Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie zdążyłam zobaczyć doopki Koni; jest za szybka, przeleciała lotem błyskawicy i usiadła na niej :evil_lol:. Zdążyłam jednak zauważyć, ze jest bardzo szczęśliwa i cudowna....

• 2 weeks later...
  • Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Ewab, z tego co mówiła Basia1968, to już możemy się cieszyć:multi::multi:.

Jestem bardzo szczęśliwa, bo Elzunia-Pakosia, to moja ulubienica:lol:.

Oby drugiej dziewczynce się tez tak udało, trzymam kciuki również za Koni:).

Posted

DOMEK TUTAJ W tARNOBRZEGU. iDĘ Z WIZYTĄ /PRO FORMA/ W NIEDZIELĘ. pAŃSTWO MAJA PSIAKA, KOTKA. ELZUNIA IDZIE NA 1000%. DOMEK JEDNORODZINNY. PAŃSTWO YLI U ASI NAWET Z PIESKIEM ŻEBY SIĘ ZAPOZNALI. ZMIAR MIELI INNY ALE ELZUNIA IM PRZYPADŁA DO GUSTU.
DZIECI TROJE - NAJMŁODSE PODSTAWÓWKA DWOJE DOROŚLEJSZYCH.
BLISKO LASU - NOWE OSIEDLE - BARDZO FAJNE MIEJSCE.

Posted

Moje kochane Dziewuszki !!! Dobrze, że jedna bidusia po takim czasie bedzie miała domek !!!

Koni to troszkę inna bajka niestety, Ona musi się przekonać do nowej osoby... miejmy nadzieję, że jej Człowiek gdzies czeka ...

Elzi żabko cieszę się że się udało i Państwo się zdecydowali, tylko nie pogoń kota w nowym domku !!! :)

Posted

Z Nowym Rokiem , nowy DOM i nowe Zycie !!!! Pakosia długo czekała. Mam nadzieję, że Koni też odnajdzie swojego człowieka, tylko potrzebuje trochę wiecej czasu.

Posted

Niestety okazało się,że przedwcześnie się ucieszyłam:-(. Elzunia dalej bez domu:shake:. Ludzie w ostatniej chwili zrezygnowali z adopcji, choć zapewniali wcześniej Basię1968, że są zecydowani na 100%.
Tak bardzo mi przykro, to taka kochana sunia, a tak nie ma szczęścia.

Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu sunieczki .

Posted

erka napisał(a):
Niestety okazało się,że przedwcześnie się ucieszyłam:-(. Elzunia dalej bez domu:shake:. Ludzie w ostatniej chwili zrezygnowali z adopcji, choć zapewniali wcześniej Basię1968, że są zecydowani na 100%.
Tak bardzo mi przykro, to taka kochana sunia, a tak nie ma szczęścia.

Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu sunieczki .

ech...ludzie:(

Posted

tak kicha na całego.:-(:-(
Szkoda moich 6 km, które przemierzyłam z moją tymczasowiczka Mają /bo z nia poszłam na wizytę/.
Powody rezygnacji: za duża psica /obawa przed maltretowaniem obecnego psiaka, koopa za duża z takiego psa - bo ogród mały:diabloti::diabloti: i byłby mocno zas.. zakupany

Wiecie co śmiać mi sie chce teraz, ale powiem Wam, że szłam i klęłam jak szewc sama do siebie.:angryy::angryy:

Przepraszam miałam pewnośc na 1000% /co Pani potwierdziła kilka dni temu zanim naposałam posta, a także dzisiaj rano nic nie wskazywało, gdy dzowniłam do niej, że idę na darmo. Powiedziałam, że będę po 15-tej i tak tez byłam.

Posted

Nie ma się co martwić, szczególnie ten drugi argument:cool3: wskazuje ,że może i lepiej,ze sunia tam nie trafiła.
Z pewnością czeka gdzieś na nią o wiele lepszy dom:).

Niestety ludzie przyzwyczają nas do takich zachowań, tak,że ból za każdym razem mniejszy;).

Posted

Beznadziejny to bylby dom. Mozna od razu wnioskowac, ze sunia nie wychodzilaby na spacery, co przeciez dla normalnego psa jest niezbedne do prawidlowego funkcjonowania.