Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elza musi sie przyzwyczic do miasta. Mam nadzieje,że wkrótce to nastąpi.
I proszę jaki świat mały. Teraz mamy swojego obserwatora;) , a Państwo o tym wiedzą?:evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='andzia69']ooo...no to miej proszę sucz na oku:)[/QUOTE]

Jak ją widzę to śledzę ;)

[quote name='savahna']Elza musi sie przyzwyczic do miasta. Mam nadzieje,że wkrótce to nastąpi.
I proszę jaki świat mały. Teraz mamy swojego obserwatora;) , a Państwo o tym wiedzą?:evil_lol:[/QUOTE]

Całe szczęście nasze osiedle nieduże i spokojne, a za blokami wielkie łąki - lokalny psi raj.
Parę dni temu znów spotkałam Elzę z panem - zapuścili się dość daleko w łąki. Szli spokojnie, Elza węszyła. Wyglądali ładnie :)
hihi jestem tajniakiem i nowa rodzina Elzy nie wie, że ich namierzam ;)

Posted

Chyba raczej, strzeż się Panie Elzy....:evil_lol:
To fajnie weszko,ze tak macie fajnie.;) Najlepszego Elzuniu, bośmy się tu o Ciebie namartwili..., ale to dawno było.

Posted

W piątek powtórka odrobaczania Koni i całej reszty. Sunia dostaje od ok miesiąca srodek odchudzający z wodorostów dla psów i kotów ( prezent od niemieckich wolontariuszy gratis) Na początku było widać efekt, teraz przystopowało no i preparat się kończy.Bawi sie, biega więcej, ma lepszą kondycję na pewno...

Posted

przelałam z mało udanego bazarku dla koni 20 zł, ale zapomniałam napisać, że to dla niej; do kogo mam napisać (to co tu) aby pieniądze były dla Koni ; w tytule przelewu jest z "bazarek z dodatkiem Aldrumka"

Posted

Koni niekoniecznie lubi dzieci, to takie spostrzeżenie, bo jak był Pan Bogdan z dziećmi to startowała do nich.... i to nie tak jak do dorosłych, że szczeka z daleka, ale nie podejdzie, bo się sama boi, dopiero po czasie robi sie przytulanka. Dzieci są mniejsze i Koni czuje się pewniejsza....i potrafi niestety wystartować do nich...nie boi się