Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wazona byla dzis u weta wiec raczej waga zepsuta nie byla :cool3: ona 25kg wazy po podtuczeniu na zime, normalnie staram sie zeby 23 nie przekraczala raczej.. im mniej otłuszczony pies tym bardziej sprawny, podobnie jak u ludzi.. Bułka ma lepsza kondycje w mniejszej wadze i bierze wieksze ciezary..

Klaudia dzieki za fotki.. mnie fotosik cos strajkuje bo juz ktorys raz probowalam wrzucic Ci Mikulca fotki i nie chca sie załadowac :roll:

Posted

Sliczna Bułcia,25 to taka waga zimowa po stuczeniu u was,a moja waży normalnie 24-25 i mowią mi ze jest spasiona ...nie znają sie i tyle,asty i bule musza byc podpasione bo w tym ich urok :)
Ale Buła to mądra psina,na placyku ładnie jej idzie ;)

Posted

kate89 napisał(a):
Sliczna Bułcia,25 to taka waga zimowa po stuczeniu u was,a moja waży normalnie 24-25 i mowią mi ze jest spasiona ...nie znają sie i tyle,asty i bule musza byc podpasione bo w tym ich urok :)
Ale Buła to mądra psina,na placyku ładnie jej idzie ;)

no ja sie nie zgodze z tym ze musza byc podpasione.. im pies szczuplejszy tym zdrowszy i w lepszej kondycji i zdecydowanie wole Bułkę w wadze letniej, z zarysem miesni

Posted

mia mia ja takie mam odchylenie bo jak moją brałam to była chuda jak szkieletor,teraz tak mi zostalo ze dla mnie jaka by nie była to jest szczupła.A jak schudnie to zaraz mi sie wyobraża ze ma żebra na wierzchu.No ale bez przesady,zatuczyc to jej i tak nie zatucze bo jak na swój wiek ma sporo ruchu,wiec nie jest z nami az tak źle

Posted

Alicja jesli tylko wpadniesz do Łodzi to zapraszam :p z reszta Twoja czterołapna siłą pociągowa tez sie na zaprzegowca nadaje - wypisz, wymaluj malamut :lol:

a tu przestroga - NIE KUPUJ HUSKY NA BAZARZE CZY GIEŁDZIE bo wyrosne cos takiego :evil_lol:

drzemka

Posted

Witam :multi::multi:

świetny ten Twój Husky...taki nietypowy :evil_lol:
no ale tak wykorzystywać psa do ciągnięcia sanek? ;) :evil_lol::evil_lol:

Miziaki dla BułeCki :loveu::loveu::loveu: