sylwia14056 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 W sylwestra w okolicach Szczytna znaleziono 2-letniego goldena, pies przebywa u znajomych mojej klientki , objezdzili oni wiekszosc klinik weterynaryjnych w Olsztynie ale nikt pieska nie szuka, z tego co mi wiadomo na dzien dzisiejszy piesek nie ma czipu ani tatuazu. Piesek jest zadbany, bardzo wesoly i posluszny. Golden na razie zostaje u znajomych klientki. Kontakt do mnie 696284006. Quote
Niufka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Może jakaś zguba turystów. Czy są jakieś zdjęcia psa? Może ogłosić na jakimś portalu niekoniecznie psim. Może jednak ktoś na niego czeka. Quote
sylwia14056 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Tymczasowi opiekunowie goldenka oglaszali gdzie mogli wiec moja klientka wiedzac ze jestem wielbicielka psow przedstawila mi temat i dzialam jak moge, olsztynskie strony poruszone, jest 15 stycznia... obawiam sie ze wlasciciele pozbyli sie klopotu pod pretekstem " wystraszyl sie fajerwerkow i uciekl" . ps.mam fotke ale nie moge( czyt. mie umie) jej wstawic! Quote
Niufka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 A czy Ci ludzie chcą mu znaleźć dom czy raczej chcą zatrzymać go dla siebie? Quote
sylwia14056 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Ludzie ktorzy go znalezli maja dwa inne psiaki wiec nie moga go zatrzymac... Quote
Niufka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 W takim razie proszę o zdjęcia. Pomogę szukać domu. Quote
sylwia14056 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Jutro bede widziala sie z moja klientka i dopytam o losy pieska, z tego co mowila wczesniej, jak nie znajda sie wlasciciele to ma chetna do adopcji rodzine z niepelnosprawnym dzieckiem ktorej pare miesiecy temu umarl za zawal labrador:( , dziekuje za chec pomocy w poszukiwaniu domku, bede dawala znac co z psiakiem. Quote
Recommended Posts