Paula Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Zmień tytuł na "Siłaczka Bułka" :lol: ;) Świetna jest :multi: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :multi::multi:doberek Piękna Bułczyslawo z Pańcią :multi: ale malunia psinka :loveu::loveu: http://images32.fotosik.pl/77/ec862d891cafb387.jpg Quote
Izabela124. Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Stołów pięknie ozdobionych, jadłem suto zastawionych i prezentów z dwa tuziny, niech zazdroszczą Wam rodziny! Żadnych sporów, żadnych kłótni, niechaj nikt nie będzie smutny - grunt to dobre wieść pożycie, a karpiowi... daruj życie! I każdemu - przyjaciela, co czasami łzę ociera... i wszystkiego co Wam trzeba, no i jeszcze gwiazdki z nieba. Przy wigilijnym stole łamiąc opłatek święty, wspomnijcie, że dzień radosny w miłości jest poczęty, że jak mówi Wam wszystkim dawne odwieczne orędzie w pierwszą na niebie gwiazdkę Bóg w Naszym domu zasiądzie. Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Georgia]Witam :multi::multi::multi: Miziaki przesyłam dla BułeCki ;) :loveu: [/FONT] Quote
mia_mia Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 od poczatku grudnia ja pracuje+zajecia, a co za tym idzie pies mega niewybiegany.. wczoraj mialam wreszcie troche cxzasu wiec zabralam suczydlo do lasu i polatala wreszcie nieco ponad godzine, bo tak to tylko 20min rzucania pilka albo trening i do domu.. kilka fotek w zimowej scenerii.. to jeszcze jakies starsze fotki wczorajszy spacer Quote
bigos Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Piękne fotaski:loveu::loveu::loveu: Gratuluję i życzę wszystkiego co najlepsze na święta i Nowy Rok:tree1::x-mas::santagri: Quote
BeaC Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 .wpadłam tak przedświatecznie.............bo potem mnie juz nie będzie............ widziałam fotki niewybieganej Bułki:eviltong::eviltong::eviltong: trzymajcie się cieplutko do poświąt:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi: jakiego ślicznego pieska znalazłaś pod choinką http://images33.fotosik.pl/84/16be993555c17e02.jpg :loveu::loveu::loveu: też dzisiaj pójdę na spacer i będę zaglądać pod każdą choinkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
kate89 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Hello Ale piekną Buleczke widziałam :loveu: jaka ona fotogeniczna,jak modeleczka:lol: Gratuluje takiej psinki i korzystając z okazji zyczymy wszytkiego najlepszego na święta i w Nowy Rok:tree1: :x-mas: 3majcie sie cieplutko Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] http://www.dogomania.pl/forum/showth...78#post9136678[/FONT] Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Arial]Doberek ....poogladałam śliczne fotaski ....... na wsteczu ;) [/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Georgia]wszystkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
kate89 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1: duzo prezentów pod choinka :x-mas: wielkiego leniuchowania, szalonego Sylwestra :knajpa::drink1::beerchug::cunao:, wspaniałego Nowego Roku :Cool!::bigcool: , dużo uśmiechu i radości:grins: :grin: :-D,nie zważania na uciekając czas :seeyeah:tylko życia dana chwila i wykorzystywania jej w pelni siły i wytrwałości w dążeniu do celu,sukcesow,tylko słonecznych dni, przyjaźni :calus:, miłości :loveu: :iloveyou: i wielu buziaków :buzi:,oraz przyjemnosci i aby te swieta uskrzydlily Cie:lilangel:, a gdy kiedys przyjda dni gdy staniesz sie upadlym aniolem,wtedy zycze Ci by obok Ciebie pojawil sie przyjaciel :Rose: ktory pomoze Ci znow wzniesc sie w gore ponad to wszytko co przyziemne :multi:... WESOŁYCH ŚWIĄT odemnie i mojej watachy Quote
Tepes Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Witam:) Śliczne fotki najbardziej podobają mi się te jak siedzi obok jakiejś choineczki:) Życzę Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku!! Quote
teqquila Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9149451&postcount=224 Quote
Paula Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Życzonka :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9151288&postcount=229 Quote
diabelkowa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 hej wpadlam zobaczyc co tam u Was swietny oponowy wynik ale ja bym nie chciala zeby mnie tak pociagnela np za kotem:evil_lol: i sliczne choinkowe zdjecia Wesolych Swiat:) Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial]Witanko z samego :hmmmm: raniolka :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
tygra Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Witam ja po raz pierwszy :) Bardzo fajna ta Twoja Bułeczka i wysportowana dziewczynka :) Quote
mia_mia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 ślicznie bylo kilka dni temu na naszym spacerowym polu, wszystko przykryte szronem, niestety nie zabralam aparatu i tylko jedna fotka z komorki a tu Bułka w wersji świątecznej na śniadaniu 8) suczydlo kuleje na przednia łape w zwiazku z tym nie ma ani treningow, ani biegania i w efekcie rozpiera ja energia :roll: Quote
basia2202 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;) życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1: bogatego mikołaja :x-mas:wiele miłości, ludzkiej życzliwości, oraz szczęścia i samych łask bożych w nadchodzącym Nowym 2008 Roku Basia, Mariusz i Zuzanka:) Quote
jonQuilla Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Georgia]Widziałam ślicznotkę przy stole śniadaniowym :loveu::loveu: nich no sobie jaj nie robi BułeCka i niech nie kuleje na łapke :) miziaki dla niej :) i pozdrowienia z nad morza ;) :evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts