monia090 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Mój psiak raz, dwa razy dziennie ma napad pewnej dolegliwości. Ciężko mi określić co to jest. Tak jakby się zapowietrzał albo krztusił, tylko że powietrzem. Dziwnie wtedy oddycha, tak jakby miał coś w płucach. Trwa to około 30 sekund. Dzieje się to w różnych sytuacjach: podczas zabawy, czasami podczas jedzenia, a nawet jak nic nie robi tylko leży. Co to może być ? Quote
olalolaa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 moja sunia tez tak czasami ma-kilka razy w tygodniu moze.. najczęściej jak sie na cos wkurzy- bo jej ulubione zajęcie to siedzenie na parapecie i wyglądanie przez okno, wtedy jak zobaczy jakos psy warczy itd potem włąśnie czasami sie zdarza takie ' zapowietrzanie' wtedy staram się ją uspokoic, to moze byc cos powaznego? Quote
PapryczkaChili Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/176317-pies-siAE-krztusi?p=13897621 ??? Quote
Recommended Posts