Paula03 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Lenka nie warczała nawet dała się normalnie wygłaskać, a ja jej zrobiłam kilka zdjęć, które będą potem. Quote
mamanabank Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Mnie się wydaję, że to jej warczenie i szczekanie na nas jest spowodowane tym, że ona nie widzi z tego boksu w którym jest teraz co się dzieje w schronisku, za to doskonale słyszy jak wszystkie psiaki podnoszą larum, a skoro podnoszą znaczy ejst przyczyna, czyli my i trzeba nas pogonić trochę.... Quote
Romka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Zobaczcie ta dojrzała dama to właśnie nasza hetera Lenka!A taki niewinny pyszczek!Jak wszystkie ciche wody pewnie! Quote
Figafiga Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 trzeba do niej zawsze zaglądać ze smakołykiem np. trzeba socjalizować ;-) Quote
Romka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Lenka socjalizacje masz w sobote jak w banku! Quote
kajkoowa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Lena, kochanie, tak mi Cię szkoda! Romka jak wjedzie to napisze coś więcej! [*] :( Quote
Andzike Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Paula03 napisał(a):Biedna Lenka... :-( Co się stało???? :( Quote
Andzike Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 O matko :((( Biedna sunia... strasznie mi przykro Lenko, nie doczekałaś domku..:( Quote
perdusia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 :-(To niesprawiedliwe dlaczego?:placz: Quote
Andzike Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Romeczka, jesteś? wiesz coś więcej o Lenie? :( Quote
Romka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Wszystko tylko być moze...będę wiedzieć coś więcej w poniedziałek.Odeszła prawdopodobnie w nocy z czwartku na piątek albo noc pózniej.Kajka i Paula myślały,ze śpi taka była spokojna.Leżała na śniegu w boksie.Ale ona już nie żyła.Miała dziwny grymas pyszczka tak jaby warczała,może cierpiała...Widziałam ją nie miała zamkniętych oczu i patrzyła przed siebie szklanym wzrokiem.Pogładziłyśmy ją po pyszczku z Grażynką,choć tyle na koniec dla niej.Lenka chciałyśmy dla ciebie dobrze piesku,nie miałaś łatwego zycia chciałyśmy,żebyś miała lepsze.Żegnaj piesku będziemy o tobie pamiętać.Teraz już będziesz tylko szczęsliwa! Quote
Andzike Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Romka napisał(a):Wszystko tylko być moze...będę wiedzieć coś więcej w poniedziałek.Odeszła prawdopodobnie w nocy z czwartku na piątek albo noc pózniej.Kajka i Paula myślały,ze śpi taka była spokojna.Leżała na śniegu w boksie.Ale ona już nie żyła.Miała dziwny grymas pyszczka tak jaby warczała,może cierpiała...Widziałam ją nie miała zamkniętych oczu i patrzyła przed siebie szklanym wzrokiem.Pogładziłyśmy ją po pyszczku z Grażynką,choć tyle na koniec dla niej.Lenka chciałyśmy dla ciebie dobrze piesku,nie miałaś łatwego zycia chciałyśmy,żebyś miała lepsze.Żegnaj piesku będziemy o tobie pamiętać.Teraz już będziesz tylko szczęsliwa! Zryczałam się głupia... ;(((( śpij dobrze Lenko... Quote
mamanabank Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Romka też płakała dzisiaj pół dnia i jak zadzwoniła do mnie to ryczałam potem nad żelazkiem, spryskiwacza nie potrzebowałam... Quote
Romka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Na koniec zrobiła się z niej straszna zołza ale kiedy ją zobaczyłam wydała mi się taka biedna,samotna i taka nieszczęśliwa. Quote
perdusia Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Romka napisał(a):Na koniec zrobiła się z niej straszna zołza A może już coś czuła i dlatego, teraz ma lepsze "życie".Proszę nie płaczmy właśnie dla Leny. Żegnaj Lena. :bigcry: Quote
camisiowa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Bądź szczęśliwa Lenko, już nie cierpisz. Nie mogę przestać myśleć dlaczego odeszłaś. Quote
Romka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 camisiowa napisał(a):Bądź szczęśliwa Lenko, już nie cierpisz. Nie mogę przestać myśleć dlaczego odeszłaś. Ani ja Camisiowa,ani ja! Quote
Recommended Posts