Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najlepsze jest to, że po tym posłuszeństwie bullowatych... jest obrona! To dopiero prawdziwy horror ;-) A Bułka na widok pozoranta się rozdziera, dział tylko zasłanianie jej oczu ;-)
Buła na zywo jest jeszcze śliczniejsza niż na fotkach. Uwielbiam tricolor'owe bulle...
ps. Na zdjęcie mordercy robią leżeć i zostań się nawet mój Frod załapał...

Posted

mia_mia napisał(a):
a i owszem- jest obrona:) IN dobrze prawi ze Bułka drze jape.. wlasciwie to czasem bardziej sie drze niz gryzie :mad:

widać masz delikatnego psa, który najpierw woli ostrzec niż od razu przejść do sedna sprawy :)

Posted

[quote name='evaxon']zazdroszcze:evil_lol: mi rodzice na noc karimate rozkładaja i spie na podlodze:cool1:

oć do mnie:cool3:
u mnie pieski i kotki też śpią na łóżeczkach................:p

wpadłam popodziwiać bulkę.............moja na tresurze TEŻ robiła siad i zostań..............teraz jakoś głuchnie na .zostań:mad::mad::mad:

witaj....................dodam ze wstawiłam nowe foto:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
A co to za szelki?:razz:

dla miesniakow:evil_lol: z ciezarami:razz:

ona jest taka sliczniutka:loveu: i tak blisko mnie:placz: a moja zołza nielubi bulowatych:mdleje: