Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzebny pies lub suka dorosłe lub podrostki z większych/średnich psów do super domu pod Warszawą.Warunek-musi tolerować koty luźno biegające po podwórku i nie bać się koni-pies byłby non stop z kolesiem pracującym przy koniach;posesja chyba 2ha albo więcej.
Podsyłajcie na pw.

Posted

Niekoniecznie młodego.Mieli mixa ON wcześniej znajdę,bandzior był okropny.Teraz szukają psa o bardziej stabilnej psychice.Wysłałam Elzę,tylko miałam potwierdzić jej stosunek do kotów,bo nie byłam tego pewna-kojarzyłam,że O.K.;-)
Wysyłam w takim razie info:-)

Posted

Miejmy nadzieję,ze sie spodoba, bo Elza to kochana sunia. Jest nawet taki filmik tu na wątku, gdzie Elza jest z kotem i wogóle na niego nie zwraca uwagi.

Posted

Już wysłałam suńkę Pani.Zareklamowałam;-)
O tym filmie słyszałam,ale muszę go poszukać,ale jutro dopiero.
Wrzuciłam Elzę na Katowice,bo tam ostatnio chętni na psiaki w typie ON;-)

Posted

Dziś był telefon o Koni. Pani szukała psa, z którym mogłaby spacerować. No i ma roczne dziecko. Koni kocha swoich ludzi, ale bałabym się ją dać do małego dziecka. Choć zupełnie nie mieliśmy okazji sprawdzić jej w tym kierunku.

Edit
Przed chwilą był kolejny. Pani pyta o Koni i mówi, że szuka małego psa do bloku:diabloti:.

Posted

W piątek obie laski zostały zaszczepione. Koni trzeba było na siłę wyciągnąć z ukochanej budki, a jest bardzo silna...Dla nas jest cudowna, ale nadal dzikusek w nowych sytuacjach. spacerki po miescie to raczej z Elzą i dzieckiem nieco starszym.Elza jest żywiołowa.

Posted

Ale obie sa śliczne, to wszyscy wiemy, ludzie kiedy ja Was odwiedzę :( Wróciłam właśnie z delegacji, jutro ruszamy do schroniska,a jeszcze trzeba by w piątek popracować, noi kolejny tydzień się kończy...

• 2 weeks later...
Posted

kurcze...kto adoptuje Koni jeśli to pies, który wymaga czasu, by się do ludzi przyzwyczaić:( każdy chce psa bezproblemowego, miłego, ładnego, grzecznego...e...do kitu z tym wszystkim:(

Posted

Takie piękne sunie i nikt ich nie chce:(.

Ostatnio proponowałam Elzę dwóm osobom , ktore chciały od nas inne sunie, ale nie spodobała się:(:(. Zupełnie nie rozumiem tych ludzi, nie wiedzą co tracą.