędników, jest trochę trudniej. Quote
hotelterier5 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Wyjazd Elzuni w niedzielę. Trzymamy kciuki, aby wszystko się udało. Sunia zaszczepiona, odrobaczona, zakropiona, uśmiechnięta i gotowa. Quote
Zuzka2 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Nareszcie się bidulka doczekała:-) A do jakiego woj.jedzie? Quote
tamb Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Dziewczyny ale błagam, róbcie wizyty przedadopcyjne. Czasem ludzie fajnie rozmawiają przez telefon a na żywo melina czy inny problem. Quote
kaskadaffik Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 To Elza jedzie do domu??? coś mnie ominęło .... żeby tylko wszystko było super i domek ekstra dla ślicznotki :) Quote
Zuzka2 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 ewab w sumie bardzo zdawkowo kiedyś napisała,że jest domek chętny na Elzę i nic więcej;-) A skoro Elza raczej ma już DS,to pytanie dot.Koni-jak reaguje na koty?Bo ja poza ogłoszeniami ciągle polecam ludziom psiaki jak do mnie piszą.Elzę było łatwiej polecać,bo ma fajny charakter.Z Koni trochę ciężej,ale jest boom na wielkie psy,więc może jej też się uda...;-) Akurat teraz sępię domek dla dorosłego,dużego kotolubnego.Wysłałam Szopka na razie. Quote
Zuzka2 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 I znów wysłałam Szopka tym razem jako dużego psa-mam sporo chętnych na docelowo duże szczenięta,więc korzystam z okazji,żeby zaprezentować duże dorosłe;-)Szopen chyba z 30kg waży???Mały na pewno nie jest;-) Oczywiście Koni też posłałam. Szopka jako kotolubnego poleciłam do domku rekomendowanego przez dogomaniaczkę-pan bardzo kocha zwierzęta,więc może alergia Szopena nie będzie jakimś dużym problemem;-) Ogólnie oba psiaki posłałam dziś 6osobom:-)Tą metodą udaje mi się znaleźć najwięcej domów;-) Quote
hotelterier5 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 O wyjeżdzie Elzusi dowiedzialam się wczoraj. Jedzie do Pana z dorosłą córką do bloku. Wcześniej mieli podobną sunię. Tyle wiem. Quote
ewab Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Sunia jedzie do Krakowa. Dorosła pracująca córka, mieszka razem z ojcem, który jest na emeryturze. Niedawno pożegnali kilkunastoletnią sunię. Elza przypomina państwu jedną z suczynek, jaką wcześniej mieli. Mieszkanie w bloku, teren zamknięty. Koni poluje na myszki. Nic dziwnego, że mało je i dobrze wygląda:) Quote
andzia69 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Zuzka2 napisał(a):I znów wysłałam Szopka tym razem jako dużego psa-mam sporo chętnych na docelowo duże szczenięta,więc korzystam z okazji,żeby zaprezentować duże dorosłe;-)Szopen chyba z 30kg waży???Mały na pewno nie jest;-) Oczywiście Koni też posłałam. Szopka jako kotolubnego poleciłam do domku rekomendowanego przez dogomaniaczkę-pan bardzo kocha zwierzęta,więc może alergia Szopena nie będzie jakimś dużym problemem;-) Ogólnie oba psiaki posłałam dziś 6osobom:-)Tą metodą udaje mi się znaleźć najwięcej domów;-) boshe...trzymam kciuki, zeby choć któryś domek się odezwał...Dzięki!:) Quote
Zuzka2 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Elzę tak samo polecałam-była w moim stałym pakiecie-nie wiem ile razy ją poleciłam,ale dużo;-)Podobnie jak niektóre brzydkie koty,które znalazły dom tylko dzięki polecaniu ich i reklamowaniu,bo na portalach nawet oglądalności nie miały...Może się Koni poszczęści,choć jej walorem może być wielkość tylko i to,że nadaje się na stróża.Ludzie często szukają dużych,ale albo kotolubnych albo dzieciolubnych.Przyjdzie i na nią czas;-)Zwłaszcza,że nowe zdjęcia przybyły;-) Quote
Aldrumka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Zrobiłam bazarek dla suczek i zapraszam. Jak Elza pojedzie do domu to dla Koni ewentualny dochód się przyda, a i tak chyba dług mają... Jeszcze raz zapraszam do kupowania, podnoszenia i reklamowania bazarku:) http://www.dogomania.pl/threads/205300-Kwiecie%C5%84-plecie%C5%84-co-przeplata-troch%C4%99-but%C3%B3w-troch%C4%99-grata-dla-Koni-i-Elzy-do-16.04?p=16621017#post16621017 Quote
Recommended Posts