Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przydałoby sie trochę więcej informacji takich jak wiek, stosunek do innych zwierząt i ludzi , no i gdzie przebywa, jeżeli to nie tajemnica.

Posted

dział dolnośląskie, tutaj więcej nie piszemy, miasta konkretnie.
mogę na pm, jeśli trzeba

jest link do strony schronu, tam fajowe foto jest. wystawiony na stronie schronu w czerwcu ub.r. dowiem się za kilka dni, w jakim dokładnie jest wieku
mam też ze 3 inne fotki jego, jeśli ktoś może pomóc i dodać.
Z jego charakteru, tyle co można powiedzieć o psie w schronie bez wolontariatu- wskakuje na kratę, gdy się podchodzi, nie zwraca uwagi ns psy w boksie, daje się głaskać, ale nie liże po rękach
to chyba tyle :(
czy on akitowaty lekko? takie uszka ma okrągłe, czy on bardziej onkowaty?

• 2 weeks later...
Posted

koniecznie.
A zauważyłaś ze ten psiak z kwarantanny (jak bylyśmy razem) jest chyba na stronie? Ten zcarny z bialym krawarem co w 1 kojcu byl. zobacz czy to on bo je pewna nie jestem.

On podobny do Czarnego jest z umaszczenia.

Posted

patrzyłam na stronie i ja go z kw nie kojarzę w ogóle.
w kojcu nr 1 na kw była cudowna suka wielką czarna, z cycuhami wielkimi. o nią Ci chodzi? mówiśż, że to ten sam pies? To powiem, że nie. Tutaj na stronie pisze, że średni pies. a tamto byłą suka po kilkurazowych szczeniakach. p.s. i na kw jej teraz nie było. w ogólnych mi się w oczy nie rzuciłą nigdzie, mogłam przegapić

Posted

kto? ten czarny z krawatem? mi się w oczy nigdzie nie rzucił. suka piękna z kw nie ma jej na kojcach prawie na pewno.
a Czarnego nie ma, poszedł do adopcji i wrócić nie ma po co :)