Litterka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Przeglądałam dzisiaj w sklepach internetowych różne karmy. W analizie składu karmy Profilum Dog Adult Mini Kurczak znalazłam taki składnik: bezazotowe związki wyciągowe - 32% karmy. Co to jest za składnik? Czy to dobrze, czy źle, że znajduje się w karmie? I czy w ogóle warto Profilum kupować? Quote
gops Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 my skarmilismy 15kg profilum psu smakowalo nie bylo zadnych prbolemow tylko po 15kg nie miala juz ochoty tego jesc wiec musialam zmienic nie mam pojecia co to za skladnik Quote
Martens Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Litterka napisał(a):bezazotowe związki wyciągowe - 32% karmy To cudo w przełożeniu na nasze to po prostu węglowodany. Quote
Litterka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Martens, wielkie dzięki! To oznacza, że w karmie muszą się znaleźć :] Kurczę, czułam, że odpowiedź będzie tak prosta, że aż banalna :D Quote
Recommended Posts