Graba Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Poproszono mnie o pomoc w zamieszczeniu ogłoszenia, więc grzecznościowo zamieszczam. Pilnie potrzeba domku dla CZARNEGO - widać, że źle mu w schronie - znów zawinił człowiek:angryy: a cierpi psiak.... Czy w tą mroźną zimę jest troszkę miejsca w Twoim domu na czarnego futrzaka? Jeżeli tak to napisz lucyna1981@wp.pl lub zadzwoń 0506 636 242 http://www.schronisko.walbrzych.pl/index.php?x=13c&id_zwierz=55 Quote
Poker Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 przydałoby sie trochę więcej informacji takich jak wiek, stosunek do innych zwierząt i ludzi , no i gdzie przebywa, jeżeli to nie tajemnica. Quote
kora78 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 dział dolnośląskie, tutaj więcej nie piszemy, miasta konkretnie. mogę na pm, jeśli trzeba jest link do strony schronu, tam fajowe foto jest. wystawiony na stronie schronu w czerwcu ub.r. dowiem się za kilka dni, w jakim dokładnie jest wieku mam też ze 3 inne fotki jego, jeśli ktoś może pomóc i dodać. Z jego charakteru, tyle co można powiedzieć o psie w schronie bez wolontariatu- wskakuje na kratę, gdy się podchodzi, nie zwraca uwagi ns psy w boksie, daje się głaskać, ale nie liże po rękach to chyba tyle :( czy on akitowaty lekko? takie uszka ma okrągłe, czy on bardziej onkowaty? Quote
kora78 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 mam nowe foteczki fajowe :) kto wstawi? niestety wieku nie znam, nic :( to następonym razem :( Quote
kora78 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 prosze wstawic fotki chlopaka............... Quote
kora78 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 psa nie ma w schronie. ponoć wydany do sprawdzenia Quote
kizimizi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 to na razie trzeba wątek zostawic jakby co. Quote
czerda Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ciekawa jestem co z psiakiem , bardzo ,sliczny i wyrazisty Quote
kora78 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 w schronisku go ostatnio nie znalazłam. ponoć poszedłdo domu. sprawdzimy w papierkach niebawem :) Quote
kizimizi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 koniecznie. A zauważyłaś ze ten psiak z kwarantanny (jak bylyśmy razem) jest chyba na stronie? Ten zcarny z bialym krawarem co w 1 kojcu byl. zobacz czy to on bo je pewna nie jestem. On podobny do Czarnego jest z umaszczenia. Quote
kora78 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 patrzyłam na stronie i ja go z kw nie kojarzę w ogóle. w kojcu nr 1 na kw była cudowna suka wielką czarna, z cycuhami wielkimi. o nią Ci chodzi? mówiśż, że to ten sam pies? To powiem, że nie. Tutaj na stronie pisze, że średni pies. a tamto byłą suka po kilkurazowych szczeniakach. p.s. i na kw jej teraz nie było. w ogólnych mi się w oczy nie rzuciłą nigdzie, mogłam przegapić Quote
kizimizi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 tak wlasnie etz myslalam ze to suka byla ale nie bylam na 100% pewna. bo na stronie ejst podobny no ale chlopak Quote
kora78 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 kto? ten czarny z krawatem? mi się w oczy nigdzie nie rzucił. suka piękna z kw nie ma jej na kojcach prawie na pewno. a Czarnego nie ma, poszedł do adopcji i wrócić nie ma po co :) Quote
kizimizi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 czyli do zamkniecia. napisz Kora pm zeby zalożyciel watku go zamknal Quote
Recommended Posts