mia_mia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 wazona byla dzis u weta wiec raczej waga zepsuta nie byla :cool3: ona 25kg wazy po podtuczeniu na zime, normalnie staram sie zeby 23 nie przekraczala raczej.. im mniej otłuszczony pies tym bardziej sprawny, podobnie jak u ludzi.. Bułka ma lepsza kondycje w mniejszej wadze i bierze wieksze ciezary.. Klaudia dzieki za fotki.. mnie fotosik cos strajkuje bo juz ktorys raz probowalam wrzucic Ci Mikulca fotki i nie chca sie załadowac :roll: Quote
jonQuilla Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Cześć :multi::multi: no no no...ale Bułka miała tor przeszkód do przejścia :) Quote
kate89 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Sliczna Bułcia,25 to taka waga zimowa po stuczeniu u was,a moja waży normalnie 24-25 i mowią mi ze jest spasiona ...nie znają sie i tyle,asty i bule musza byc podpasione bo w tym ich urok :) Ale Buła to mądra psina,na placyku ładnie jej idzie ;) Quote
mia_mia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 kate89 napisał(a):Sliczna Bułcia,25 to taka waga zimowa po stuczeniu u was,a moja waży normalnie 24-25 i mowią mi ze jest spasiona ...nie znają sie i tyle,asty i bule musza byc podpasione bo w tym ich urok :) Ale Buła to mądra psina,na placyku ładnie jej idzie ;) no ja sie nie zgodze z tym ze musza byc podpasione.. im pies szczuplejszy tym zdrowszy i w lepszej kondycji i zdecydowanie wole Bułkę w wadze letniej, z zarysem miesni Quote
BeaC Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 witam z zaśnieżonego Opola:crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :multi::multi::multi:wow .... witam sportsbullkę :loveu::loveu::loveu: Quote
kate89 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 mia mia ja takie mam odchylenie bo jak moją brałam to była chuda jak szkieletor,teraz tak mi zostalo ze dla mnie jaka by nie była to jest szczupła.A jak schudnie to zaraz mi sie wyobraża ze ma żebra na wierzchu.No ale bez przesady,zatuczyc to jej i tak nie zatucze bo jak na swój wiek ma sporo ruchu,wiec nie jest z nami az tak źle Quote
mia_mia Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 filmik z moim haszczakiem :cool1: http://www.youtube.com/watch?v=mky5LxB4KC4 Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 mia_mia napisał(a):filmik z moim haszczakiem :cool1: http://www.youtube.com/watch?v=mky5LxB4KC4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...dawaj ją do zaprzęgu świętego Mikołaja :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Marta ja też poprosze taki spacerek z ciągnięciem na sankach:-) Quote
Medorowa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 mia_mia napisał(a):filmik z moim haszczakiem :cool1: http://www.youtube.com/watch?v=mky5LxB4KC4 Ha ha, ja też kiedyś miałam taką "jazdę", tylko, że ona nie była planowana - Medorek zobaczył koteczka:diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Hej :) jak się ma BułeCka :) :evil_lol::evil_lol: z góralskim akcentem dzisiaj :) Quote
e.v.a Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 błhahaha ładnie to tak psa wykorzystywac??:evil_lol:na nozkach nie łaska ??:evil_lol: w tle słysze wyjąca karetke.. pewnie z kawtanami po was jedzie haha Quote
mia_mia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Marta ja też poprosze taki spacerek z ciągnięciem na sankach:-) a prosze bardzo bo brakuje mi chetnych na obciazenie sanek :cool1: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 mia_mia napisał(a):a prosze bardzo bo brakuje mi chetnych na obciazenie sanek :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja się piszę ;)...50kg wystarczy :razz::razz: Quote
mia_mia Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Alicja jesli tylko wpadniesz do Łodzi to zapraszam :p z reszta Twoja czterołapna siłą pociągowa tez sie na zaprzegowca nadaje - wypisz, wymaluj malamut :lol: a tu przestroga - NIE KUPUJ HUSKY NA BAZARZE CZY GIEŁDZIE bo wyrosne cos takiego :evil_lol: drzemka Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 http://images31.fotosik.pl/64/a83b111e4392f9f0.jpg ale śpioszek :loveu:..prawdziwe bullowate stworzonko :loveu::loveu: Ozzy jak najbardziej by się nadawał na ciągutka;)...ma krzepe.. Quote
BeaC Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 hej widziałam bułkowata w zaprzegu Luśka się nie nadaje, nie lubi jak jej cos od strony doopy.................:diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Witam :multi::multi: świetny ten Twój Husky...taki nietypowy :evil_lol: no ale tak wykorzystywać psa do ciągnięcia sanek? ;) :evil_lol::evil_lol: Miziaki dla BułeCki :loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 My tu bywamy, choć się rzadko odzywamy :oops: ale podziwiamy Bułkę siłaczkę :loveu: Quote
emdziolek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ceść bułeckowe panienki:loveu: Widziałam Bułtelielka BUłkę, ktura ciągała sAnecki:loveu: Buziaki ze śnieżnych Suwałk od Emdziolka i jej gromady!:loveu: Quote
Recommended Posts