Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a to z telefonu fotki

dzisiejszy WP - baaardzo bylam z niej zadowolona.. cztery najciezsze opony wziela bez jakiegos strasznego wysilku.. powoli trzeba bedzie myslec o dolozeniu piatej.. i w dodatku slicznie i chetnie na zabawke szla :p mam nagrane filmiki ale robilam je telefonem i sa w formacie ktorego moviemaker nie obsluguje wiec dorzuce je jak bede miala chwile zeby sie pobawic z tym

ze spaceru

tu cos starszego - bullterrier jako obciazenie :evil_lol:

Posted

Kochani.. ogromna prośba...

to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza
(sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował
.. no i urodziły się maluchy)
dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876

podnoście ten wątek - pliiissssss

Posted

[quote name='Rybka_39']Dobrze, że podpisałaś, że to barf:evil_lol:
Bo juz myslałam że jakis członek sasiada:diabloti:

:grin::grin: pewnie tak tylko napisała ;) a w rzeczywistości był to wredny sąsiad :evil_lol::evil_lol:

Cześć :)

Czy ja Ci już mówiłam że Twoja Bułka jest cudna? :)
I do tego w tych szeleczkach tak potężnie i ładnie się prezentuje :loveu::loveu:

Musisz koniecznie ją ode mnie mocno wytarmosić :)

Posted

Hej Bułkowata i jej piękna Pani:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

widzę że psiczka lubi to co Luś...no niestety Luś ma ograniczane z racji brzydkiego zachowania i grubej doopy:razz::diabloti::diabloti:
:diabloti:

Posted

klatka byla u nas jeszcze zanim pojechalam Bułczersa odebrac od hodowcy.. na szczescie okazalo sie ze nie ma potrzeby jej tam zamykac gdy nas nie ma.. nie mniej jednak klatka sie bardzo przydaje - na wystawach, na wszelkich wyjazdach.. je w klatce dzieki czemu nie rozwleka efektownie surowego miesa po podlodze..

dzis bylam ze świniakiem u weta bo zerwala pazura, na szczescie 5 wiec sie nie babrze przy chodzeniu.. no i uchole sie paprza wiec zaopatrzylysmy sie w kropelki.. zwazylam tez grubasa - waga zimowa osiagnieta 25kg.. musialam ja podtuczyc troszke bo sie trzesla na spacerach z zimna..