AniaP Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Taura napisał(a):No a potem ten dywan ja musze sprzatać a Dino szczeka na odkurzacz :evil_lol: Mój diabełek uwielbia "walczyć" z odkurzaczem. :evil_lol: Paskuda_Bandzior napisał(a):Jak byly duże mrozy to nawet czasami zaczynał kuleć :-( Asti czasem też, na przednie łapki, ale to dlatego, że pod łapkami robiły jej się kulki ze śniegu. :-( Potem kupiłam maść tranową i było lepiej. :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Maść tranowa ??? Wezmę pod uwagę....:) Ale mój raczej na tylne :/ I od razu chciał lecieć do domu....:shake: Quote
dog_master Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Ja chcialam ostatnio mojemu butki kupić, ale chyba jakieś wybrakowane były ;) najmniejszy rozmiar był o wiele za duży i ściągnął je sobie po dwóch krokach :cool1: Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Niezły pomysł :) Ja o tym myślałam, ale zrtezygnowałam i jakos przeżył :) Postawiłam na wazelinę i oliwke silnie natłuszczająca żeby nie pekały. Quote
Saba Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Fiona ma wyraźnie dość nudy, chodzi zamną krok w krok i zaczeła kapcie gryźć czego nigdy nie robiła. Zaczełyśmy więc ćwiczyć obedience ;) , ale to nie agility :placz: Quote
Olynda Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 a ja już z taszą chciałam się wybrac i zobaczyc co tam jest jak tam jest (nigdy jeszcze nie byłam agiliti) ale wiem że jest niedaleko mnie... w szczecinie tylko ze u nas w Goleniowie napadało wczoraj jakieś 10-15 cm śniegu i chyba nawet nie dojedziemmy w taką pogode ale z tego co wiem agiliti w szczecinie jest pod gołym niebem a więc nici...:-( Quote
Viz Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 U nas caly czas przerwa :( A tak z Tesiem tesknimy jeszcze... No i musze sie pochwalic. Do mojego dream team dolacza niedlugo nowy zawodnik :D Quote
Viz Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Narazie milcze, zeby czasem niczego nie wypaplac za wczesnie :shake: Ale jak bedzie pewne to na pewno napisze :D Quote
CHI Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ech to białe za oknem... Lubimy zimę ale już nam się znudziło... Przedwczoraj wyciągnęłam tunel i ćwiczyłyśmy w kuchni... - ale nie z pełnego tempa bo Fufu lądowała w lodówce... Szczeniaki już mają 8 tyg. więc powoli zaczynamy ćwiczyć... może jutro "odpalę" tor na strychu... Zawody za tydzień, a my surowi... Pozdrawiam CHI & Bull-Box Banda Quote
Saba Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 wydaje mi się że większość będzie surowych :-? Quote
saJo Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Czasami na surowo wychdzi calkiem dobrze :cool1: Quote
Rauni Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Tak w temacie zima plus agility, fotki z DZISIAJ (nie powiem, w jaki entuzjazm mnie ten świeży śnieżek wprawił... :angryy:): Quote
OlaAB Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 a co to za nowa przeszkoda? podwójne koło:lol: :mad: Quote
Rauni Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Sunday po całozimowym treningu siłowym (obciążniki w postaci śniegowych kulek przyczepianych do łap) żadnych przeszkód się nie boi! Howgh! Quote
Zielsko Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Na takim sniegu to sie mozna kontuzji nabawic! Mysmy kiedys sie uparli biegac w zime i nawet klubowicze dzielnie odsniezyli plac ale niestety nie zdazylismy poskakac, bo tydzien pozniej byly roztopy i nie dalo sie biegac ;) Quote
Rauni Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Czemu kontuzji? My się baliśmy ćwiczyć, jak pozamarzłał w takie lodowe grudy, ale na takim się całkiem sympatycznie biega. My nie mamy wyboru, albo ćwiczymy pod chmurką, albo nie ćwiczymy wcale. Quote
Viz Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Mozna sie kontuzji nabawic, bo sie mozna na sniegu zabic... Juz kilka razy zaliczylam pare naprawde efektownych gleb, po ktorych kosc ogonowa długo dlugo dawala o sobie znac. Nigdy wiecej :lol: gdzi ejest ta wiosna?! Quote
Anulka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Wiosny nie będzie została odwołana:evil_lol: :eviltong: Quote
Viz Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 A ja robię bunt! :lol: :cool3: Jak nie to bede chodzic po dworzu z suszarka i sama wszuystko ogrzeje, o! Nie poddamy się! :eviltong: Quote
Saba Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Viz napisał(a):A ja robię bunt! :lol: :cool3: Jak nie to bede chodzic po dworzu z suszarka i sama wszuystko ogrzeje, o! Nie poddamy się! :eviltong: Przyłączam się :multi: Quote
Rauni Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 A bo ja po śniegu też w koreczkach :) a spaniel się nie ślizga jakoś. Co do wiosny, to moja kumpela proponuje śnieg wiaderkami do wanny i topić. Quote
Viz Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Rauni geanialny pomysł ma koleżanka :lol: Korki dobry pomysł, ale niestety jakoś nie wchodzi w zycie, bo ja nie chodze na agility z powodu braku checi, czy złosci na pogode, a dlatego, ze zajecia sa odwolane :( Ehhh :( Quote
Saba Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 belgunia napisała że zima ma jeszcze trwać 2 tygodnie:placz: Quote
Viz Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Ehh no moge przetrzymac te 2 tygodnie, ale oby to byl naprawde koniec zimy :( Quote
Recommended Posts