QUATTRUSIA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ciągle brakuje Ci kasy? :placz: Twój bull to darmozjad, który wreszcie powinien na siebie zacząć zarabiać?? :mad: Nic prostszego !!! :knuje: ;) Quote
Patka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Boskie i straszne zarazem dziś pan z pacza o mało nie padł (bardzo zbladł) jak zobaczył Lilith :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Chyba musze wpaść z moją Lalą do jakigoś banku :diabloti: :diabloti: pare groszy by się przydało :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pastylka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Ale to trzeba miec jakiegos porecznego psa bo ja moja bestie z trudem podnosze:shake: Chyba ze sie na silownie zapisze :diabloti: Quote
Kati Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 U mnie to sie nie uda, bo Raptuska wszyscy kochają :loveu: i nikt się go nie boi. :p Quote
Asta Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Podoba mi sie pomysł, ale gorzej z wykonaniem... Pastylka ma rację... Ledwo podnoszę swojego bydlaka:lol: Quote
wind34 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 ;) Maxowi się podobało. I tak już sam częstuje się w sklepie tym co tylko podejdzie mu pod pysk. Nie spotyka się to z protestamu sprzedawcy (wie, że i tak coś niecoś kupimy), więc może i w banku by nie protestowali? ;) Quote
Pastylka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Moja to w sklepie nocnym to zawsze udaje ze za mnie kupuje i zwykle dostaje cos dobrego sie skubana nauczyla ze jak na lade wskoczy to chociaz ja poglaskaja, pieszczoch cholerny, a nie pies obronca :D Quote
Ela.B Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Moje psy z każdą wizytą na siłowni stają się coraz lżejsze. Banku z nimi jednak nie obrabuję, bo na ich widok ludzie reagują "ooo... jakie słodkie." A i jeszcze jedno... Mimo, że chodzę na siłownię jestem szczupłą kobietą, a nie przerosniętym facetem. Quote
Recommended Posts