Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewab napisał(a):
Kolejne wpłaty:

z bazarku Havanki 124 zł:loveu: . (Havanka wklej link do bazarku to napiszę info)
divia_gg 10 zł:loveu:
maada 20 zł:loveu:
nie wiem czy wpisałam już wpłatę od magenki (z 2 lutego) 10 zł:loveu:

Za hotelik Koni zapłaciłam 600 zł, odrobaczanie towarzystwa w Odrowążu 45 zł.

Przyznam, że rozksięgowywanie wpłat na: Koni, Pakoszkę/Elzę, sunie i szczeniaki, i poszczególne szczeniaki jest karkołome. Czy pozwolicie mi połączyć te konta?

Wklejam link do bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/178170-Pisanki-aA-urowe-na-hotelik-dla-Koni-i-Pakoszki-Tylko-do-31-stycznia/page20

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewab napisał(a):
Jest chętny dom dla suczynki nr 1 - tej o takim beniowatym umaszczeniu. Dom w Bytomiu. Porozsyłałam wiele próśb o sprawdzenie domu, ale do tej pory nikt nie wyraził chęci. Jak tak dalej pójdzie chyba pojadę sama ze szczeniakiem i jak będzie ok to go zostawię.

Ewuniu, wklejam wiadomość w sprawie wizyty przed-adopcyjnej w Bytomiu, tutaj bo nie mogę Ci priva wysłać...:

Odp: Wizyta przed - adopcyjna
Mogę tylko po 15. 02,wtedy mam urlop i trochę luźniej. Mój nr 798 XXX XXX możesz podać zainteresowanym.
Pozdrawiam
Ewa

Posted

A my czekamu na zdjęcia Elzy;).

Chciałam dzisiaj wysłac jednej pani, a na tych, które mamy Elza jest bardzo wystraszona, bo robione w momencie łapania suni.

Posted

Agucha napisał(a):
Ewuniu, wklejam wiadomość w sprawie wizyty przed-adopcyjnej w Bytomiu, tutaj bo nie mogę Ci priva wysłać...:

Odp: Wizyta przed - adopcyjna
Mogę tylko po 15. 02,wtedy mam urlop i trochę luźniej. Mój nr 798 695 138 możesz podać zainteresowanym.
Pozdrawiam
Ewa

Wysłałam wczoraj odpowiedż. Jedziemy w sobotę. Powinno być dobrze:)

Posted

Czy ja cos przespałam czy nie bylo bazarku imiennego dla szczeniaczków Koni??? Dwa właśnie do mnie jadą a ja nie wiem jak do nich gadać :( Rudzia help!!!!!

Posted

Maada napisał(a):
Czy ja cos przespałam czy nie bylo bazarku imiennego dla szczeniaczków Koni??? Dwa właśnie do mnie jadą a ja nie wiem jak do nich gadać :( Rudzia help!!!!!

to nazwij jakkolwiek:):)

mam nadzieję, ze ruszą adopcje...bo jakoś cisza zapadła glęboka:(

Posted

Agucha napisał(a):
Czy te 15zł, które zostało z leczenia Barusia zostało już przekazane na skarpetę sterylkową dla Pakoszki??

musi na dogo wejsć EwaB...a ona dzisiaj jedzie w trasę z 7? psiunkami...do Maady i na Śląsk...pewnie nieprędko wróci...

Posted

Andzia, z doświadczenia wiem, że i tak będą reagować tylko na cmokanie ;) Ale parę groszy i trochę zabawy byłoby jakby był bazarek. Może Rudzia znajdzie chwilkę jako ekspertka w tej dziedzinie..
Ja zamierzam dla moich szczeniorków oplakatować okolice.. mieszkam na takiej podmiejskiej wsi.. masa domów z ogrodami - mieszczuchy co uciekły z miasta ;) Chcę sprawdzić jak to zadziała.. zobaczymy..
Szczeniaki Koni chyba będą dość duże, nie? Szkoda ich do ciasnych mieszkanek w blokach..

Posted

Maada - to czy mieszkanie male czy domek - nieważne;) ważne serce!:):)ja mam 60 m mieszkania a moje 3 psy i tak siedzą tylko tam, gdzie ja jestem - czyli wszystkie 3 w jednym pokoju:)

kiedyś byłam na wizycie właśnie u takich mieszczuchów, którzy uciekli pod Kielce - jechałam tam z przeswiadczeniem, ze skoro miastowi to pewnie i psiakom będzie dobrze, bo mają inne pojęcie...jakże się pomyliłam...suka onka - jej mieszkanie to był kontener metalowy otwarty! w zimie jak w lodówce, a w lecie jak w termosie...masakra...pytałam gościa, czemu nie zrobi jej porządnej budy i nie przeniesie tej budy blizej domu (kontener był jakieś 100 m od domu i on się dziwił, ze suka tam nie chce siedzieć, tylko siedzi przy drzwiach...albo leży w śmiegu...) - na to on powiedział, ze przecież tam ma dobrze, słoma w budzie i buda niepotrzebna, bo przecież on jej dobrze jeść daje - całego kurczaka dziennie je!!! ręce mi opadły i na odchodne go zapytałam czy jak on tak dobrze je to pocholerę ubiera się w zimie w kurtkę - przeciez tłuszcz z tego jedzenia powinien mu wystarczyc do ochrony przed zimnem i poszłam w cholerę:angryy:

Posted

fajne kluchy:) ta co jedzie do ds wyglada jak benio krótkowłosy:)

ciekawa jestem czy te, co zostały mają świeze zdjątka...maluchy tak szybko się zmieniają...dobrze by było mieć aktualne fotki...

Posted

dla reszty, która została jak i dla matki przydałoby się szukać innego miejsca...
właścicielka hoteliku życzy sobie horrendalne ceny za hotelikowanie, a psiaki mieszkają w budzie, te śmierdziały okrutnie.
Koni jest podobno strasznie wychudzona:angryy:

tz Ewy miał aparat , więc pewnie coś tam cyknął w hoteliku

Posted

Maada napisał(a):
Ja zamierzam dla moich szczeniorków oplakatować okolice.. mieszkam na takiej podmiejskiej wsi.. masa domów z ogrodami - mieszczuchy co uciekły z miasta ;) Chcę sprawdzić jak to zadziała.. zobaczymy..

Przepraszam, że zapytam, ale łapię się już wszystkiego... Zatem czy w tych ogłoszeniach mogłabyś też uwzględnić Zarię, córkę Pakoszki? Bo z niej raczej też będzie większa psina i póki co nikt w jej sprawie się nie odzywa...:-(

Posted

Niestety te szczeniorki, które do mnie przyjechały tez grube nie są :( Szczeniaczki Moli były w porównaniu do nich grubaśnymi kluchami.. Więc zmianę hoteliku popieram! Szczególnie że jest drogi jak cholera :(
Evelka, mogę Zarię dodać, jasne, rozumiem, że ona jest w Krakowie? A gdzie Ty mieszkasz? I prześlij mi prosze na pw namiary które miałabym podać w ogłoszeniach. zdjęcia sobie znajdę
Ja im będę oczywiście szukać "cywilizowanych" domów :) Rozglądając się po okolicy widzę, że w wielu domach psy tu mają całkiem fajnie. Oczywiście są też wyjątki od tej reguły...

Posted

No to już wszystko wiem Evelka, dane mam :) jutro siadami i robię ogłoszenia do rozwieszenia tylko zaprzęgnę córę do zrobienia jakichś chwytających za serce zdjęć moim szczeniorkom :)