soboz4 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Tofik to piesek w wieku około 3 lat, który pomimo traumy w schronisku potrafi się cieszyć. To wyjątkowo przyjaźnie nastawiony do świata piesek, który nie wykazuje agresji ani w stosunku do psów ani kotów. Piesek średniego wzrostu o bardzo ciekawym umaszczeniu i pięknych zielonych oczach. Skoczny i wesoły, szybko się uczy, nadawałby się do wspólnych treningów z agiliti. Na razie bardzo ładnie reaguje na komendę "do mnie". Nie potrafi chodzić na smyczy, ale udało mi się przykuć na chwilę jego uwagę wówczas ładnie szedł przy nodze. Może zostać świetnym psim towarzyszem zabaw dla dzieci. Jest bardzo czujny i niepokój ogłasza krótkim szczeknięciem. Wspaniale bawi się w ósemki, zachęcając inne psy do wspólnych biegów. Osoba adoptująca Toficzka otrzyma kupon na bezpłatną kastrację psiaka, więc nie będzie problemów, że piesek jest niespokojny, gdy w sąsiedztwie suczka będzie miała cieczkę. Kontakt: Bożena Sobieszek 503-364-290 W wyjątkowych wypadkach możliwy jest transport pieska. Zobacz, czyż piesek nie jest uroczy? Więcej zdjęć w albumie Picaso, jest tam też sunia Sara, również do adopcji... http://picasaweb.google.pl/soboz4/WiewiorISara# Quote
__Lara Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jestem i tu ;) dzięki soboz4 za założenie wątku!! :) Quote
maciaszek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Obawiam się, że będziemy tu tylko we trójkę... Quote
olalolaa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 jaka śliczna czekoladka ;D identyczna sunia jest w Częstochowie w schronie.. Quote
__Lara Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A jednak pojawił się ktoś czwarty ;) oby więcej! Quote
__Lara Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A jednak pojawił się ktoś czwarty ;) oby więcej! Quote
maciaszek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Można zmienić tytuł :). Byłam dziś w schronie i dowiedziałam się, że Toffik już w ds :). Quote
olalolaa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 No to super :) Oby to był wspaniały domek! Quote
Recommended Posts