Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Elza i Koni maja już ogłoszenia? Wiem,że jeszcze sterylki ich czekają, ale dobrze by było już ogłaszać.
Elza, cudna mordka :). Ale nie lubię tego imienia,bo ten typ ją tak nazwał:cool3:, wolę Pakosię.

Posted

erka napisał(a):
Czy Elza i Koni maja już ogłoszenia? Wiem,że jeszcze sterylki ich czekają, ale dobrze by było już ogłaszać.
Elza, cudna mordka :). Ale nie lubię tego imienia,bo ten typ ją tak nazwał:cool3:, wolę Pakosię.

Jeszcze nie mają. Cudne suczydła. Oby miały już tylko lepiej.
Jakby się im udało, to można by pomyśleć o tej, która została u tego typa.

Posted

Kasakdaffik, a mogłbyscie z pania Joasią napisać krótkie info o Elzie i Koni do ogłoszeń? My je znamy z okresu, kiedy jeszcze były biedne i wystraszone , a teraz to przecież zupełnie inne psiaki:).

No i trzeba kogos poprosic o ogłoszenia:).

Posted

Szczeniaki Koni już wszystkie w DSach.. dzisiaj zawiozłam Bambosza. Chciałam go jeszcze chwilę przetrzymać ale zdecydowałam, że lepiej jak najszybciej odebrać Koko. Pani Bambosza wydaje się rozsądna.. choć ja już niczego nie jestem pewna :(

Posted

Basia maleńki jamiczk ma kilka kleszczy, spsikałam go dzisiaj, jak odpadną to zostawię bez ruszania jak nie to wyciągam :) w uchu, koło ucha, na szyi...a Wyżełka na stówę ma cieczkę chociaż plam bardzo nie widać, ale podglądałąm, jamnik jeździ niesamowicie po niej, jak była z innymi psami ze mna na zewnątrz, to albo ja lizały, albo się za "robotę" zabierały. Czy myślicie już o sterylce, ona już może być w ciąży jak tak luzem biegaął, ale poza tym oba sa cudne, bez niczego ogłaszać, a jamniczek się tak niesamowicie wtula :) :) czy maja wątek osobny ??

Posted

Jaka to radość patrzeć na taką szczęśliwą Elzę:). Cały czas mam przed oczami ten obraz, jak ona przerażona , na łańcuchu, dygotała ze strachu u tego typa. Niesamowita przemiana:).

Basiu , a nie widziałaś mojej drugiej ulubienicy, Koni? Co tam u niej?

Posted

Rozmawiałam z Panią Joasią Koni jeszcze ma wahania nastrojów. Raz jest wesoła i radosna jak na filmiku od Kasi, a innym razem melancholijna, "rozmyślająca". Myślę, że musimy jeszcze trochę poczekać, żeby Koni uwierzyła, że jest dobrze.

Posted

Aż trudno uwierzyć, że to ta sama Pakosia ( dla mnie pozostanie już Pakosią a nie Elzą). Niesamowita przemiana. Ja też wciąż pamiętam ją, jak bardzo była przerażona, na łańcuchu, bez możliwości ucieczki przed swym "panem", głodna i zaniedbana. Na szczęście ta gehenna już się skończyła.

Posted

Havanka a dla mnie Elza pozostanie Elzą i tak juz zosatła, a jak się Basia zapytaął o Pakoszkę to nie wiedziałam który to pies;) Generalnie do Jej charakteru i bullowatej postury pasuje bardziej Elza ale każdy woła jak uważa i chce i jest ok.
Sunia czuje się dobrze, po zabiegu wylegiwała się w słoneczku, Ona tez jest jak takie Kochane Słoneczko, przytulanka :)

Posted

A ja Wam trochę poprzeszkadzam w tych zachwytach na Elzą i wrzucę ostatnie zdjęcia Bambosza vel Cykora vel Gringo czyli trochę ciapowatego synka Koni, który jako ostatni pojechał do DS (btw - wszystkie jej szczeniaczki odpukac są w DS, można zmienić na pierwszej stronie).

Tęsknimy bardzo za Bamboszkiem.. Na szczęście trafił do takiej cieplej osoby, ze mam nadzieję mu ta bamboszkowatość trochę przejdzie ;)