Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kora to[/FONT][FONT=Comic Sans MS] malutka, bardzo inteligenta[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]sunia, która czeka na swój dom!!![/FONT]

[FONT=Verdana]Kora [/FONT][FONT=Verdana]została znaleziona w rejonie kieleckiej Castoramy, biegała przerażona wśród samochodów na ulicy. [/FONT][FONT=Verdana]Ma ok. roku. Waży 8 kg. Jest naprawdę malutką suczką.
Bardzo inteligentna, zachowuje się początkowo z dystansem, potem oddana swojemu opiekunowi. Akceptuje inne psy i koty. Jest wysterylizowana.[/FONT][FONT=Verdana]

więcej zdjęć Kory (w postach 8241-8242)
[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT]
[FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT][FONT=Verdana]
epebe@o2.pl, tel. 600 047392

[/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Comic Sans MS]Odwdzięczy się za opiekę i dobre serce ogromnym przywiązaniem
i bezwarunkową psią miłością!
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Comic Sans MS]________________________________________________________________________
[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][FONT=Arial][SIZE=2]
17.02.2010:
[/FONT] Moli (główna bohaterka tego wątku) ma już dom!!![/FONT]
[/FONT][FONT=&quot][FONT=Comic Sans MS] :) :) [/FONT][/FONT][FONT=&quot][FONT=Comic Sans MS]:)[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot][FONT=Comic Sans MS]

[SIZE=3][FONT=Arial][FONT=Verdana][SIZE=2]Moli została znaleziona z sześcioma szczeniakami w betonowej rurze przy ruchliwej ulicy. Jej dzieci znalazły już domy. Dzielna mama przebywa w bezpiecznym miejscu, gdzie jest karmiona i otoczona opieką, ale bardzo tęskni do własnego, kochającego domu![/FONT]
[/FONT][/FONT]
[/FONT][FONT=Arial][FONT=&quot][FONT=Arial][SIZE=3]
[/FONT][/FONT][/FONT]

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A oto jej maluszki
NR 1.

Negro Antonio
matki chrzestne Gusia1972
i Nikki

NR 2.

Marusia Coco
matki chrzestne Aglom111 i Jo37

Łazik Kumpel
matka chrzestna Pliszka

NR 4.

Miki
Dariusz
ojciec chrzestny KubaP
i matka chrzestna
Nikki

NR 5.

Bella Amber
matki chrzestne - Rudzia Bianca i Jo37

Posted

Od razu mi sie przypomina moja Zuzia, jak w zimie wychowala maluchy i za nic nie pokazala gdzie sa. Takie zwody robila, ze nikt nie wiedzial dopoki nie wyszly....A teraz jest najwspanialsza sunia pod sloncem (wiem, kazda zakochana wlascicielka tak mowi). U mnie w rodzinie do dzis mala jest jak bohaterka....A ile takich bohaterek jest jeszcze???

Posted

Maluszek jest straszną biedą, nawet nie potrafi takich głosnych dźwięków z siebie wydawać jak rodzeństwo.
Maluszka [nazwałam go Zorro] na kilka dni zatrzymałam u siebie, abym mogła go kontrolować i odkażać ranę...niestety mam z tym duże problemy.....dlatego pilnie domki potrzebne.

Jaaga jeżeli ktoś chętny na szczeniaczka proszę o kontakt pod nr 791533440

Posted

zdjecia na watku szczeniaków z rury trzeba pozmniejszać...bo są olbrzymiaste i je ucina...max rozmiar 640 x 480

Sunia spod Staporkowa z maluchami jeśli uda się ją zlapać ma jechać do hoteliku do Odrowąza...kasę chyba będzie trzeba z totolotka na to wszystko wziaść...do tego dochodzi Chopin, suka z Pakosza z małymi...ludzie - to jest nie do przerobienia!!!!aaa - i jeszcze astka, ktorą chcieli zastrzelic ze Skarżyska:(