Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Jest osoba ze Skawiny zainteresowana Koni:-)
Wysłałam foty i filmiki:happy1:

pani bardzo chciałaby Koni...ale jest jedno ale...w domu jest dziecko, a Koni nie nadaje się do dzieci:-(

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elza to kochana sunia, bardzo czuła. Uwielbia się przytulać, ale lubi także poszaleć z piłeczką lub inną zabaweczką. Jest grzeczna :) wklejam króciutki filmik z Elzą :)

http://img690.imageshack.us/img690/7843/1y1.mp4

Koni znam juz kilka dni i co prawda pozwala mi się głaskać i bardzo to lubi, ale nadal nie do końca mi ufa i troszkę się mnie jeszcze boi. Sunia jest nadal płochliwa, ale mimo to bardzo kochana i piękna :) Lubi sobie pobiegać i powęszyć :) i coraz częściej sama do mnie powoli podchodzi i wystawia brzuszek do głaskania ;)

Posted

Wyczyściliśmy ząbki Elzy w samą porę? ma niestety parę ubytków. Zęby Koni miały potężny kamień i problem z dziąsłami. Teraz obie mają piękne uśmiechy. Obie jednak po sterylkach mocno tyją, mimo, że dostają niewielkie ilości lekkiej karmy. Koni na dodatek chce biegać tylko rano i tylko kilka minut, potem siada pod drzwiami i domaga się powrotu na legowisko. Od kiedy wystraszyła się kolędników, jest trochę trudniej.

Posted

Dziewczyny ale błagam, róbcie wizyty przedadopcyjne. Czasem ludzie fajnie rozmawiają przez telefon a na żywo melina czy inny problem.

Posted

ewab w sumie bardzo zdawkowo kiedyś napisała,że jest domek chętny na Elzę i nic więcej;-)
A skoro Elza raczej ma już DS,to pytanie dot.Koni-jak reaguje na koty?Bo ja poza ogłoszeniami ciągle polecam ludziom psiaki jak do mnie piszą.Elzę było łatwiej polecać,bo ma fajny charakter.Z Koni trochę ciężej,ale jest boom na wielkie psy,więc może jej też się uda...;-)
Akurat teraz sępię domek dla dorosłego,dużego kotolubnego.Wysłałam Szopka na razie.

Posted

I znów wysłałam Szopka tym razem jako dużego psa-mam sporo chętnych na docelowo duże szczenięta,więc korzystam z okazji,żeby zaprezentować duże dorosłe;-)Szopen chyba z 30kg waży???Mały na pewno nie jest;-)
Oczywiście Koni też posłałam.
Szopka jako kotolubnego poleciłam do domku rekomendowanego przez dogomaniaczkę-pan bardzo kocha zwierzęta,więc może alergia Szopena nie będzie jakimś dużym problemem;-)
Ogólnie oba psiaki posłałam dziś 6osobom:-)Tą metodą udaje mi się znaleźć najwięcej domów;-)

Posted

Sunia jedzie do Krakowa. Dorosła pracująca córka, mieszka razem z ojcem, który jest na emeryturze. Niedawno pożegnali kilkunastoletnią sunię. Elza przypomina państwu jedną z suczynek, jaką wcześniej mieli. Mieszkanie w bloku, teren zamknięty.

Koni poluje na myszki. Nic dziwnego, że mało je i dobrze wygląda:)

Posted

Zuzka2 napisał(a):
I znów wysłałam Szopka tym razem jako dużego psa-mam sporo chętnych na docelowo duże szczenięta,więc korzystam z okazji,żeby zaprezentować duże dorosłe;-)Szopen chyba z 30kg waży???Mały na pewno nie jest;-)
Oczywiście Koni też posłałam.
Szopka jako kotolubnego poleciłam do domku rekomendowanego przez dogomaniaczkę-pan bardzo kocha zwierzęta,więc może alergia Szopena nie będzie jakimś dużym problemem;-)
Ogólnie oba psiaki posłałam dziś 6osobom:-)Tą metodą udaje mi się znaleźć najwięcej domów;-)

boshe...trzymam kciuki, zeby choć któryś domek się odezwał...Dzięki!:)

Posted

Elzę tak samo polecałam-była w moim stałym pakiecie-nie wiem ile razy ją poleciłam,ale dużo;-)Podobnie jak niektóre brzydkie koty,które znalazły dom tylko dzięki polecaniu ich i reklamowaniu,bo na portalach nawet oglądalności nie miały...Może się Koni poszczęści,choć jej walorem może być wielkość tylko i to,że nadaje się na stróża.Ludzie często szukają dużych,ale albo kotolubnych albo dzieciolubnych.Przyjdzie i na nią czas;-)Zwłaszcza,że nowe zdjęcia przybyły;-)