Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żadna Pakosia !!!!!!!!!!!!!!!!! Reagujemy tylko na Elzę :) :) miziamy sie i przytulamy, Elzunia ma kolegę Uszatka i Grubcia noi biduleńkę Burajka, ale i tak najbardziej kochamy tulenie się do ludzia i buziaki

Posted

Pakosia to nasza robocza nazwa, jak jeszcze nie wiedziałyśmy, że jest Elzą:). Mam nadzieje odwiedzić suczynkę w nadchodzących tygodniu, jeśli tylko będę mogła jechać z Koni.

Posted

Ewab, jeśli masz jak to przywoź reszte szczeniorów Koni do mnie, tylko dobrze byłoby nie wczesniej niż w środę, do środy powinnam już wydać Ryśka i uzgodnić adopcję suni. Mam dużo telefonów z ogłoszeń ale nie wyrabiam się ze sprawdzaniem domów :( Gdybym miała więcej czasu to Rysiu pewnie byłby już w Ds, a jeszcze jakiś wirus mi się przyplątał i potrzebuję chwilkę, żeby wyzdrowieć. Rysiek odkąd chodzi z nami na spacery wzbudza powszechne zainteresowanie :) Pytanie, czy tamte szczeniaki są zaszczepione? I jeśli tak to kiedy? To dla mnie ważne, żebym mogła z nimi wychodzić. Prosze o info!

Posted

Maada ja Cię chyba ozłocę:). Pozostałe szczeniory zaszczepione (1 raz). Czyli szykuje mi się tydzień podróżnika. Środa Kraków, czwartek Warszawa (z Mozartem i Rudą) i piątek Brzyście (Koni i ew. jeszcze jedna sunia). Chyba mnie z pracy nie wyrzucą, prędzej z domu:).

Posted

ewab napisał(a):
Maada ja Cię chyba ozłocę:). Pozostałe szczeniory zaszczepione (1 raz). Czyli szykuje mi się tydzień podróżnika. Środa Kraków, czwartek Warszawa (z Mozartem i Rudą) i piątek Brzyście (Koni i ew. jeszcze jedna sunia). Chyba mnie z pracy nie wyrzucą, prędzej z domu:).

Ewab, czy to znaczy, że Koni opuści ten " hotel", w którym dotąd przebywała i zamieszka w Brzyściu już w piątek?
Czekałam na to. Chociaż nic nie pisałam, ale zawsze z nadzieją zaglądałam na wątek, oczekując takiej właśnie wiadomości.
Dziękuję!!!

Posted

Havanka napisał(a):
Ewab, czy to znaczy, że Koni opuści ten " hotel", w którym dotąd przebywała i zamieszka w Brzyściu już w piątek?
Czekałam na to. Chociaż nic nie pisałam, ale zawsze z nadzieją zaglądałam na wątek, oczekując takiej właśnie wiadomości.
Dziękuję!!!

Być może szczeniory do Krakowa pojadą nie ze mną. Wtedy Koni byłaby w Brzyściu już w środę:)

Posted

Ewab Postaram się wtedy pomóc najlepiej jak będe mogła. Tutaj było długie moje zastanawianie bo jeśli się czegoś podejmuje to staram się doprowadzić to do końca. Tutaj są szczenięta a ja nieraz wychodzę rano a wracam pod wieczór.
Myślę że mnie rozumiesz.

Posted

:angel:Maado jesteś prawdziwym aniołem!! :iloveyou::angel:

Mam cioteczki do was prośbę, podrzucajcie bazarek imieninowy dla szczeniaków Koni i maluchów z Opatowa, bo ciągle spada na sam dół :( Maluchom pomoc finansowa jest bardzo potrzebna. Dlatego dobrze by by było gdyby ktoś zauważył bazarek. :painting:

http://www.dogomania.pl/threads/180129-NOWE-FOTKI-Chcesz-chrzeA-niaka-Wybierz-imiAE-dla-szczeniaka-do-15-marca

Pomóżcie w podrzucaniu :modla:

Posted

Tak bardzo się cieszę, że udało się uratować te dwie cudowne sunie , Pakosię i Koni:), obie nie miały szans na przeżycie .
Pamiętam Pakosię, kiedy zobaczyłysmy ja po raz pierwszy, facet wyciagał ja za łańcuch z piwnicy pod domem, a ona cała dygotała ze strachu i te przerażone oczy. A teraz uśmiechnięty pycholek i taka przytulanka:).

Koni znam tylko ze zdjęć, ale to jest moja ulubienica, kocham takie sunie, cudowna poczciwa mordka.
Trzymam kciuki za wspaniałe domki dla obu suniek i ich maluszków:).

Posted

Dziewczyny. Znowu dzwoniła do mnie Pani w sprawie psiaka. Bardzo chciałaby jakiegoś szczeniaczka, który wyrośnie na niewielkiego psiaka. Zgadza się na wszystkie warunki adopcji. Ma dwójkę dzieci ( 5 lat i 2 msc.-to jest chyba Jej jedyny minus). Mieszka w domu z ogrodem. Psiak miałby być jak najbardziej domowy.
Potrzebny byłby jeszcze Ktoś do wizyty przedadopcyjnej w Zawoji! Ktoś by dał radę? I czy macie jakieś szczeniaki, które będą niewielkimi psiakami (bo te Koni zdecydowanie odpadają niestety). Może ta czarne, o których kiedyś mówiłyście? One nadal szukają domu? Dajcie znać proszę. Pani bardzo się cieszy, że może będzie miała szansę na jakiegoś pieska i z niecierpliwością czeka na jakieś wieści.
Z racji, że zależy mi na szybkiej inf.to proszę wyślijcie mi sms'a (numer: 509 254 933) z inf.czy te szczeniaki (lub jakieś inne) będą niewielkie i czy jeszcze szukają domów. Bo na wizytę myślę, że Ktoś by się znalazł z okolicy?!

Posted

Szczeniory z Opatowa będą duże. Gucio i Albin maja byc średnie. A takie całkiem małe będą te od Andzi, takie śmieszne kudłate, chyba od jakiejś osoby prywatnej.
Zdjęcia wszystkich są tu: http://www.dogomania.pl/threads/148818-SZCZENIAE-TA-Z-KIELC-Prosimy-o-pomoc-dla-nich-PRZEKAA-1-PSOM-Z-KIELC-info-str-1
Troche to za obszerny temat jak na smsa ;) Najlepiej byłoby jej wyslac zdjęcia ze szczeniakowego wątku emailem..

Posted

Niestety wszystkie szczeniaki jakie mamy na stanie będą duże (no może za wyjątkiem psa nr 1 ze szczeniaków opatowskich, ale i on bewnie będzie co najmniej średni).

Igiełka dziękuje za deklaracje. Na pewno będę pamiętać:)