Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wróciłysmy od weta właśnie.. załozyl 2 szwy [na normalne zeszycie zdecydowanie za pozno bo dzis 6dzien] bo rana sie ciagle otwierala.. teraz powinno byc juz lepiej.. w srodku bylo czysto, nic sie nie babralo.. dostalam kilka rad jak nastepnym razem sobie radzic z takimi sytuacjami..

Posted

[quote name='mia_mia']wróciłysmy od weta właśnie.. załozyl 2 szwy [na normalne zeszycie zdecydowanie za pozno bo dzis 6dzien] bo rana sie ciagle otwierala.. teraz powinno byc juz lepiej.. w srodku bylo czysto, nic sie nie babralo.. dostalam kilka rad jak nastepnym razem sobie radzic z takimi sytuacjami..
[FONT=Arial]ufffff no to ulgło ........:kciuki: teraz już bedzie oki [/FONT]

Posted

mia_mia napisał(a):
wróciłysmy od weta właśnie.. załozyl 2 szwy [na normalne zeszycie zdecydowanie za pozno bo dzis 6dzien] bo rana sie ciagle otwierala.. teraz powinno byc juz lepiej.. w srodku bylo czysto, nic sie nie babralo.. dostalam kilka rad jak nastepnym razem sobie radzic z takimi sytuacjami..

:kciuki::kciuki:

Posted

hej Bułkowata...............
a jak ona znosi skarpetki na łapie???/ bo Luska raz miała urwanego palca i jak załozyli jej opatrunek to..............nie chciała chodzić, kulała.......a po zdjęciu kukiełki................. jak ręką odjął .nie kulała:crazyeye:

Posted

BeaC nie znosi wcale:mad: jak zostaje sama to albo probuje zdejmowac albo wylizuje namietnie.. ale teraz ma tylko taki malutki waski opatrunek i ten jej nie przeszkadza..

śpiaca krolewna

Posted

a teraz sie pochwale troche.. zostałam ciocia [a własciwie patrzac na to od strony formalnej to Bułka została] cudownej bullferajny - mamuska to suka mojej kolezanki z Łodzi, tatus to miotowy brat Bułki, ktory niestety juz biega za TM, ale zostawil po sobie cudowne szkraby.. dzisiaj bylam u maluszkow pierwszy raz [urodzily sie w sobote popoludniu] i przynajmniej na poczatku bede tam czestym gosciem zeby pomgac w karmieniu i pielegnacji klusek.. 3 dziewczynki i 4 chłopców.. a oto i oni - pierwszy miot hodowli Italbull:

Posted

[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:aaaa...jak ja koffam takie małe scuraski bullaski :loveu::loveu::loveu:te rózowości na lapaciach na nosiu i w pysiu :loveu::loveu::loveu:

trzymam :kciuki: za zdróweczko maluszków i mamuni ....rośnijcie na piękne jajogłowe :loveu::loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje:
Po co ja tu wchodziłam:mdleje: aaaa
ja chcę takiego jednego malusiego:loveu:

Posted

Gratulacje :)

a na ranke trza bylo kupic w aptece plastry jak szwy kosztuja cos kolo 3 zl i sa 3 w opakowaniu ja uzywalam ich jak Tyson sobie lape rozwalil!! tyz nie bylam u weta bo wyjechal a rana wczesniej zanim szwy kupilam tez sie rozwalala a tak pozniej szybko sie zagoila