Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jessooo, wszedzie masa szczeniakow :-( Czy to sie nigdy nie skonczy ta masakra ze szczennymi suczkami wyrzucanymi jak przedmioty.

Na jakie konto wplacic pieniadze na te maluchy? Tylko tak moge pomóc. Na Erki?

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']zdjecia na watku szczeniaków z rury trzeba pozmniejszać...bo są olbrzymiaste i je ucina...max rozmiar 640 x 480

Sunia spod Staporkowa z maluchami jeśli uda się ją zlapać ma jechać do hoteliku do Odrowąza...kasę chyba będzie trzeba z totolotka na to wszystko wziaść...do tego dochodzi Chopin, suka z Pakosza z małymi...ludzie - to jest nie do przerobienia!!!!aaa - i jeszcze astka, ktorą chcieli zastrzelic ze Skarżyska:(

Zza Końskich Andzia:).

Zdrowe szczeniorki, które znajdują się teraz w Chałupkach zdecydowała się wziąć na tymczas Maada:loveu::loveu::loveu:. Potrzebny transport do Krakowa.
Jaaga musisz Maadę wesprzeć radami nt. szczeniorów, bo pisze, że szczeniorki ostatni raz miała 20 lat temu.

Jeśli możecie wesprzeć nas kasą, proszę o wpłaty na konto:

68 1240 1372 1111 0010 2812 7861
Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”
ul. Św. Leonarda 1/4
25-311 Kielce

z dopiskiem "dla szczeniaków spod Strawczyna" + nick

Posted

Jeżeli ktoś ma ochotę wspomóc te bidy podaję nr konta:

68 1240 1372 1111 0010 2812 7861
Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”
ul. Św. Leonarda 1/4
25-311 Kielce

Z góry dziękuje :)

Posted

Hej, potwierdzam , że biorę 5 szczeniaczków na DT, liczę na wsparcie dobrym słowem ekspertek od wychowywania psich maluchów, bo ja sie ostatnio w kotach specjalizowałam. Myślę, że dobre serce Pani Teresy przyda się jeszcze niejednemu psiakowi, bo widzę, że przygarnia bidy na wielu wątkach :) a ja (własnie ze względu na koty) mogę pomóc tylko takim maluszkom małoformatowym :) Jakieś wsparcie finansowe albo w karmie też mile widziane bo mam tu już własnych 5 pysków/pyszczków do wykarmienia. Co do transportu - dziewczyny proszę upewnijcie się co do tej środy (ktoś coś pisał o środzie) bo jak nie to ja bym w niedzielę mogła po nie przyjechać. Przy okazji mogłabym przywieźć pieska od Pani Teresy, gdyby go ktoś mógl podrzucić do Krakowa - zawsze to bliżej niż do Kielc.

Posted

Maada- w środę transport jest pewny na 100% do krakowa :) Linssi jedzie na uczelnie więc przy okazji weźmie maluchy..i mnie do trzymania ;)

a opieką się nie martw na pewno pomożemy i będziemy radzić w razie ewentualnych problemów!:lol:

Posted

A może zmienić temat wątku na coś w rodzaju: Szczeniaczki 2-msc i ich mama pilnie DS (będą niewielkie!) bo jak dla mnie (laik jestem co prawda) to brzmi jakby cała ferajna musiała iśc do jednego domu? No i coś o małych w tytule może warto przemycić?