mamanabank Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Tak, tyle, że można śmiało powiedzieć, że Śnieżka miała lepsze życie w schronisku, niż Lena we własnym domu :-( Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Byłam wczoraj w lecznicy w zwiazku z zabiegiem sterylizacji Perełki i przy okazji rozmawiałam o Lence.Panie z lecznicy sa nia zachwycone.Wnioski Lenka do ludzi jest bardzo ok wręcz łaknie z nimi kontaktu,wyła jak została sama ale do suczek jest raczej nastawiona bojowo.Lenka musi wie byc jedynym psiakiem w domu lub psiakiem gdzie w domu jest pies. Quote
camisiowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Lenko, moja ulubienico, niech cię szybko jakiś fajny domek wypatrzy. Quote
Romka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Lenka sterroryzowała Borysa i Śnieżkę,wprawdzie Śniezka nie prowokuje bójek ale przezornie cały czas siedzi na budzie.Borys siedzi przed swoją buda na słomie i schodzi Lenie z oczu.Lena nie pozwala mu jeść i odgania go od miski.Non stop szczerzy na niego zęby tak,żę Borys bał podejść się do krat.Lenka ma codziennie przemywaną ranę,która bardzo ładnie goi się!Dziś zobaczyłam jak ma siwy pyszczek i pewnie miała trudne życie . Quote
Figafiga Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 postaramy się ja przenieśc do innego kojca, bo zamęczy tą Śnieżkę i Boryska... Quote
Romka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Mowiłam juz panu Markowi,poproś jutro p.Damiana! Quote
Figafiga Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 no to dziwne, bo zapytałam się p. Damiana i powiedział, że o tym decyduje kierownik i nie przeniósł Leny...sytuacja w jej kojcu jest zła.... Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Wróciłam po 4 dniach ciszy i załatwiłam...Lena zostanie przeniesiona do boksu w którym kiedys był Kusy!Boczny boks w pierwszej częsci schroniska!P.Marek zgodził sie i obiecał,że zaraz to zrobi! Quote
Figafiga Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 ojej bardzo dziękuję Romka jak zwykle the best hihihi to żadne lizusostwo z mojej strony jakby co ;-) Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Zadzwoniłam zaraz z rana !Wiedziałam ,ze Wam sie spodoba! Quote
Figafiga Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 teraz to tylko sesyjka pozostała suni.... Quote
camisiowa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 A domki szukają takich pięknych sunieczek Quote
Figafiga Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Lenka uciekaj szybciutko na pierwszą Quote
Andzike Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Figafiga napisał(a): Wow!!! Figafiga, jestem pod wrażeniem :D Quote
Figafiga Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 zrobiłam tak każdemu psiakowi, żeby oko przyciągnąć...uff skończyłam....w takie okienko wpisuje się tekst i kopiuje to, ale w szybkiej odpowiedzi nie mogę wkleić zdjęcia i najpierw musiałam napisać coś, żeby potem edytowac i wkleić to...znalazłam na jakimś forum ciążowym :lol::lol::lol::lol: Quote
Romka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jestem ciekawa jak Lenka znosi odosobnienie?W sobote musimy do niej zajrzeć! Quote
Romka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A ja poszłam sprawdzic to juz wczoraj,szczekała ja rozszczekały się wszystkie psiaki a jak zobaczyła moją Romkę to zaczęła warczeć i przyczaiła się.Romcia dyplomatycznie odeszła! Quote
Romka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Lenka szczeka na wszystkie psiaki i wszystkich.Rana na grzbiecie ładnie się goi ale Lenka jest bardzo wsciekła.Pokazałam Borysowi gdzie siedzi teraz Lenka to odsunąl sie od krat z lękiem!Złośnica jedna z tej Leny.Zaczynam podejrzewac ,ze rana powstała w wyniku jakiegos psiego starcia! Quote
argusiowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 To ci charakterna sunia :) wie czego chce ;) Quote
Romka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ona wie ,zeby tylko ktos ja chciał.Choc do ludzi jest miodzio,to było widac w lecznicy! Quote
klaudia14 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Boże Ludzie są bezlitośni czemu te zwierzątka cierpią .... ;( Super jesteś Lena do Domciu !!! :) Quote
kajkoowa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Lena na Nas nie warczała dziś, a w zasadzie na Paulę :) Quote
Recommended Posts