Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam wczoraj w lecznicy w zwiazku z zabiegiem sterylizacji Perełki i przy okazji rozmawiałam o Lence.Panie z lecznicy sa nia zachwycone.Wnioski Lenka do ludzi jest bardzo ok wręcz łaknie z nimi kontaktu,wyła jak została sama ale do suczek jest raczej nastawiona bojowo.Lenka musi wie byc jedynym psiakiem w domu lub psiakiem gdzie w domu jest pies.

Posted

Lenka sterroryzowała Borysa i Śnieżkę,wprawdzie Śniezka nie prowokuje bójek ale przezornie cały czas siedzi na budzie.Borys siedzi przed swoją buda na słomie i schodzi Lenie z oczu.Lena nie pozwala mu jeść i odgania go od miski.Non stop szczerzy na niego zęby tak,żę Borys bał podejść się do krat.Lenka ma codziennie przemywaną ranę,która bardzo ładnie goi się!Dziś zobaczyłam jak ma siwy pyszczek i pewnie miała trudne życie .

Posted

Wróciłam po 4 dniach ciszy i załatwiłam...Lena zostanie przeniesiona do boksu w którym kiedys był Kusy!Boczny boks w pierwszej częsci schroniska!P.Marek zgodził sie i obiecał,że zaraz to zrobi!

Posted

zrobiłam tak każdemu psiakowi, żeby oko przyciągnąć...uff skończyłam....w takie okienko wpisuje się tekst i kopiuje to, ale w szybkiej odpowiedzi nie mogę wkleić zdjęcia i najpierw musiałam napisać coś, żeby potem edytowac i wkleić to...znalazłam na jakimś forum ciążowym

:lol::lol::lol::lol:

Posted

A ja poszłam sprawdzic to juz wczoraj,szczekała ja rozszczekały się wszystkie psiaki a jak zobaczyła moją Romkę to zaczęła warczeć i przyczaiła się.Romcia dyplomatycznie odeszła!

Posted

Lenka szczeka na wszystkie psiaki i wszystkich.Rana na grzbiecie ładnie się goi ale Lenka jest bardzo wsciekła.Pokazałam Borysowi gdzie siedzi teraz Lenka to odsunąl sie od krat z lękiem!Złośnica jedna z tej Leny.Zaczynam podejrzewac ,ze rana powstała w wyniku jakiegos psiego starcia!